Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beemadamecrazy píše:helenkanai píše:Heli tak ve Tvem pripade bych klidne brala klasicke Bee
Děkuju za odpověd.Mojí malé je ted deset měsíců a má 68cm a 7400g,takže bych řekla,že je drobnější.Já si právě nejsem jistá.Bee mají ted v babyparku za 9990kč uplně nové což mi přijde jako dost příznivá cena
a ta stříška mi přijde bezvadná ale zase už k tomu nemají žádné doplňky,tj.fusaky,letní stříšku aj.Bee plusko je skvělé v tom jak se dá zvětšit
tak jsem z toho jelen
Máme cameleona a hluboká korba super,využitá do 10měsíců ale ve sporťáku Valerie nic moc.Nadává tam a moc nespinká.Jaký fusak je vejde do bugaboo bee?ten z cameleona tam asi nejde že?
hmmmmmmmmmmmm mám to ale dilema
to je mala drobnejsi a nebude mit dle meho problem ani ve dvou letech
nove doplnky ke starsimu Bee uz nemaji, ale na MMB se da sehnat skoro vse, od letni strisky az na nove barevne nahradio apod…
Posilam foto skoro dvoulete Juli v Bee a v naducane vesticce
Tak dneska jedeme do babyparku vyzkoušet
jsem na to moc zvědavá který kočár mě zaujme víc takhle naživo
na MMB jsem koukala a ted tam mají bee v průměru za 7800kč - což je fajn ale když ted je nový za necelých deset,tak se to ani nevyplatí.Akorát jsme ji říkala že si Cameleona nechám na zimu
a na takové ty horší terény
.Přítel je ze mě hotový,že pý zase vymýšlím
kravinky ale co že
Pořád říkám všecko schováme na druhé
Tak Vám pak napíšu svoje dojmy
Tak už v Praze kočárek nemají
smolík.koukala jsem že některé z vás měly jak bee tak bee plusko.je lepší to polohování zádíček v bee?na webu ještě mají tak uvažuji že ho objednám.jen nevim do čeho jdu a to mě štve pěkně
děkuju
Plusko jde do víc kolmého sedu, klasické Bee má větší sklon jakoby dozadu, ale Julince bylo myslím i pohodlnější polohování u staršího Bee.
Jo a starší bee jde do úplného lehu, a Plusko ne do tak rovného, pořád je tam trošku sklon, ale pokud to člověk nemá na malinké mimi, tak to nevadí ![]()
tak to by pro nás bylo lepší starší bee
malá mi ještě sama nesedí…máme trochu zdrav,problém - neleze jen se plazí,cvičíme vojtu,právě proto to tak strašně řešim a asi proto nechce být v cameleonu
ale v korbě už taky nevydrží zase se tam nudí.Přítel sice hrozně nadává že vymejšlim kraviny a utrácim many ale mě to přijde jako řešení
a cameleona nechám na později až to malá dožene
.Kdo mohl tušit že to polohování u cameleona bude nakonec problém.Jak vyhovoval vám?
Helco,
kdybych sla uz do Bee, tak rozhodne do Pluska. V tom starsim modelu nejdou totiz vubec polohovat nohy. Myslim tim, ze nejde vysunout sedacka ven tak, aby byly podepreny nohy. U bee Plus to uz jde. Ja osobne bych teda nesla do kocarku, kde nejdou polohovat nohy stejne jako spousta jinych mamin, uz kvuli pohodli ditete pri spani. Ja zkousela bee i bee plus v obchode. Nemuzu si pomoct, ale stare Bee mi pripada jak kocar pro panenky
Pro me je na prvnim miste pohodli ditete, a to si myslim, ze Bee Plus splnuje teda vic. Byt tebou, tak se neukvapim. Ja videla Bee i Plusko v Babyparku na Cernym moste vystaveny.
Hezké pondělí ![]()
Já mám teda starší Bee a sedačka vysouvat jde. Na délku jsem změřila cca 84 cm (s vysunotou sedačkou), což není až tak málo. Nejraději má Bee starší dcera (na fotce). Jsou jí 3 roky a chodí si do něj odpočinout
Je teda drobek (95 cm), ale vypadá spokojeně.
ahojte..
helča,aj ja som mala obidve beečka,ale rozhodne by som šla do pluska..okrem toho,čo sa tu už písalo,by som ešte spomenula prehadzovanie sedačky .plusko sa úplne super prehadzuje do protismeru a späť,kdežto pri starom bee mi to išlo na nervy,bolo to dosť nepraktické.
keďže sme v kočíku spali každý deň,tak ma to veľmi potešilo,keď som vymenila bee za plusko..malý totiž spával tak,aby som na neho videla a keď sa zobudil,tak som sedačku prehadzovala.. čo sa týka rozmerov,tak určite plusko..aj ten náš je skôr drobnejší,ale v plusku má väčšiu pohodu..plocha na ležanie je cez 90 cm,ale hlavne je širší a pri spaní nemusel mať ruky pripažené k telu..
ja odporúčam plusko,predsa len je vylepšené ![]()
neonka píše:
Helco,
kdybych sla uz do Bee, tak rozhodne do Pluska. V tom starsim modelu nejdou totiz vubec polohovat nohy. Myslim tim, ze nejde vysunout sedacka ven tak, aby byly podepreny nohy. U bee Plus to uz jde. Ja osobne bych teda nesla do kocarku, kde nejdou polohovat nohy stejne jako spousta jinych mamin, uz kvuli pohodli ditete pri spani. Ja zkousela bee i bee plus v obchode. Nemuzu si pomoct, ale stare Bee mi pripada jak kocar pro panenkyPro me je na prvnim miste pohodli ditete, a to si myslim, ze Bee Plus splnuje teda vic. Byt tebou, tak se neukvapim. Ja videla Bee i Plusko v Babyparku na Cernym moste vystaveny.
Sedačka u staršího Bee samozřejmě vysouvat jde, zhruba o stejný kus jako u Pluska ![]()
jinak co se týče přehazování sedačky, určitě to má Plusko jednodušší, ale zase jde jen o zvyk, já jsem i u staršího Bee už tak vytrénovaná, že to mám přehozené během pár vteřin ![]()
Ahoj holky,teda já jsem ted z toho uplně hotová
a nemůžu se rozhodnout
budu si to muset nechat projít hlavou
kdyby tak šly ty dva kočárky narvat do jednoho tak je super
ještě jsme tedy zvědavá jak se s nim jedí po kočičích hlavách a horších cestách…tady je to domlácený dost.
Je holky prosím ještě jeden dotaz jak má starší bee širokou sedačku - to jsme nikde nenašla
a nevadí dítěti ta velká boudička?jestli nevadí že nekouká ven?
Děkuju moc moc ![]()
Ahoj, tak jsem šla Bee změřit. Šířka v oblasti ramen je 26 cm. s bočnicemi (nejsou úplně pevné) je to cca 31 cm. Syn teď jezdil v jarní bundě a fusaku Lodger a vešel se.
26 cm má třeba na šířku i PP Uno
Stříška teda synovi nevadí, má 3 polohy, tak není problém ji napolohovat jak potřebuješ.
Ahoj,tak jsem si dala tzv termín do neděle že se musím rozhodnout.Upřímě to spíš vidím na původné bee - dost mě odrazuje na plusku že nemá uvnitř ty postranice ( membrány ) a že má menší stříšku a nejde do uplného lehu.Také cena je u klasického lepší
a malá je fakt drobeček,takže by se měla v klidu vejít.26cm uvnitř neni moc
to mě zaskočilo.Dneska razíme do zoo tak doufám,že tam nějaké bee potkáme a hodím řeč s maminkou
a hl.okouknu v reálu.