Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15123
7.11.13 00:09

Jinak jsem s ním také nesmírně spokojená, přítel má 196cm a já 174 a také do ničeho nekopeme a jsme moc spokojení…
kolečka také přežili i moře… ;) já mám dobrou zkušenost s tou novou sluneční stříškou… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
7.11.13 00:21

Do bee+ pasují od pinkie ty podložky prodloužené jo?
ta má tak krásné věci… vybavím od ní později asi i pokojík, ty doplňky jsou krásné… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
7.11.13 09:36

Jo, ta prodloužená jde lépe, hlavně, když je dítě větší a vysuneš na max zádovou opěrku. Tak standardní podložka Pinkie končí cca 15 cm od vrchní hrany opěrky a hlavně na spaní je to blbé. A určitě napiš na pinkie k objednávce, že to máš na Bee+, aby tam ušili ty prostřihy na kšíry. Nánožník teď používám denně a jsem z něj nadšená. Stačí tenká deka a malá může mít jen punšočky a sukni a je stále krásně teploučká i při +3°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
24.11.13 16:50

Ahoj Prosím o radu..
Mame odedneška bgb bee plus…ale nemůžu přijít na to jak odepnu pásy mám fusak Kaiser a nevím jak protáhnou pásy abych mohla maleho zapnout.
Poradí někdo Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
24.11.13 17:41

@adelina3 Musi se zepredu protlacit prostredni pasy dozadu, ty bily ovalky co jsou videt zezadu ;-) Jde to hodne ztuha, musi se fakt zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
24.11.13 17:57

Už to mam Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.11.13 18:15

Tak si odepni knoflíky potahu sedačky, dej za ně ruku a zevnitř těch bílých čudlíku zmáčkni ty boky a vysuň je ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.14 17:31

Dobry den, potrebuji poradit! Mam pul roku nove beecko. Zatim jsem pouzivala pouze konstrukci na autosedacku, ale uz bych rada vyuzila i sedacku. Kdyz jsem ale nasadila tu sedacku na konstrukci, prijde mi to divne… Ta zadova operka neni v rovine, bederni cast je hodne vypolstrovana a oblast hlavicky tak vypolstrovana neni, takte kdyz polozim malou do kocaru, tak je prohnuta „do mostu“…to znamena, ze ma zada vyse nez hlavicku a zadecek… To ze ma zadecek nize je ok, ale ze ma hlavicku niz, to asi dobre neni…jak to, prosim, mate vy???

Příspěvek upraven 06.01.14 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
5.1.14 17:50

@rybickamalicka
Zdravim, to je tedy divne, zkuste asi jedine vyfotit a treba z toho nekdo pozname co je spatne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.14 18:36

Nevim jestli to pujde videt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.14 18:36

Jeste jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.14 18:39

Kdyz ji polozim na spinkani a hlavicku ma na znaku bugaboo, tak ma pod zady bouli:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
5.1.14 18:43

@rybickamalicka
To je divný to tam nemám… 8o nevadí tam něco..i když mne vůbec nenapadá co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
5.1.14 18:53

@rybickamalicka
Zkusila bych sundat ten potah a mrknout jestli pod nim neco neprekazi, pak zas poradne nandat…jinak me nic nenapada bohuzel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
5.1.14 18:57

@rybickamalicka jeste mne napada- kdyz se vytahuje a zatahuje sedak a operak, tak pri zasunuti obou do „nejkratsi polohy“ vznikne uprostred (mezi sedakem a operakem) precuhujici ta cerna latka…ta by se mela zasouvat dolu mezi sedakem a operakem, jakoby do kosiku…tak jestli to neni spatne nandane ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí