Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeTu latku co „precuhuje“ tak mam zasunutou poradne a i kdyz tu zadouvou cast i sedaci cast vytahnu na vetsi detatko, tak ta boule je tam stejne:-(..taky jsem koukala pod, ale nic tam neni…tu bouli dela to polstrovani:-/// tak jsem chtela vedet, jestli to je normalni a vati to jen mne nebo to mate i vy!
Příspěvek upraven 06.01.14 v 12:06
@rybickamalicka koukla jsem se znovu na moje bee+ a polstr je vsude stejnej, tzn. stejne tlustej pod hlavou, zady i zadeckem…
Dekuji mnohokrat! Dneska jsem sjela na cernak kouknout na beecko do babyparku, abych mohla porovnat, ale zrovna jej nemaji… Pujdu jej reklamovat…jeste jednou dekuji za odpoved!
@rybickamalicka Údajně nová Beečka teď mají trochu jinak polstrovaný potah sedačky a právě v té bederní části je tam největší rozdíl. Ale rozhodně by to nemělo dělat bouli…
Zkusila bych zavolat prodejci, případně poslat fotky a vyreklamovat.
Ahojky, mám kočárek bugaboo bee plus a chtěla bych se zeptat zda na něj máte některá madlo a jaké. A když tak sem dát nějakou fotečku s madlem…
![]()
@eliskaelisa
Madlo Gesslein Swift se dá nasadit, když je sedačka otočená po i proti směru jízdy a nasazuje se na tu plastovou část rámu kočárku, takže neškrábe kočárek. Přikládám fotky.
Ještě maminky mívají na Beečku madlo Chicco, ale mě nevyhovovalo, protože jde nasadit pouze na kovové části rámu a sedačka musí být otočená po směru jízdy.
@smale píše:
@eliskaelisa
Madlo Gesslein Swift se dá nasadit, když je sedačka otočená po i proti směru jízdy a nasazuje se na tu plastovou část rámu kočárku, takže neškrábe kočárek. Přikládám fotky.
Ještě maminky mívají na Beečku madlo Chicco, ale mě nevyhovovalo, protože jde nasadit pouze na kovové části rámu a sedačka musí být otočená po směru jízdy.
a kde se dá to madlo koupit? ![]()
@pettom Údajně je potřeba kontaktovat prodejce Gesslein pro ČR a o madlo si napsat jako o náhradní díl (v nabídce jsem ho v e-shopech nikde neviděla).
@smale píše:
@pettom Údajně je potřeba kontaktovat prodejce Gesslein pro ČR a o madlo si napsat jako o náhradní díl (v nabídce jsem ho v e-shopech nikde neviděla).
takže jsi to také tak udělala? na kolik cca vyšlo?
@pettom Já jsem ho koupila od kámošky (měla dvě). Vyšlo mě na 500,– Kč.
Holky nevíte kdo by chtěl Deep Purple, top stav, myslím tím celý kočár?
Ahojky, prosila bych o radu, jeski nemas zkusenost s bgb. cameleonem
..
Mam cam dinamico 2013 a bgb.bee plus denim a ted cekam na strisku white
.
Zvazuji vymenu dinamica za cameleona..ale..:-) ![]()
S hlubokym Camem jsem byla moc spokojena, u sportaku uz tochu hledam mouchy. Jako druhy mam Bugaboo Bee plus, ten je naprosto bezkonkurencni. Mam ho i s fusakem, takze ten mesic co ho mam jezdim s nim i v zime:-). A cam beru jen na terenky. Vzhledem k tomu ze planuji druhe, tak diky super hl. korbe ho nechci dat
. Maleho jsem v nem vozila do 8 mes a to je dlouhy. Max.bych prodala ten sportovni sedak, ale to by asi nikdo nemel zajem. U cameleona mi vadi ta hl. korba nizko.. no bee je bee.. ja bych chtela nechat hluboky na dalsi mimi a sportak jiny..tkze prvniho musim odvozit ve sportaku dinamico v komb. bee plus, potom dalsi mimi v hlubokem dinamicu a adi az pak prodat a koupit treba sportak britax nebo ten bgb. cameleon .
Asi tak ze?
Nebo dopoucujes prodat ten cam a koupit cameleona hned, syn bude mit 10 mes. A pristi rok druhe.
Ja bych brala hluboky cam dinamco a sportak cameleon.
Ale zase si rikam ze beecko hodne zvladne a ze beztak budu jezdit hlavne s nim.. a u dinamica je zase pohodki tak nekde na hory a tak..treba muzu prebalit, coz bych v cameleonu nedala.
Pokudporadis, budu moc rada.
@madamecrazy píše:
Holky tak konečně jsem si splnila sen a Julinka si vozí prdelku v Bugaboo Bee PlusKlasické Bee jsme prodali a teď si lebedíme
Jízdní vlastnosti jsou stejné, oba jsou to výborné kočárky, Bee Plus má lépe vyřešenou sedačku, ale kupodivu stříška mi více vyhovovala u klasického Bee.
Jinak v dubnu čekáme nový přírustek do rodiny, takže ho hodlám využívat i s novorozeneckou vložkou a jsem na to zvědavá. Jediné, z čeho jsem trošku rozčarovaná je to, že Plusko se nedá položit do úplné placaté roviny, jako klasické Bee, což pro novorozence může být trošku problém. Nicméně zajedu do Babyparku vyzkoušet ho, jak vypadá s vložkou a přinejhorším v dubnu zase pořídíme klasické Bee a Plusko půjde do světa
Každopádně jsem z kočárků Bee stále úplně paf a i když už ho mám cca rok a vystřídali jsme více kočárků, Bee jednoznačně vede
Je tu nějaká majitelka Bee z Prahy? Že by jsme vyrazily na prochajduPříspěvek upraven 29.01.11 v 19:06