Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jana Bajcarová
17.7.13 10:04

Nám se to stává také, sice minimálně, ale stává :?

• Citovat
  • Upravit
471
20.7.13 07:03

Ahoj, celou diskuzi jsem zbezne procetla…vim o rozdilech mezi bee a bee+…potrebovala bych ale poradit jestli je moje uvaha spravna…
Syn bude mit v prosinci 2roky, ted ma 19 mesicu, v 18 mes mel 82cm a stezi 11kg..je spis hubenejsi.
Bee se mi mocnlibi, laska na prvni pohled ale predpokladala jsem ze je pro nas financne nedostupny, coz jsem se spletla, kdyz ted vim, ze se daji koupi bazarove beecka kolem 8tis..premyslim ze bych koupila spis tu starsi verzi (je uzsi-ale rozmer sedacky je momentalne stejny jako u nasich golfek Peg Perego Vela) a pokud se nam podari planovane otehotnet, ze bych v nich vozila i jarni/letni novorozene:-) a proto asi vic verzi starsi, ktera jde do vetsiho lehu (podle diskuzi).. A syn by v nich pojezdil zbytek leta, podzim, obcas v zime ve meste…a pak by mel stupatko..on je uz ted vice chodici nez vozici, kocarek ma jen na odpocinek a ja na nakup:-)
Comyslite, slo by to?? Chtela byh asi to starsi bee kvuli tomu polohovani a vic kryjici boude…
Diky moc za nazory…pripadne miry vasich deti-nejsem si uplne jista jak,,velke" dite se da v bee-klasickem vozit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.7.13 22:32

@Jeannie2 ahoj. já mám to klasické bee a právě na prodej. syn se tam vešek v pohodě do 2,5 let, potom se už nevozil. Je pravda, že moc široké není, ale pro malé mimi úplně super a pro velké dítě, které už tam jen sedí, není ve fusaku… tak také stačí. Já měla syna, který vážil v roce a půl 14kg a měl skoro 90cm a úplná pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
22.7.13 11:23

Já měla oba. Bee má super stříšku, ale to bylo celé dle mého názoru, dokonce byl kočár velmi nestabilní. Plus je daleko lepší, hlavně ta stabilita ani jednou neměl kočár tendenci se převrátit. původně jsem byla pro starší model, protože se mi více osvědčil Frog, ten mi připadá lepší než Ch, u Beeček se mi to neosvědčilo a starší model nedoporučuji :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
15123
28.7.13 23:22

Já bych osobně starší nekupovala… nový je bezvadný, nová letní stříška nemá chybu, na starý se koupit nedá… nový je také do lehu, když se tam dá ten miminkovník, tak to ani nebude znát… navíc jde vysunout jak sedák, tak opěradlo a tím se prodlouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
28.7.13 23:30

Ahoj, tak nakonec jsem neodolala bazarovemu bee+ :-) conevidet dorazi;-) a uz resim jakou strisku pro kluka…diky moc za nazory a zkusenosti holky;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
30.7.13 08:26

Ahoj, tak bee+ je doma, jen cekam az dorazi striska..vybrali jsme nakonec zlutou…
Chci se vas zeptat, trosku predbiham…ale pokud nebudou zaveje snehu v zime-chtela bych s nim jezdit i pres zimu..a prave nevim jaky fusak-v zime bude mit syn 2roky… ejake tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.7.13 17:16

Já mám originál novější Bugaboo a pak Elodie Details, ten je hodně teplý. Také jsme měla Lodger s vložkou a bylo to také ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
1.8.13 23:53

@1979radka prosim te a ten origo bgb fusak jde zapnout/rozepnout tak aby melo dite boty venku? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.8.13 12:11

Dá se rozepnout klasicky na bocích od shora a taky zespodu, takže boty může mít dole venku. Omyvatelnou část jako třeba Emitex nemá. Malá loni v zimě ještě nechodila, tak jsem v praxi nezkoušela. Zkusila jsem ti to ale vyfotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
2.8.13 13:14

Mám Lodgera myslíte že je srovnatelný? Myslím tepelně?

• Citovat
  • Upravit
50
2.8.13 14:00

Já myslím, že Lodger je určitě srovnatelný, dokonce bych řekla, že je možná i teplejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
2.8.13 21:26

Teplejší než ten artik? Minulou zimu byla malá v hluboké korbě tak jsem to neřešila, ale ted mám strach jak jí budu oblékat a tak a u Lodgeru píšou až do tří let to jsem zvědavá jak jí do toho nasoukám připadá mi malý? Holky a jde na plusko i Chameleona? To se nějak přidělává? Nemyslím pásy?

• Citovat
  • Upravit
471
3.8.13 13:10

@1979radka jee vypada super, diky za fotky…myslim ze kdyz ty boty proste budou trcet neuspini se tolik a pripadne bych si usila nebo koupila takove ty navleky na boty…
Jako stejne dvouletak uz bude vic tapat sam-takze v zime bude obleceny dost..takze spis jen na krakte prejezdy pres cesty a tak…posadim do Bee zapnu lehce fusak a pojedu…
Kdyztak koukam i na ten lodger-nevim jestli by se mi sam nerozepinal treba :think:
Oboje jsou investice…ale v planu je druhatko…tak snad by to slo…

Prosim meli jste nekdo v lodgeru dvouletaka?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.8.13 09:37

Myslela jsem teplejší než ten normální, Artic nemám… Já jsem Lodger dala pryč, protože jsem se bála, že se tam bude špatně dávat, když už bude chodit. Sám by se asi nerozepínal…Já tam tak velké dítě neměla, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí