Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeAhoj,
já mám Bugaboo Bee už cca půl roku a jsem s ním nadmíru spokojená!!!
![]()
Cena je sice hodně vysoká, ale člověk za to dostane velice kvalitní a variabilní kočárek.
Kolečka nejsou klasická golfová, ale mají velký průměr a jsou plněná vzduchem, takže v pohodě zvládnou i menší terén. Mají super odpružení a nerachtají jako klasická golfová kolečka ![]()
Sedačka je, ač se to nezdá, hodně prostorná a hlavně dlouhá, takže i pro větší děti, sice nemá polohování nožiček, ale zase se dá nastavit hloubka sedu, takže když dítě usne, jen se povytáhne a zvětší se tím ložná plocha a spánek je pohodlný.
Jde dát úplně do lehu a největší bomba je sluneční stříška, dokonale kryje před větrem a sluníčkem, i když je kočárek v poloze v lehu.
Dokoupila jsem si za tisícovku stříbrnou letní stříšku, která chrání před UV paprsky, ale zároveň má ve stranách všité síťky, takže proudí vzduch i když je sklopená a mimčo vidí ven ![]()
Další plus je nákupní košík, fakt hodně objemný a uveze toho hodně.
Jediný menší nedostatek Bee je, že po složení je celkem objemný ve srovnání s ostatníma golfkama, ale nám se vejde v pohodě do kufru malého Suzuki Swift ![]()
Jinak kočárek je úžasně ovladatelný, jezdí snad sám, jak už je u Bugaboo zvykem, má spojenou rukojeť a spoustu barev na stříšku, já mám tu sytě růžovou a tu letní stříbrnou a na zimu bych ráda sehnala ještě černou ![]()
Jsem asi divna, mozna je prakticky, ale mne tenhle kocarek pripada extra osklivy…vam se fakt libi? O cene nemluve… Mam Cybex Callisto a jsem max. spokojena…
Nejsi divná, každému se přeci líbí něco jiného a to je dobře, to by byla nuda, kdyby jsme jezdily všechny se stejnýma kočárkama ![]()
Mně se na fotkách také moc nelíbil, ale pak jsem ho viděla naživo a byla to „láska na první pohled“
![]()
Jinak Cybex Callisto je taky super, dost jsem nad ním uvažovala. Mám teď možnost koupit si úplně nový se zárukou kolekci 2009 za cca 3500,– tak nevím, jestli ho vzít ![]()
madamecrazy Bee je krásné
můj vysněný kočárek
,ale ta cena
to by doma absolutně neprošlo
Takže jsem si aspoň pořídila Cybex Callisto ![]()
No, nove callisto stoji 5890Kc, starsi kolekce je k mani myslim nejlevneji za 5000Kc… Takze cena 3500Kc, pokud je jen malo jety mi prijde dobra…
Mne se treba i vic libila strsi kolekce, ta bila konstrukce byla smrncovnejsi…
No ale on je úplně nový, z klasického kamenného obchodu a se dvouletou zárukou, prostě nový kočárek v krabici ![]()
Já jsem po něm také dlouho pokukovala, než se mi podařilo ho vlastnit
sehnala jsem ho právě na MMB v záruce a za slušnou cenu ![]()
Callisto také krásný
![]()
Našlajsem ho za tuhle cenu v jednom slovenském obchodě, a je to vyloženě náhoda, jedná se jen o tu kolekci 2009 a to fialové provedení ![]()
Hm, tak to se mi libilo z lonske kolekce nejvic…ale uz mam letosni, tak nic ![]()
Po dlouhém hledání vhodného kočárku (požadavky: spojená rukojeť, zvládání terénu, váha do 10 kg, velký nákupní koš, otočná a polohovací do lehu sedačka) jsme skončili u Bugaboo Bee plus jako jediné možnosti.
Máme ho doma a těch peněz mi není vůbec líto, stojí za to. Jezdí skvěle – pojme i terén, velmi jednoduše se složí/rozloží, nákupní košík má obří a dobře přístupný, dítě je v kočárku spokojené (jen ještě dokoupím madlo).
Nepatrná negativa, co jsem našla – konstrukce je úzká a nevjede na nájezd na schodech, chybí ruční brzda (místo ni je úchytka na ruku), košík má nosnost jen 4kg, jinak naložený škrtá o zem.
Ale já nejsem ta hlavní cílovka Bugaboo - nemám auto a hodně se po městě pohybuju pěšky a MHD.
Ten kočárek proste miluju a všem vřele doporučuju (vyšší cena odpovídá kvalitě provedení a navíc je to funkcemi spíše sporťák než golfky).
Ahoj, Mroe, tak jsme se tu potkaly. Souhlasím, že Cybex se dá brát jako konkurence. Proč jsem ho nevybrala: nemá přehazovací sedačku po a proti směru jízdy, má plastovou konstrukci i rukojeť, má menší a trochu hůř přístupný košík, není do terénu (chybí odpružení každého kola zvlášť a kolečka jsou jinačí). Ale já mám jiné nároky na kočárek vzhledem ke svému stylu života, věřím, že jsi s Callistem spokojená, je to dobrý kočárek. O design mi nikdy extra nešlo, spíš o funkci, původní Bee se mi nelíbilo, Bee plus se mi líbí i vzhledově.
Tak to jsme na tom zase opačně, mně se moc nelíbí Bee Plus, a jsem neustaále znovu a znovu unešná z původního Bee
![]()
Na Kypru bylo Bee nejfrekventovanějším kočárkem
Hodně jsem ho tam obdivovala, myslím si, že i na cestování je to ideální kočárek. Navíc má opravdu krásné barvy, prostě k nepřehlédnutí.A jejich reklama je parádní.
http://www.youtube.com/watch?…
aj mne sa viac páči bee+,je to ten najlepší kočík aký som mala a nedávno som zohnala letnú striešku…tak to je super vec,fakt.