Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeNechavali jste si nekdo sit boudicku a nanoznik na beecko? Mate kontakt? Dekuji
@cosinka - mrkni tady v diskuzi na stranu 52, tam jsou i fotky madla na kočárku.
@kačka25 píše:
@cosinka - mrkni tady v diskuzi na stranu 52, tam jsou i fotky madla na kočárku.
Díky už koukám ![]()
@luluso píše:-).:
Ja s kocarkem bugaboo bee+ litam pomerne casto. Dceri je ted 15 mesicu. A tento typ kocarku jsem porizovala i s ohledem k castemu cestovani. Zijeme v zahranici. Take jsem se bala, ze mi kocarek znici, ale vzdy me v nem pustili az k letadlu,kde jsem kocarek odevzdala. I presto jsem si radeji nechala usit cestovni tasku u pani na MMB. Stala cca 1000,– Je to cestovni taska ze sustakoviny, jemne polstrovana a tedy i skladna, uplne v pohode se mi vejde do kosiku i s nekteryma ostatnima vecma. Pred odevzdanim kocareku ho dam do obalu. U predesleho kocarku se mi stalo, ze mi kocarek uspinili. Takhle mam jistotu a klid.
Puvodni taska na bugaboo bee se mi nelibila ze dvou duvodu - je moc draha a hlavne neskladna. Litam vetsinou sama a tahnout krome kocarku, kufru, tasky s vecma do letadla a jeste zvlast tasku na kocarek, to by bylo na me opravdu moc. Neunesla bych to. I tak jsem jak vanocni stromecek.
Tedy dle me zkusenosti sity obal staci, pouzivame ho i pri cestovani v aute. Nespini se nam od kocarku ostatni veci nebo naopak. Samozrejme taska neni tak bytelna, ale ja jsem plne spokojena.
Prosim o kontakt na pani ![]()
Dekuji.
@mercedes11 píše:
Prosim o kontakt na paniDekuji.
Obal jsem si nechavala sit u pani DANUŠE T. (Natydom) ID 277387 na mimibazaru. Na velikostech a detailech jsem se s ni domluvila, vcetne barvy, jak velke usi…atd. byla moc ochotna a vse bylo usito a poslanu pomerne rychle, cca do 7-10, presne uz si nepamatuji. Nechavala jsem si u ni sit i cestovni obal na plastenku, ktera se da uchytit na kocarek (nezabira tak misto v kosiku) a pultik ci organizer (jedna vetsi kapsat a drzak napiti) a s obema jsem moc spokojena. Bez toho organizeru praticky nejezdim.
@rybickamalicka píše:
Nechavali jste si nekdo sit boudicku a nanoznik na beecko? Mate kontakt? Dekuji
Paní z Písku šije
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Dnes mi psali z babyparku, že stříška jewel blue už není a nebude. To midali vědět teda hodně brzo
Fakt mě naštvali
![]()
Teď už ji nikde neseženu. Ještě minulý týden ji prodávala jedna maminka úplně novou, ale ta už je samozřejmě pryč. Teď nevím jakou barvu koupím ![]()
Ahoj,
mam buffa, puvodne jsem si tady k nemu vybrala bj city miny jako golfky, ale ted me pritel nastval, tak si rikam proc si neudelat radost;-) ne vazne, mam napriklad tu woolmark vlozku, travel bag, drzak napoju- proste prislusenstvi, co bylo celkem drahy a takhle bych ho jeste vyuzila:-) a ano, all black se mi strasne libi, buffa tenkrat jeste takhle nedelali… a ted pro me zasadni vec: jde slozit i kdyz je sedecka proti smeru jizdy? dekuju
Ahojky holky, mám dotaz ohledně letní stříšky. Nevadí dětem, že na ně svítí sluníčko přes ta okýnka? Jakou máte zkušenost? Díky za jakoukoli informaci…
![]()