Budit novorozence na UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5140
13.10.19 08:08
@warita píše:
to jde? Nam nase mala u flasky stale usinala a kdyz spala, tak prestala dudat. Museli jsme stale rejdit savickou v pusince a pripominat ji, ze to nedopapala. Malokdy se krmilo pod 30min.

Nam vetsinou taky, ale nekdy se zadari, kdyz se zacne krmit uz v tom spanku tak to vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.10.19 11:58

@kve-tinka proč ultra divné? Podle tabulky na UM by měla vypít 4-5× denně 200ml. Vypije 4× 170ml, porodní váha 2700g a teď (16.jí budou tři měsíce) má 6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Netopýrka111
13.10.19 12:48

@Polnicek25 Kolik váží? Moje malá vážila cca 2,5kg a já se bála, aby mi uz nehubla. Takže já jsem prvni dva týdny budila po těch třech hodinách. Ale bylo mi to Teda šíleně proti srsti. Ona jak byla malá a slabá tak spala klidně i sest hodin a když pak po takový dobe pila, tak se zalykala a hltala. Takže já budila. Kdyby měla třeba o kilo víc tak bych se na to vykašlala.

• Citovat
  • Upravit
455
13.10.19 12:53

Pokud je miminko v porádku a hezky prospiva tak bych nebudila az bude mit hlad rekne si samo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.10.19 18:43

@VeraTe Ve stredu v poradne vazila necele 3,5 kilca. Ted nevim, nemam vahu, abych ji zvazila pres vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Netopýrka111
13.10.19 21:47

@Polnicek25 Tak to bych ji asi nebudila. Zase tak malinká není… Zkus ji nebudit a kdyby ti ale moc pak hltala mliko, tak bychji budila…

• Citovat
  • Upravit
3.10.22 19:28

Mám budit nebo nemám?

Ahojky maminky prosim o radu,
Kde bych začla z porodnice co jsme přijely jsme nasadily Hipp Bio Com.. Ten nám po 3 tt nesedl furt mi blinkal a nekakal visadily jsme i vigantol presli na Terezia kvůli zácpě presla jsem na Sunar AR comfort po druhém dnu jsme začaly kakat spíše jen rano se vykaká ale jde mi spíš o to ze mimco moc nechce vzbudit na jídlo přes den, davam 120ml.
pres noc nebudim vůbec naposledy krmim treba kolem 23:00 a vydrží az do rána ale spíš mi jde o přes den nechce se mi budit ani po tech 3 hod vydrzi klidme i 5 a když ho chci vzbudit aspon po těch 4 hod tak uz je to z donucení a blinká mi to skoro vše zpátky. Tak právě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová