Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@dari74 píše:
Tak se mi dneska na MMB podařilo ukořistit letní stříšku
Stříbrnou za 450,–? ![]()
@Milli_Š píše:
Stříbrnou za 450,–?
Jo jo, dneska mi přišla a zjistila jsem, že nevím jak jí vyměnit ![]()
@dari74 píše:
Jo jo, dneska mi přišla a zjistila jsem, že nevím jak jí vyměnit
A dyť to je uplně jednoduchý. Sundáš stříšku z knoflíků na kočárku, vytáhneš ty špricky železný z děr kočárku, jo a ještě pak drží na takovejch malejch poutkách z látkovejch gumiček (myslim, že 3 na jedný straně a dva na druhý) a pak je vytáhneš z tý starý stříšky a navlíkneš na novou… ![]()
@Milli_Š A ta striska se dá sundat cela? Mě se to proste nepovedlo najít kde se sundavá, nemám k němu návod. Nakonec jsem oddelala ty poutka a vytáhla dráty na jedné straně a pa k to tam zas vratila ![]()
Jo, jo, ta stříška jde oddělat uplně celá na obou stranách a pak sundat z drátů ![]()
@dari74 píše:
@Milli_Š A prosím tě jak jí sundám, já tam fakt nic nenašla
Když odhrneš to polstrování zádové opěrky (v úrovni svorek, které drží střechu), jsou tam jakoby přezky a je to zacvaknuté do platu zádové opěrky. Tak ty přezky rozepni a vysuneš z nich tak svorky střechy. ![]()
@smale Tak já jsem asi úplně blbá, ale žádné přezky tam nevidím, jen ty otvory na popruhy
Nemyslíš beečko plus, já mám ještě ten starší typ.
@Milli_Š Já právě žádné taky nenašla a jak jí sundaváš ty? Mě už z toho asi klepne ![]()
@dari74 píše:
@smale Tak já jsem asi úplně blbá, ale žádné přezky tam nevidím, jen ty otvory na popruhyNemyslíš beečko plus, já mám ještě ten starší typ.
Ano, mám Bee Plus.
@Milli_Š Já se nakonec rozhodla, že si ho nechám, mám ho teprve krátce, ted denně jezdíme a jsem moc spokojená. A pak uvidím na podzim jak se tam bude malá vejít s fusakem a kdyžtak bych pořídila plusko.
Já se taky nakonec rozhodla, že si ho necham
Moc hezky se mi s nim jezdí a ty plný kolečka jsou fajn, že do nich neleze žádnej bordel jako třeba tráva. A ty bočnice na sedačce mi zatim přijdou spíš jako výhoda…
Jinak k tý stříšce, já jí zatim sundala jen z kočárku, takže jsem ještě nenarazila na žádnej problém v sundavání z těch železnejch tyčí. Ale přijde mi, že bych to jenom normálně vysunula z toho jako z Cameleonu…
@Milli_Š Jo vyměnit šla v pohodě, já jen nevím jak celou stříšku sundat ![]()