Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15123
5.8.13 15:18
@Jeannie2 píše:
Ahoj, tak bee+ je doma, jen cekam az dorazi striska..vybrali jsme nakonec zlutou…
Chci se vas zeptat, trosku predbiham…ale pokud nebudou zaveje snehu v zime-chtela bych s nim jezdit i pres zimu..a prave nevim jaky fusak-v zime bude mit syn 2roky… ejake tipy?

já mám lodger ;) gratuluji k beečku :potlesk: určitě budeš spokojená :srdce: já si ho nemohu vynachválit…
je bezvadný, lehký, skvěle se s ním manipuluje, fakt bezva… :palec:
já mám stříšek několik, ale mám limitku černou a k tomu byla černá, tak jsme jezdili na jaře s ní a pak jsem tam nasadila tu letní a ta nová nemá chybu :palec:
jen mě štve, že ta výměna stříšek je taková složitá… pořád se musí vyměňovat i ty dva dráty… :zed: myslím, že jsou ty stříšky dost drahé a že by už mohly být komplet, mám vždycky strach, že to protrhnu… :think: jinak bych ji měnila o dost častěji… mám ještě oranžovou, vínovou a tmavě modrou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
5.8.13 15:23

Já tam dvouleťáka zatím neměla, tak nevím, jak s tím lodgerem, ale na zimu mu bude 1,5 roku, tak to otestuji… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
7.8.13 23:48

Vy co máte ten originál fusak od Bugaboo - je dobrý? dá se tam nějak zaháknout nahoru, že lépe drží? jak se osvědčil např. v obchodě? lehce se rozepne??
nebo je lepší lodger?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
8.8.13 07:53

Me treba lodger u starsiho ditete uz vadil - hlavne v tom obchode :-/ Malej treba usnul a ja vjela do obchofaku a hodilo by se odepnout predni stranu fusaku (jako lze treba prave u bgb fusaku), ale u lodgeru by clovek musel vytahnout nohy diteti z ty spodni casti a tim by se vzbudil :-( Mam i od Elodie details fusak a ten se da taky vepredu celej odepnout a je to fakt lepsi. I nandavani ditete… Ten od ED ma vzadu kapsu, kterou se prehodi pres operku (ty novejsi kousky teda, starsi to nemaj). Bgb fusak ma tu kapsu taky…ale krome tech novych Arctic bgb fusaku jsou dost slabe :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.8.13 08:39

Souhlasím s martiiik. Také mám BGB a ED a oba jsou fajn. Ten origoš BGB nebude do extra mrazů (nemyslím Artic). Oba mají vzadu kapsu. BGB tam má také gumičky, které se dají přidělat jako třeba podložka na ty „knoflíčky“ od stříšky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
8.8.13 13:20

A ten arctic se dělá jak dlouho? já mám lodger bunker, ale ten bych přikurtovala do normálního sporťáku na delší procházky do terénu a ten origoš od BGB bych dala natrvalo v zimě do BGB a s tím jezdíme spíš někam do města do obchodů a tak, tak to by ani nevadilo, že je slabší :palec:
co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.8.13 15:59

To by asi bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
8.8.13 21:09
@1979radka píše:
To by asi bylo fajn :)
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
10.8.13 08:26

@1979radka
Ahoj, chci se jeste zeptat kdyz mas ten fusak Elodie Details-koukala jsem na nej-jsou nadherne tak uvazuju..jde i tenhle dole rozepnout aby byly boticky venku? Diky ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.8.13 10:58

Já mám od nich ten Black a rozepnout takhle zespodu nejde. Jde jen úplně odepnout přední strana. Asi to budu řešit nějakými návleky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
10.8.13 13:07

stříška Bee +

Nemá někdo na prodej tu novější letní stříšku?

• Citovat
  • Upravit
15123
10.8.13 21:14
@Jana Bajcarová píše:
Nemá někdo na prodej tu novější letní stříšku?

asi jste myslela z druhé ruky, ale tady jsem ji našla za dobré peníze, v babyparku ji mají asi za 1845 a tady za 1730 :hug:
 http://www.chytryhracky.cz/…ey-6317.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
11.8.13 13:57

Díky, ale chci starší mě ty stříšky baví jen chvíli a už jsem tolik prodělala co jsem koupila nové a za pár měsíců prodala za mín :-( a počítám, že na jaře se zbavím celého kočárku když máme dva, tak kdyby jste viděli starší…díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
471
11.8.13 23:29
@Jana Bajcarová píše:
Díky, ale chci starší mě ty stříšky baví jen chvíli a už jsem tolik prodělala co jsem koupila nové a za pár měsíců prodala za mín :-( a počítám, že na jaře se zbavím celého kočárku když máme dva, tak kdyby jste viděli starší…díky :hug:

Videla jsme dnes jednu na bazosi cena nejak lehce pres 1000,–…mrknete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
12.8.13 11:27

Tak stříška koupena, díky moc :dance: :potlesk: :hug: jen doufám, že je fakt lepší než stříbrná, že jsem neprohloupila…máte poznatky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4