Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
17.9.14 11:24

Ahoj Prosím o radu..
Mám bee plus ale nemůžu za boha přijít na to jak se otočí sedačka proti směru jízdy :oops:
Návod bohužel nemám :cert:
Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
29.9.14 20:28
@adelina3 píše:
Ahoj Prosím o radu..
Mám bee plus ale nemůžu za boha přijít na to jak se otočí sedačka proti směru jízdy :oops:
Návod bohužel nemám :cert:
Děkuji za radu

http://youtu.be/y4N2iX_QeSA

tady v tom videu na youtube to je zhruba ve 2.minutě ;)
snad mi ten odkaz nezablokují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
30.9.14 11:32

@pettom

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.10.14 17:55

Ahoj devcata mam skoro dvou letou holcicku a moc se nevozi..jsem z toho zklamana, ja si kocarek vymazluju mame uz druhe beecko..a porad cekam jestli se to nejak u ni zmeni..kolikrat vidim jak v tom spokojene sedi i mnohem vetsi dacka a jsou rady ze se vozi…jak je to u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.11.14 22:22

Ahoj holky, jsem tu nová. minulý týden jsem si pořídila bugaboo bee přes inzerát. Chtěla jsem se zeptat, zda vám při rozkládání kočárku jde ztuha od sebe sedačka od zádové opěrky a zda při tom cvaká… (zvuk plastu) Dělám něco špatně? Má jít od sebe plynule? Mám strach ať něco neurvu nebo nepraskne… Poradí někdo?

Jinak ve fusaku je v něm můj 4měsíční syn hodně natěsno, to jsem netušila, že je tak moc úzký. :roll:

Děkuji a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
16.11.14 22:32

@janaMIC tak ony to jsou oficiálně golfky, takže extra komfort nelze čekat. Mám Bee3 a teda nic mi tam nelupe :think: lupe jen vytahování sedačky při prodlužování sedu. Jako úplně plynule to nejde, ale nic tam nelupe :nevim: měla jsem i na dceru Bee plus, moc ho nešetřila a už to potom nebyl moc „suprstav“ kousek na prodej :lol: záleží, jak se k němu majitelka chovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.11.14 01:06

Ahoj JanaMIC, mám také bee a nejde to nějak ztuha, spadne to dolů samo a lupne v tom když se ta část pod zadečkem zacvakne do příšlušných „dírek“, ale zvuk je to teda strašný, taky jsem se nejdřív bála že to při skládání a rozkládání zlomím. Zkus to prostříkat nějakým sprejem na kočárky /WD40, Brunox/ v tom ohybu mezi zádovou a sedací částí a určitě to půjde hned líp a bez cvakání. Já jsem zvyklá prostříkávat všechny části kočárku pravidelně.

Jinak bee je spolu s briem ten neeeeej kočárek, který jsem kdy měla - u nich už zůstávám, jen vyměním bee za novější typ. :oops: Úzký mi nepřijde vůbec, malá má rok a půl, má v něm teď fusak buď podzimní emitex nebo už i zimní seed, spává v něm přes hoďku denně a rozvalená je jak královna - ruce za hlavou a místa habaděj. Bez fusaku úplně v pohodě - viz. foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
17.11.14 02:08

@weveruska taky mám Bee a Brio :D :palec: opravdu jedny z něj kočárků… A překvapilo mě, že máte ještě klasické Bee, dá se na něj ještě sehnat nějaké příslušenství?? Můj ho hodně preferoval kvůli té stříšce, ale já jsem chtěla tu prodlouženou.

Jinak holky zkoušela jsem to, a mně tam prostě nelupne vůbec nic :nevim: myslím, že plusko bude mít podobnou, ne-li stejnou, sedačku jako trojka, ale nevybavím si, jestli mi lupala i předtím… Snad nemám něco blbě, na netu jsem nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.11.14 08:48

Ahojky holky, děkuji. Malá v něm opravdu sladce spí a vypadá spokojeně :) Veverusko, ty máš také klasické Bee nebo Bee plus? Přijde mi, že ta sedací část na fotce, je nějaká delší a to ji mám u mého kočárku ponechanou jako prodlouženou. Děkuji za rady k promazání. Vyzkouším. Nejhorší to je, když si sedačku otočím tak, abych na malého viděla do kočárku, to musím doslova sedací část rvát od zádové opěrky, jinak bych ji dolů nedostala :,( Zvuky příšerné. Jedno lupnutí, i když taky síla je, když si sedačku otočím tak, že malý vidí ven… No uvidíme, zda si raději nepřiplatím a nepůjdu do novější verze… I s těmi náhradními díly je to fakt…to mě vůbec nenapadlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
17.11.14 09:55

Já ted prodala bee clasik, malá v něm už byla na těsno a takhle hodně mi teda při rozkládání nepraskal jak píše @janaMIC :nevim: Byla jsem rozhodnutá, že už jiný kočár nekoupím, mám trojkolku Baby jogger na zimu a golfky Maclaren, ale normálně se mi po něm stýská a asi půjdu do pluska, ale to mě manžel zřejmě zabije :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.11.14 09:58

Jéé, @tinkerbelll, tak to je super, že máš taky Brio a Bee. :-) Já jsem koupila starší Bee právě kvůli té stříšce - malá nesnese když na ni svítí. :mrgreen: A taky proto, abych vyzkoušela, jestli je Bee opravdu pro nás, protože jsem na kočárky náročná a recenze a názory na něj se dost liší, což upřímně moc nechápu - píše se, že skoro nic neprojede, že je to městský kočárek, ale projede naopak úplně vše /kromě úplně droboučkých kamínků na nezpevněném povrchu, to jede hůř/ a je krásně odpružený… Proto teď už vím, že v klidu můžu investovat do novějšího a hlavně malá čím je větší, tím častěji má střechu sundanou, aby líp viděla, takže ten hlavní důvod pro staré bee už odpadl - střecha na novém bee bude bohatě stačit.

@janaMIC já mám tu sedací část také vytaženou na nejdelší a opravdu bohatě to malé stačí. Jinak bych ti doporučila určitě nejdřív zkusit to promazání a uvidíš, jestli to bude i dál tak lupat a půjde to ztuha, ale mělo by to pomoct. No a co se týče náhradních dílů na staré bee, tak to jsem zatím nepotřebovala řešit, protože ho mám jen chvíli, ale určitě bych musela shánět v zahraničí třeba na Ebay nebo tak, ale když už vím, jak je to skvělý kočárek, tak koupím nové bee, to bude nejlepší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
18.11.14 18:14

Holky, ktera barevna kombinace z techto tri se vam libi nejvic? :) Ja se furt nemuzu rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.11.14 18:20
@marus26 píše:
Ahoj devcata mam skoro dvou letou holcicku a moc se nevozi..jsem z toho zklamana, ja si kocarek vymazluju mame uz druhe beecko..a porad cekam jestli se to nejak u ni zmeni..kolikrat vidim jak v tom spokojene sedi i mnohem vetsi dacka a jsou rady ze se vozi…jak je to u vas?

Ahoj, mám Bee trojku a malá 4,5 by se vozila a malý 2 by nejradši chodil pěšoura :lol: tak si vyber :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.11.14 18:26

@Gorlami za me urcite ta Melange, je luxusni :* Ale sedak se mi mpc nelibil, mame klasika cerny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
18.11.14 19:14

@Gorlami Mě se taky nejvíc líbí ta šedá.
Holky, nevíte kde by se dalo sehnat madlo před dítě, malá je na něj zvyklá a nikde ho nemají :zed: A vy jezdíte bez nebo máte z dřívějška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí