Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeNo to je parada a to je nejaka clona? Je to jen na Bee Plus nebo i na klasicke?
to je taká strieborná strieška a dá sa rozopnúť zips a potom v polohe ležmo zakrýva až po nohy.ten koniec je sieťkovaný,ale neprehľadný. na bee bola tiež letná strieška,len neviem,či funguje rovnako.
Ahoj,
mám dotaz ohledně parádní letní stříšky - tohle by měla být už nová, ale někde jsem našla, že lze použít pouze na nový model Bee+.
Je to pravda? Na stránkách Bugaboo tuto informaci nemají…
Starou stříšku nemohu sehnat a já mám Bee od minulého léta. CHtěla bych si ji objednat, protože jedu k moři a nechce se mi používat plínku. ![]()
Jinak s kočárkem naprostá spojenost! ![]()
táto strieška je len na bee+,na starší model sa nedá použiť.Skús napísať do babyparku,možno ju objednajú,lebo ju už tuším nemajú v ponuke.ešte ju majú na babytrader.eu a ešte som ju videla dávnejšie na mmb,tak si skús dať inzerát „kúpim“.
http://www.babytrader.eu/…y-Sun-Canopy
Holky v diskuzi je fotka nasehoklasickeho Bee s letni striskou. ja ji sehnala pred mesicem v Babyparku, ale tusim, ze meli posledni..
Ta nova na stare Bee nejde, skoda, je jeste vychytanejsi ![]()
Ahoj,
mám také Bugaboo Bee a jelikož jsem ke kočárku neměla návod,chtěla jsem se zeptat,jak se dá sundat stříška?abych ji mohla vyprat,popřípadě dát jinou…děkuji za odpověď
Ahojky Andrejko,
prosím Tě …dočetla jsem se, že jsi měla Bee a nyní máš Bee +. Chtěla jsem tento kočárek taky, ale trápí mě jedna věc. Dnes jsme měli možnost vyzkoušet starý model a náš syn tam byl velmi na těsno. Je mu 23 měsíců, a bude zima, tak tam budu muset dávat fusak. Prosím Tě o kolik je nový typ větší a hlavně širší? Myslím, že ta nová boudička je v tom lepší, protože v tom starém modelu nemohl mít (pokud ležel) ani boudičku, prostě na šířku se tam nevešel.
Díky moc za odpověď, Věrka ![]()
ahoj věrka ! moj malý bude mať 21 mesiacov a v bee+ ešte stále spáva,plocha na ležanie ,ked sa vytiahne chrbtová opierka je 90 cm..ked malý sedí,tak povytiahnem opierku hore a tým pádom je pod strieškou miesta dosť,hlavička sa mu nešúcha o vrch striešky,ako pri starom bee.. šírka sedacej časti je na bee+ širšia o 6 cm oproti bee a chrbtová opierka má šírku cca 45 cm..chrbtová časť sa dá vysunúť hore z 51cm na 60cm (51 cm malo staré bee).. sedačka sa oveľa ľahšie prehadzuje do protismeru a naopak,aj jednou rukou to zvládnem..podľa mňa je bee+ oveľa lepšie ako staré bee,hlavne je širšie a strecha sa dá posunúť vyššie,ked je dieťa staršie..a určite sa ti tam vojde aj s fusakom,ja mám lodger a v pohode..
Milá Andrejko, děkuji Ti moc za míry a informace o Bee+. Moc bych ho chtěla, tak asi budu muset přemluvit manžela, abychom se na něj jeli podívat do Prahy … ![]()
také sem si pořídila bee+ ale ted zháním modrou stříšku mám červenou nebo nevýte nešije nějaká šikovná maminka
ahoj zajimalo by me jestli je pravda,jak se pise,ze bugaboo bee zvladne i cesticky v parku,kazdy den jezdeni po hlinene ceste,ac udupane?bydlim ve velkem meste,kde je park,jo taky je tam sterk a co pisek?vazne nad nim uvazuju,ale zrejme ho koupim v zahranici,kde je od ost levnejsi
diky moc za odpovedi
já bydlíb na vesnici a jezdíme i horšíma cestama a vpohodě a zakolik se dá sehnat v zahraničí
našla jsem ho kolem 380euro v neměcku,ale pak teda nevim jak se zárukou..anebo mirně použitej ale v záruce s nánožnikem,2stříškama a hlubokou krobičkou za 350
v itálii..