Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
18.4.11 14:47

Bohužel ne,měla jsem ji vyhlídlou na MMB od jedný slečny uplně novou nepoužitou ale nechtěla jsem kupovat než budu mít kočárek a pak nabídka zmizela a nemám :-( tak doufám,že se časem nějaká vyloupne.Žlutá je taky pěkná ale do tý bych nešla…na tu jde moc hmyz.Mám ráda ještě červnou :palec: tak jsme si ji koupila :palec: ale zatím jezdíme jen v růžové :srdce: do tý jsem se prostě nějak zamilovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
18.4.11 21:50

někde v diskuzi psali, že žlutá je OK, že na ni mušky nejdou. vyzkouším :) růžová je úžasná i červená i ta limitka smetanová, ale to se určitě koupit nedá …mě teď teda děsí těch 25 cm na šířku! to jsem teda zvědavá, snad se tam vejdem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.4.11 00:10

tak už je doma krasavec :) annaviktorie super rychlost! zatím máme místo v pohodě, nevím nevím jak příští rok, ale to budu řešit pak :) teď ještě nepropadnout šílenství a nekoupit všechny barvy stříšek :) díky moc za rady!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
20.4.11 14:15

No super tak to moc moc gratuluju :palec: jsme zvědavá na dojmy z první procházky :-D bud v klidu já mám stříšky dvě a zatím jeden fusáček a ted jsme si objednala vložku do kočárku - nádhernou :srdce: :srdce: sice ne origo ale krásnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.4.11 00:58

první dojmy

tak jsme absolvovaly první testovací jízdy :) byly jsme u našich na vesnici, takže trošku netypickej terén, ale hravě jsme zvládly i polňačku,jen musí člověk dávat pozor, aby kočárek nepřeklopil na bok… zítra nás čeká zatěžkávací zkouška - olomoucké centrum :roll:
na délku je kočárek úplně v pohodě, je užší, ale zatím nám to v pohodě stačí, ale zdají se mi docela krátké ramenní popruhy, nevím jak je v zimě v bundě zapneme :( zatím to neřeším. Jedíná věc, která se mi moc nelíbí, je ta, že v úplném lehu ta stříška docela blbě stíní, respektive nestíní :( máte na to nějkou vychytávku?
Mimochodem jsem našla v eshopu toho prodejce v Pardubicích letní stříšku ve výprodeji :palec:
 http://www.baby-centrum.cz/…tribrna.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
26.4.11 08:36

Ahoj,no já dávám plenku ale ted nedávno jsme si objednala stínítko na kočárek ted nevím jak se jmenuje a nemohu ho najít ale tento týden má přijít tak ti to sem napíšu :palec: a vyfotím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.4.11 09:42

Jojo plinka je záchrana :) super tak potom napis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.4.11 22:12

tak musím říct, že první dojmy z města jsou ještě lepší než z vesnice :) Bee jezdí výborně i přes rozbité chodníky a dlažební kostky. Teď jen dořešit to stínítko a bude to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.4.11 22:24
lukreciax píše:
tak musím říct, že první dojmy z města jsou ještě lepší než z vesnice :) Bee jezdí výborně i přes rozbité chodníky a dlažební kostky. Teď jen dořešit to stínítko a bude to super :palec:

Super, a ty jsi z Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.4.11 22:28

jo to jsem, vidím, že ty taky :) jsem se mohla hned zeptat, jak se po Olomouci jezdí a neřešit to teoreticky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.4.11 18:59

Tak stínítko mám doma a uplně odvařená z něj nejsme :-( dost mi tam plandá holt to asi neni na Bee ale širší kočárky - estetický zážitek také nic moc ale když mi dneska spala na zahradě tak stínilo,tak účel splněn ale ta cena :-( i spoštovným 500kč.NO hrůza.O víkendu nafotím a hodím sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.4.11 19:02

ja jsem tam take zkousela kdysi davat clonu od Teutonie, ale nic moc, vubec tam nedrzela, myslim, ze jsou clony delane na vetsi typy boudicek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.4.11 19:26

jj tak tu jsme tam dala i já :-) haha tak třeba ji užiji na cameleona :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.4.11 21:44

hmm, tak clonu od Teutonie jsem si před pár dny objednala i já :-( . Takže zase nic no … Budeme muset shánět dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.4.11 22:12

holky a mate tu letni stribrnou strisku?
Kl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4