Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ginger7
18.2.11 20:08

To je vtipny, protoze ja mela puvodne Chicco Multiway a uvazovala o PP Si, chtela ho uz skoro kupovat, kdyz jsem videla nahodne v obchode URBO. Jeho cena me nejdriv odradila, ale pak jsem do toho sla. No, ale ty gumy, to je katastrofa, musim rict, ze pri Multiway jsem toto nemela. Ano, byly tam kaminky, ale maly a kolecka byly poskrabany, ale tady do tech se zaryji i kameny velikosti 1 cm a to hluboko. Jsem tak nas.ana, ze nemam slov. :evil: Vybirala jsem kocar pres 2 mesice, a nakonec toto. Jinak je opravdu strasne krasny a plni vsechny predstavy. Diky za info, ze jsou gumy u Pluska dobry, protoze na to jsem se chtela jeste zeptat, kdybych do nej sla.

• Citovat
  • Upravit
954
18.2.11 20:24

Bee Plus je fakt asi nej kocarek…kosik se neprovesuje, a to jsme tam kolikrat vozili fakt naloz :) nanoznik se nedela, ale me stejne prijde zbytecny, staci preci fusak :palec: odpruzeni ma Bee na golfky asi nejvetsi, co jde, v pohode zvladne i mensi nerovnosti a mestsky teren :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
18.2.11 20:31

Holky diky moc za info, skoda, ze jsem se rozhodla pro URBO, protoze jsme v obchode koukali s manzelem na oba, ale oba nas vic zaujalo URBO. Oba jsou ale nadherny… no, uvidime, jak to udelam, asi bude reklamace, protoze ty kola fakt vypadaji strasne, takze kdybych s nim jezdila dlouho, asi budu jezdit za chvili po konstrukci… jo a jezdite s nim teda i v zime?

• Citovat
  • Upravit
27
18.2.11 20:44

aj v zime sa dá…samozrejme veľké kopy snehu by boli problém,ale ujazdený sneh v pohode..keď moc nasnežilo,vytiahla som sane :lol:
máš pravdu,na multiway to ešte ušlo s tými kamienkami..
tak nech sa ti to podarí s reklamáciou ak by bola..snáď ho môžeš ešte vrátiť-do 7 dní ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
18.2.11 20:46

No, uvidime… jinak holky, nedela nekomu nahodou Bee Plus toto- viz video nize. Je to z jine diskuze.

http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
27
18.2.11 20:57

bola to pravdepodobne nejaká zlá séria,bugaboo to vyriešilo nejakými podložkami do predných kolečiek,
takže to treba reklamovať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
18.2.11 21:02

Diky za info. Jeste posledni dotazy: mas ho jako jediny kocarek nebo k tomu jeste sportak? Ja se ted totiz „zbavila“ sportaku Jane a golface Chicca, a chtela bych uz jen jeden kocarek, ktery zvladne denni jezdeni po meste, ale i po trochu horsich cestach, jako mame my ted doma. Prestehovali jsme se z centra Prahy tesne za jeji okraj, jsme novostavba a nova ulice, takze cesty nejsou upraveny a je tady plno malych kaminku.Potrebuju ale casto jezdit vyrizovat veci i do Prahy. No, a ted jsem na zahranicnich recenzich zjistila, ze u Urba ma s kamenama v kolech problem vic lidi, hlavne ze jsem predtim nasla jen dobry recenze. Blbe jsem se divala…Diky moc za rady! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27
18.2.11 21:17

malý má 2 roky a mám ho ako jediný kočík od mája 2010 a úplne mi stačí.. kamienky určite nevadia,ako som hovorila,kolečká sa nezničia..je to nejaká tvrdá guma a vďaka odpruženiu zdolá aj horší terén
a super je tá posuvná chrbtová opierka,malý ešte ani zdaleka nemá hlavu na strieške

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
18.2.11 21:22

Tak to je super!!! Mala ma ted prave rok a pul, a tak jsem se zbavila vsech kocaru a chtela koupit jeden mensi, ale poradnej, se kterym se vsude vejdu, kterej unesu, ale mala bude mit pohodli, no a slapla vedle. Tak diky moc Andry, aspon vim, co poridit pak, kdyz vyresim URBO. Takto s nim fakt jezdit nemuzu… :-(

• Citovat
  • Upravit
954
18.2.11 23:15

no a kolik Urbo vazi? ja si myslim, ze Urbo je spis klasicky mestsky kocarek, nez vylozene golfky, a Bee je spis golfacek, ktery ma ale uzasne vlastnosti skoro sportaku :palec:
jinak my meli/mame Bee jako jediny kocarek od Julinky 11 mesicu a ve vsem tedy spokojenost :potlesk: je fakt ze jsem mezitim vyzkousela radu jinych kocarku, ale k Bee jsem se vzdy vratila :palec: Tady je maly prehled nami vyzkousenych kocarku a opravdu ze vsech Bee vitezi :mrgreen: https://www.emimino.cz/…ocarky-2446/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.2.11 23:23

jinak to s tim koleckem na videu mi Plusko nedelalo, klasicke Bee obcas ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
19.2.11 00:04

Urbo je velikostne stejne jako Chicco Multiway, urcite o neco vetsi nez Bee. Vazi 9kg. Kdyz jsem mela vedle sebe URBO a Multiway (ktery ma vazit 8kg), a potezkala je, tak bych nepoznala rozdil. Kdyby nebyly tak debilni ty kolecka, tak nema chybu.

Madamecrazy, ty jsi me s tema kocarkama dostala, normalne jsem se smala nahlas, manzel mi tady vyklada, jak si tady vymyslim a mam chicco, pak ho nechci, mam urbo, to taky nechci, a to jeste nezna tebe! Teda na tebe nemam!! Vidim, ze kocarky jsou tva vasen :-D :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
27
19.2.11 00:48

teda madamecrazy,to je teda zbierka :mrgreen:
to by si teda mohla vyskúšať b.donkey,vidím,že budete mať miminko..
ja by som určite brala cameleona,ten som nemala a moc sa mi páči :huban:
prajem krásne a zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.2.11 20:51

Madamecrazy : ja sem si myslela, ze sem blazen, kdyz kupuju uz ctvrtej kocarek, ale v porovnani s tebou sem uuuplne normalni :lol: mas moc krasnou sbirku! :pankac:
Ja byla dneska vybirat golfky, zamilovala sem se do bee+ denim…vsechno ostatni me zklamalo, nejvic asi cybexy, podle recenzi a fotek na pocitaci se mi libily, ale v realu uz vuuubec ne. ale asi je to tim, ze sem je porovnavala s bugaboo a to se srovnavat neda.. :zed:
fakt skoda, ze jsou tak drahy, nebo mozna kdybych mela mensi ditko, my uz mame 2,5 roku, tak uz asi neuzijem..ale jsou proste uuuuzasny!!!! :palec:
zatim sme bez kocarku, ale co budu delat na jare az budem chodit ven, to nevim… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.11 21:10

Ahoj holky, uvažuju o koupi Bee+, jen bych potřebovala vědět:
Jak se s nimi jezdí po dlažebních kostkách (takové ty malé) a po kočičích hlavách? Máme jich plné město.
Chtěla bych ho využívat jako jediný kočárek. Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí