Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
19.3.11 12:28
madamecrazy píše:
helenkanai píše:
Děkuju za odpověd.Mojí malé je ted deset měsíců a má 68cm a 7400g,takže bych řekla,že je drobnější. :-) Já si právě nejsem jistá.Bee mají ted v babyparku za 9990kč uplně nové což mi přijde jako dost příznivá cena :palec: a ta stříška mi přijde bezvadná ale zase už k tomu nemají žádné doplňky,tj.fusaky,letní stříšku aj.Bee plusko je skvělé v tom jak se dá zvětšit :-) tak jsem z toho jelen :lol: Máme cameleona a hluboká korba super,využitá do 10měsíců ale ve sporťáku Valerie nic moc.Nadává tam a moc nespinká.Jaký fusak je vejde do bugaboo bee?ten z cameleona tam asi nejde že? :-( hmmmmmmmmmmmm mám to ale dilema :lol:
Heli tak ve Tvem pripade bych klidne brala klasicke Bee ;) to je mala drobnejsi a nebude mit dle meho problem ani ve dvou letech :palec: nove doplnky ke starsimu Bee uz nemaji, ale na MMB se da sehnat skoro vse, od letni strisky az na nove barevne nahradio apod…
Posilam foto skoro dvoulete Juli v Bee a v naducane vesticce ;)

Tak dneska jedeme do babyparku vyzkoušet :-) jsem na to moc zvědavá který kočár mě zaujme víc takhle naživo :-) na MMB jsem koukala a ted tam mají bee v průměru za 7800kč - což je fajn ale když ted je nový za necelých deset,tak se to ani nevyplatí.Akorát jsme ji říkala že si Cameleona nechám na zimu :lol: a na takové ty horší terény :mrgreen: .Přítel je ze mě hotový,že pý zase vymýšlím :lol: kravinky ale co že :lol: Pořád říkám všecko schováme na druhé :-) Tak Vám pak napíšu svoje dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
20.3.11 20:53

Tak už v Praze kočárek nemají :cry: smolík.koukala jsem že některé z vás měly jak bee tak bee plusko.je lepší to polohování zádíček v bee?na webu ještě mají tak uvažuji že ho objednám.jen nevim do čeho jdu a to mě štve pěkně :-( děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
20.3.11 22:11

Plusko jde do víc kolmého sedu, klasické Bee má větší sklon jakoby dozadu, ale Julince bylo myslím i pohodlnější polohování u staršího Bee.
Jo a starší bee jde do úplného lehu, a Plusko ne do tak rovného, pořád je tam trošku sklon, ale pokud to člověk nemá na malinké mimi, tak to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
20.3.11 22:26

tak to by pro nás bylo lepší starší bee :-) malá mi ještě sama nesedí…máme trochu zdrav,problém - neleze jen se plazí,cvičíme vojtu,právě proto to tak strašně řešim a asi proto nechce být v cameleonu :-( ale v korbě už taky nevydrží zase se tam nudí.Přítel sice hrozně nadává že vymejšlim kraviny a utrácim many ale mě to přijde jako řešení :-) a cameleona nechám na později až to malá dožene :-D .Kdo mohl tušit že to polohování u cameleona bude nakonec problém.Jak vyhovoval vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
20.3.11 23:34

Helco,
kdybych sla uz do Bee, tak rozhodne do Pluska. V tom starsim modelu nejdou totiz vubec polohovat nohy. Myslim tim, ze nejde vysunout sedacka ven tak, aby byly podepreny nohy. U bee Plus to uz jde. Ja osobne bych teda nesla do kocarku, kde nejdou polohovat nohy stejne jako spousta jinych mamin, uz kvuli pohodli ditete pri spani. Ja zkousela bee i bee plus v obchode. Nemuzu si pomoct, ale stare Bee mi pripada jak kocar pro panenky :-) Pro me je na prvnim miste pohodli ditete, a to si myslim, ze Bee Plus splnuje teda vic. Byt tebou, tak se neukvapim. Ja videla Bee i Plusko v Babyparku na Cernym moste vystaveny.

• Citovat
  • Upravit
135
21.3.11 08:52

Hezké pondělí :-)
Já mám teda starší Bee a sedačka vysouvat jde. Na délku jsem změřila cca 84 cm (s vysunotou sedačkou), což není až tak málo. Nejraději má Bee starší dcera (na fotce). Jsou jí 3 roky a chodí si do něj odpočinout :-D Je teda drobek (95 cm), ale vypadá spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.3.11 10:17

ahojte..
helča,aj ja som mala obidve beečka,ale rozhodne by som šla do pluska..okrem toho,čo sa tu už písalo,by som ešte spomenula prehadzovanie sedačky .plusko sa úplne super prehadzuje do protismeru a späť,kdežto pri starom bee mi to išlo na nervy,bolo to dosť nepraktické.
keďže sme v kočíku spali každý deň,tak ma to veľmi potešilo,keď som vymenila bee za plusko..malý totiž spával tak,aby som na neho videla a keď sa zobudil,tak som sedačku prehadzovala.. čo sa týka rozmerov,tak určite plusko..aj ten náš je skôr drobnejší,ale v plusku má väčšiu pohodu..plocha na ležanie je cez 90 cm,ale hlavne je širší a pri spaní nemusel mať ruky pripažené k telu..
ja odporúčam plusko,predsa len je vylepšené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.3.11 11:16
neonka píše:
Helco,
kdybych sla uz do Bee, tak rozhodne do Pluska. V tom starsim modelu nejdou totiz vubec polohovat nohy. Myslim tim, ze nejde vysunout sedacka ven tak, aby byly podepreny nohy. U bee Plus to uz jde. Ja osobne bych teda nesla do kocarku, kde nejdou polohovat nohy stejne jako spousta jinych mamin, uz kvuli pohodli ditete pri spani. Ja zkousela bee i bee plus v obchode. Nemuzu si pomoct, ale stare Bee mi pripada jak kocar pro panenky :-) Pro me je na prvnim miste pohodli ditete, a to si myslim, ze Bee Plus splnuje teda vic. Byt tebou, tak se neukvapim. Ja videla Bee i Plusko v Babyparku na Cernym moste vystaveny.

Sedačka u staršího Bee samozřejmě vysouvat jde, zhruba o stejný kus jako u Pluska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.3.11 11:17

jinak co se týče přehazování sedačky, určitě to má Plusko jednodušší, ale zase jde jen o zvyk, já jsem i u staršího Bee už tak vytrénovaná, že to mám přehozené během pár vteřin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.3.11 14:16

Ahoj holky,teda já jsem ted z toho uplně hotová :-D a nemůžu se rozhodnout :lol: budu si to muset nechat projít hlavou :-D kdyby tak šly ty dva kočárky narvat do jednoho tak je super :-D ještě jsme tedy zvědavá jak se s nim jedí po kočičích hlavách a horších cestách…tady je to domlácený dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.3.11 14:20

Je holky prosím ještě jeden dotaz jak má starší bee širokou sedačku - to jsme nikde nenašla :-( a nevadí dítěti ta velká boudička?jestli nevadí že nekouká ven?
Děkuju moc moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.3.11 19:13

Ahoj, tak jsem šla Bee změřit. Šířka v oblasti ramen je 26 cm. s bočnicemi (nejsou úplně pevné) je to cca 31 cm. Syn teď jezdil v jarní bundě a fusaku Lodger a vešel se.
26 cm má třeba na šířku i PP Uno

Stříška teda synovi nevadí, má 3 polohy, tak není problém ji napolohovat jak potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.3.11 19:14

Ještě poznámka :-) Syn má 10,5 kg a 78 cm (13 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.3.11 10:47

Ahoj,tak jsem si dala tzv termín do neděle že se musím rozhodnout.Upřímě to spíš vidím na původné bee - dost mě odrazuje na plusku že nemá uvnitř ty postranice ( membrány ) a že má menší stříšku a nejde do uplného lehu.Také cena je u klasického lepší :-) a malá je fakt drobeček,takže by se měla v klidu vejít.26cm uvnitř neni moc :-( to mě zaskočilo.Dneska razíme do zoo tak doufám,že tam nějaké bee potkáme a hodím řeč s maminkou :-) a hl.okouknu v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
27.3.11 20:48

tak jsem se zamilovala do Pluska :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie