Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
6.11.10 12:02

a to by bylo na naše 9500 a to je bee+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.11.10 15:57

ne plus,ale bugaboo bee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.11.10 16:20

aha já zase zháním stříšku na bee+ modrou :nevim: a nemohu sehnat na mimibazaru bee seženete pokud nevadí použitej já také měla bee a měnila sem ho za bee+ je prostornější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.11.10 20:43

no právě,taky se me zdá malý,takže jsem bee zavrhla..a v čr neni ofifiální distributor?na tu stříšku..jám mám hrozný dilema,mám uzký výtah jen 55cm na projeti(na šířku kočárku)a chci kočárek,aby mel vetší kola,nebo proste vic vydržel a byl pohodlný pro díte(má rok)chchi s nim chodit do parku,kde jsou zpevnené cesty,ale z hlíny..jenže uzký kočárek s velkýma kolama asi neexistuje,takže musim vybrat velký a skládat ho do výtahu(KOČÁRKARNA NENI)ANEBO uzký,ale s malýma kolečkama,což se mi asi brzo rozbije :nevim: :nevim: takže fakt už nevim..bee plus by prostorný byl,ale stejne by ho do toho parku byla škoda,za ty penize ho ničit :nevim: takža asi ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.11.10 16:37

a co jane nomad lehký,pěkný velká kola taky sem oněm uvažovala lehce se skládá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.1.11 14:19

Holky tak konečně jsem si splnila sen a Julinka si vozí prdelku v Bugaboo Bee Plus :dance: Klasické Bee jsme prodali a teď si lebedíme :palec: Jízdní vlastnosti jsou stejné, oba jsou to výborné kočárky, Bee Plus má lépe vyřešenou sedačku, ale kupodivu stříška mi více vyhovovala u klasického Bee.
Jinak v dubnu čekáme nový přírustek do rodiny, takže ho hodlám využívat i s novorozeneckou vložkou a jsem na to zvědavá. Jediné, z čeho jsem trošku rozčarovaná je to, že Plusko se nedá položit do úplné placaté roviny, jako klasické Bee, což pro novorozence může být trošku problém. Nicméně zajedu do Babyparku vyzkoušet ho, jak vypadá s vložkou a přinejhorším v dubnu zase pořídíme klasické Bee a Plusko půjde do světa :think:
Každopádně jsem z kočárků Bee stále úplně paf a i když už ho mám cca rok a vystřídali jsme více kočárků, Bee jednoznačně vede :potlesk:
Je tu nějaká majitelka Bee z Prahy? Že by jsme vyrazily na prochajdu :palec:

Příspěvek upraven 29.01.11 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.1.11 14:20

porovnání Bee Plus a klasického Bee ve velikosti sedačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.1.11 14:23

porovnání ložné plochy u klasického Bee a Bee Plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
29.1.11 18:32
madamecrazy píše:
Holky tak konečně jsem si splnila sen a Julinka si vozí prdelku v Bugaboo bee Plus :dance: Klasické Bee jsme prodali a teď si lebedíme :palec: Jízdní vlastnosti jsou stejné, oba jsou to výborné kočárky, Bee Plus má prostě lépe vyřešenou sedačku a kupodivu stříška mi více vyhovovala u klasického Bee.
Jinak v dubnu čekáme nový přírustek do rodiny, takže ho hodlám využívat i s novorozeneckou vložkou a jsem na to zvědavá. Jediné, z čeho jsem trošku rozčarovaná je to, že Plusko se nedá položit do úplné placaté roviny, jako klasické Bee, což pro novorozence může být trošku prblém. Nicméně zajedu do babyparku vyzkoušet ho jak vypadá s vložkou a přinejhorším v dubnu zase pořídíme klasické Bee a Plusko půjde do světa :think:
Každopádně jsem z kočárků Bee stále úplně paf a i když už ho mám cca rok a vystřídali jsme více kočárků, Bee jednoznačně vede :potlesk:
Je tu nějaká majitelk Bee z Prahy? 6e by jsme vyrazily na prochajdu :palec:

Tak ten je prostě boží! :huban: Dlooouho jsem zvažovala, jestli bee+ nebo Callisto. Madame, vím, že jsi měla oba :lol: můžeš posoudit a napsat, který je lepší a proč? a který z nich má větší sedačku? Díky a upřímně Ti ho závidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.1.11 19:04

3-měsíční mimi v Plusku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.11 20:24

Dobrý den nevíte prosím vás kde v zahraničí se dá koupit nový kočárek bugaboo bee plus.Moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
5.2.11 19:57

Lilido, videla jsem oba kocarky a jednoznacne o moc sirsi a delsi sedacku ma bee. Calisto je pomerne uzke. Docela me to prekvapilo.

• Citovat
  • Upravit
954
7.2.11 09:53

lilida: no jednoznačně je lepší Bee, ale Callisto bych zařadila hned na druhé místo :palec:
je tam hodně velký rozdíl v ceně, na druhou stranu jeté Bee starší kolekce se dá sehnat už i za 6500,– což je super cena ;)
callisto je selkově tužší, méně poddajné, ale tím zase trošku lépe zvládá menší terén, kostky apod…ale ani Bee s tím nemá větší problém :potlesk:
Callisto má sice také spojenou rukojeť, ale když je tam už vetší a težší dítko, stejně se špatně ovládá jednou rukou a je to makačka, kdežto Bee jede úplně samo pomalu malíčkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.2.11 09:53

lilida: no jednoznačně je lepší Bee, ale Callisto bych zařadila hned na druhé místo :palec:
je tam hodně velký rozdíl v ceně, na druhou stranu jeté Bee starší kolekce se dá sehnat už i za 6500,– což je super cena ;)
callisto je selkově tužší, méně poddajné, ale tím zase trošku lépe zvládá menší terén, kostky apod…ale ani Bee s tím nemá větší problém :potlesk:
Callisto má sice také spojenou rukojeť, ale když je tam už vetší a težší dítko, stejně se špatně ovládá jednou rukou a je to makačka, kdežto Bee jede úplně samo pomalu malíčkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
7.2.11 21:44

Madame: Díky! A co se týče velikosti sedačky, vidíš to jak? Já už mám větší dítě, tak bych nerada, aby tam bylo úplně zmáčklé… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí