Budu muset na test, když bude přítel pozitivní na covid?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
27.2.21 12:11

@vokishka to bylo myšleno na vašeho přítele. V našem případě jsem samozřejmě hlásila kontakty já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.21 12:20

Tak přítel pozitivní a já jdu na test ve středu. K pediatrovi jsem volala a pouze jsem nás preobjednala na jiný termín kvůli očkováni, o testech naštěstí nerikal nic, takže syn nepůjde :)

• Citovat
  • Upravit
7478
1.3.21 17:11
@Anonymní píše:
Tak přítel pozitivní a já jdu na test ve středu. K pediatrovi jsem volala a pouze jsem nás preobjednala na jiný termín kvůli očkováni, o testech naštěstí nerikal nic, takže syn nepůjde :)

Když máte doma pozitivního, tak volá hygiena a volá za každého člena domácnosti zvlášť. My jsme teda rovnou řekli, že chceme jeden termín, že je nás doma víc. Pediatrovi už jsem jen hlásila stav, ten to neřešil. Teda pokud přítel nahlásil správně kontakty - tedy i syna. Pokud nenahlásil, tak hygiena neví, že ho má řešit a pediatr si myslí, že ho bude řešit hygiena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.21 17:39
@anupati píše:
Když máte doma pozitivního, tak volá hygiena a volá za každého člena domácnosti zvlášť. My jsme teda rovnou řekli, že chceme jeden termín, že je nás doma víc. Pediatrovi už jsem jen hlásila stav, ten to neřešil. Teda pokud přítel nahlásil správně kontakty - tedy i syna. Pokud nenahlásil, tak hygiena neví, že ho má řešit a pediatr si myslí, že ho bude řešit hygiena :nevim:

Přítel nás nahlásil, nebo teda vyplnil nějaký formulář, nikdo mu nevolal a co jsem si tak zjistovala, tak někdy volají třeba až za týden a nebo nikdy, takže jsem si to obvolala sama, nechce se mi čekat jestli se někdo uraci zavolat :D

• Citovat
  • Upravit
35467
1.3.21 17:42
@Anonymní píše:
Přítel nás nahlásil, nebo teda vyplnil nějaký formulář, nikdo mu nevolal a co jsem si tak zjistovala, tak někdy volají třeba až za týden a nebo nikdy, takže jsem si to obvolala sama, nechce se mi čekat jestli se někdo uraci zavolat :D

Uraci? Vsimla sis kolik je pozitivnich? A jak ses k terminu testu dostala ty, kdyz vam nikdo nevolal? Tak stejne zarid i test pro dite, co je na tom jineho, nez u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.21 17:47
@mroe píše:
Uraci? Vsimla sis kolik je pozitivnich? A jak ses k terminu testu dostala ty, kdyz vam nikdo nevolal? Tak stejne zarid i test pro dite, co je na tom jineho, nez u tebe?

Tak třeba jsem zavolala obvodakovi, řekla jsem mu ze přítel má pozitivní test a on mi vystavil zadanku, nic nenormalniho. Tak čekala bych, ze když mě přítel uvede jako rizikový kontakt, tak ze mi budou volat rychle. U nej v práci to za poslední měsíc par lidi mělo, tak zjišťoval kdy se jim hygiena ozvala a dvěma z nich nevolala vůbec a to už je to 2 tydny a tím pádem jim konci karantena 8o Pak se nemůžeme divit, ze je tolik nakažených, když to hygiena absolutně nezvládá ;)

• Citovat
  • Upravit
35467
1.3.21 18:07
@Anonymní píše:
Tak třeba jsem zavolala obvodakovi, řekla jsem mu ze přítel má pozitivní test a on mi vystavil zadanku, nic nenormalniho. Tak čekala bych, ze když mě přítel uvede jako rizikový kontakt, tak ze mi budou volat rychle. U nej v práci to za poslední měsíc par lidi mělo, tak zjišťoval kdy se jim hygiena ozvala a dvěma z nich nevolala vůbec a to už je to 2 tydny a tím pádem jim konci karantena 8o Pak se nemůžeme divit, ze je tolik nakažených, když to hygiena absolutně nezvládá ;)

A nezvlada snad proto, ze se tam vali u kafe? Tak proc tak pejorativne? A kdyz jsi volala pediativi, proc sis nerekla o zadanku i pro syna? Mohli jste jit na odber spolu, takhle si to hezky protahnete…az se hygiena konecne dostane az k vam, naridi test i synovi a bude vystarano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.21 18:13
@mroe píše:
A nezvlada snad proto, ze se tam vali u kafe? Tak proc tak pejorativne? A kdyz jsi volala pediativi, proc sis nerekla o zadanku i pro syna? Mohli jste jit na odber spolu, takhle si to hezky protahnete…az se hygiena konecne dostane az k vam, naridi test i synovi a bude vystarano.

Já to nemyslím nijak zle, jen se mi nechce čekat, tak jsem si to zařídila sama.

• Citovat
  • Upravit
1132
1.3.21 18:14
@mroe píše:

No, uráčí.. vlastně ano. Nás bylo v rodině nakažených šest, hygiena nezavolala NIKOMU. To bylo v říjnu. Takže jo, uráčí je dobré slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35467
1.3.21 20:42
@Anonymní píše:
Já to nemyslím nijak zle, jen se mi nechce čekat, tak jsem si to zařídila sama.

To ja chapu, udelala bych to stejne, jen nechapu, proc sis to nezaridila i pro syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí