Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeJinak jsem s ním také nesmírně spokojená, přítel má 196cm a já 174 a také do ničeho nekopeme a jsme moc spokojení…
kolečka také přežili i moře…
já mám dobrou zkušenost s tou novou sluneční stříškou… ![]()
Do bee+ pasují od pinkie ty podložky prodloužené jo?
ta má tak krásné věci… vybavím od ní později asi i pokojík, ty doplňky jsou krásné… ![]()
Jo, ta prodloužená jde lépe, hlavně, když je dítě větší a vysuneš na max zádovou opěrku. Tak standardní podložka Pinkie končí cca 15 cm od vrchní hrany opěrky a hlavně na spaní je to blbé. A určitě napiš na pinkie k objednávce, že to máš na Bee+, aby tam ušili ty prostřihy na kšíry. Nánožník teď používám denně a jsem z něj nadšená. Stačí tenká deka a malá může mít jen punšočky a sukni a je stále krásně teploučká i při +3°C
Ahoj Prosím o radu..
Mame odedneška bgb bee plus…ale nemůžu přijít na to jak odepnu pásy mám fusak Kaiser a nevím jak protáhnou pásy abych mohla maleho zapnout.
Poradí někdo Děkuji ![]()
@adelina3 Musi se zepredu protlacit prostredni pasy dozadu, ty bily ovalky co jsou videt zezadu
Jde to hodne ztuha, musi se fakt zabrat…
Tak si odepni knoflíky potahu sedačky, dej za ně ruku a zevnitř těch bílých čudlíku zmáčkni ty boky a vysuň je ven…
Dobry den, potrebuji poradit! Mam pul roku nove beecko. Zatim jsem pouzivala pouze konstrukci na autosedacku, ale uz bych rada vyuzila i sedacku. Kdyz jsem ale nasadila tu sedacku na konstrukci, prijde mi to divne… Ta zadova operka neni v rovine, bederni cast je hodne vypolstrovana a oblast hlavicky tak vypolstrovana neni, takte kdyz polozim malou do kocaru, tak je prohnuta „do mostu“…to znamena, ze ma zada vyse nez hlavicku a zadecek… To ze ma zadecek nize je ok, ale ze ma hlavicku niz, to asi dobre neni…jak to, prosim, mate vy???
Příspěvek upraven 06.01.14 v 12:09
@rybickamalicka
Zdravim, to je tedy divne, zkuste asi jedine vyfotit a treba z toho nekdo pozname co je spatne ![]()
Kdyz ji polozim na spinkani a hlavicku ma na znaku bugaboo, tak ma pod zady bouli:-/
@rybickamalicka
To je divný to tam nemám…
nevadí tam něco..i když mne vůbec nenapadá co
@rybickamalicka
Zkusila bych sundat ten potah a mrknout jestli pod nim neco neprekazi, pak zas poradne nandat…jinak me nic nenapada bohuzel ![]()
@rybickamalicka jeste mne napada- kdyz se vytahuje a zatahuje sedak a operak, tak pri zasunuti obou do „nejkratsi polohy“ vznikne uprostred (mezi sedakem a operakem) precuhujici ta cerna latka…ta by se mela zasouvat dolu mezi sedakem a operakem, jakoby do kosiku…tak jestli to neni spatne nandane ![]()