Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeBohužel ne,měla jsem ji vyhlídlou na MMB od jedný slečny uplně novou nepoužitou ale nechtěla jsem kupovat než budu mít kočárek a pak nabídka zmizela a nemám
tak doufám,že se časem nějaká vyloupne.Žlutá je taky pěkná ale do tý bych nešla…na tu jde moc hmyz.Mám ráda ještě červnou
tak jsme si ji koupila
ale zatím jezdíme jen v růžové
do tý jsem se prostě nějak zamilovala.
někde v diskuzi psali, že žlutá je OK, že na ni mušky nejdou. vyzkouším
růžová je úžasná i červená i ta limitka smetanová, ale to se určitě koupit nedá …mě teď teda děsí těch 25 cm na šířku! to jsem teda zvědavá, snad se tam vejdem ![]()
tak už je doma krasavec
annaviktorie super rychlost! zatím máme místo v pohodě, nevím nevím jak příští rok, ale to budu řešit pak
teď ještě nepropadnout šílenství a nekoupit všechny barvy stříšek
díky moc za rady!!! ![]()
No super tak to moc moc gratuluju
jsme zvědavá na dojmy z první procházky
bud v klidu já mám stříšky dvě a zatím jeden fusáček a ted jsme si objednala vložku do kočárku - nádhernou
sice ne origo ale krásnou.
tak jsme absolvovaly první testovací jízdy
byly jsme u našich na vesnici, takže trošku netypickej terén, ale hravě jsme zvládly i polňačku,jen musí člověk dávat pozor, aby kočárek nepřeklopil na bok… zítra nás čeká zatěžkávací zkouška - olomoucké centrum ![]()
na délku je kočárek úplně v pohodě, je užší, ale zatím nám to v pohodě stačí, ale zdají se mi docela krátké ramenní popruhy, nevím jak je v zimě v bundě zapneme
zatím to neřeším. Jedíná věc, která se mi moc nelíbí, je ta, že v úplném lehu ta stříška docela blbě stíní, respektive nestíní
máte na to nějkou vychytávku?
Mimochodem jsem našla v eshopu toho prodejce v Pardubicích letní stříšku ve výprodeji ![]()
http://www.baby-centrum.cz/…tribrna.html?…
Ahoj,no já dávám plenku ale ted nedávno jsme si objednala stínítko na kočárek ted nevím jak se jmenuje a nemohu ho najít ale tento týden má přijít tak ti to sem napíšu
a vyfotím ![]()
tak musím říct, že první dojmy z města jsou ještě lepší než z vesnice
Bee jezdí výborně i přes rozbité chodníky a dlažební kostky. Teď jen dořešit to stínítko a bude to super ![]()
lukreciax píše:
tak musím říct, že první dojmy z města jsou ještě lepší než z vesniceBee jezdí výborně i přes rozbité chodníky a dlažební kostky. Teď jen dořešit to stínítko a bude to super
Super, a ty jsi z Olomouce?
jo to jsem, vidím, že ty taky
jsem se mohla hned zeptat, jak se po Olomouci jezdí a neřešit to teoreticky ![]()
Tak stínítko mám doma a uplně odvařená z něj nejsme
dost mi tam plandá holt to asi neni na Bee ale širší kočárky - estetický zážitek také nic moc ale když mi dneska spala na zahradě tak stínilo,tak účel splněn ale ta cena
i spoštovným 500kč.NO hrůza.O víkendu nafotím a hodím sem ![]()
ja jsem tam take zkousela kdysi davat clonu od Teutonie, ale nic moc, vubec tam nedrzela, myslim, ze jsou clony delane na vetsi typy boudicek ![]()
jj tak tu jsme tam dala i já
haha tak třeba ji užiji na cameleona ![]()
hmm, tak clonu od Teutonie jsem si před pár dny objednala i já
. Takže zase nic no … Budeme muset shánět dál ![]()