Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeAhoj holky, prosím nevíte, zda sedi striska z bee3 na plus? A celkove jaká je kompatibilita na plusovy?dik
@Emisis Bee Classic jen na Bee Classic, Bee+ na Bee3 a Bee5 a naopak z Bee3 a Bee5 na Plusko. Jen Bee5 má o dírku míň, ale u Bee+ a Bee3 to není vidět ![]()
@Pavla087 super dekuju! Kupuju plusko. Zeptám se jako blondýna
Takže když seženu prodluzovaci strisku z 3 nebo 5 bude mi na plusko sedet,ze? ![]()
@Emisis ano budou sedět. Jediná věc co nesedí je sedák z Bee5 na Bee3 a Bee+. Na Plusko sedí sedák i pásy z bee3. Měla jsem Plusko a vyměnila jsem za Bee3. Bylo hrozně rozkývaný.
Zkrátka mi nesedělo.
Přidávám foto Bee+ a stříšky z Bee3 Grey melange. A Bee3 a limitovanou stříšku z Bee5 Niark1
![]()
@Pavla087 super. Moc děkuji za odpovědi. Už mám doma bee + a objednala jsem strisku z Bee3
a ještě chci sehnat prodluzovaci soft pink. Muzu se zeptat zda si ji využívala i v zimě?
@Emisis měla jsem tu Grey melange i yellow v zimě. A loni jsem měla tu limitku Niark1. Ty limity mají takový tužší materiál. Někdo to radši. Mě trochu vadila že mírně jakoby šustila… Nevím jak to napsat. A ty z Bee3 sedí nádherně. Jsou ale tenké a promokne a má tendenci se zatrhávat. Nevím noo, tohle si musí každá zkusit. Ale jezdila jsem v zimě v obou verzích a žádná trága to nebyla.
![]()
@Pavla087 říkáš ze promokne?
Hmm to mě nenapadlo. Ty strisky jsou celkove tenčí.. a prosím te jakou plastenku pořídit?
@Emisis měla jsem origo, ale tou mi pršelo dovnitř
a tak jsem to řešila obyč Emitex ![]()
@Pavla087 také prosím o radu
Koupím -i prodlužovací stříšku vhodnou pro Bee3 a Bee+ bude kompatibilní i s Bee5?
Předem děkuji ![]()
@Elka191 ano stříšky z Bee5 jsou kompatibilní s Bee3 a Bee+ a naopak. Akorát že nezapneš jednu dírku. Ale drží dobře
takže bez obav ![]()
Mate někdo zkušenost zda nasadim konstrukci na sezeni na bee3 i z jiné řady? Bee4,5,6?
Děkuji 💁🏻♀️