Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15123
27.4.13 12:21

Simona Krainová si koupila all black s autíčky z limitované kolekce andy warhol pro Bruna… :palec:
 http://www.super.cz/…a-kluky.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
28.4.13 09:03
@pettom píše:
jo tak ta nopvá vypadá dobře, ta asi tak náchylná nebude…
už ji máš tedy doma? jak se ti jeví? přemýšlím o ní… :palec:

Ahoj, už ji mám danou i na kočárku a je fakt bezvadná. Nevím jaká byla předtím, ale tato je z podobného materiálu jako ta normální, tj. pevná. Vyfotím a ukážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
28.4.13 12:38
@Lenny0 píše:
Ahoj, už ji mám danou i na kočárku a je fakt bezvadná. Nevím jaká byla předtím, ale tato je z podobného materiálu jako ta normální, tj. pevná. Vyfotím a ukážu.
:hug: díky, podle fotky na babyparku jsem si to myslela…
ta předchozí byla taková stříbrná vyloženě a z takového jemného materiálu a ta stříbrná se právě v místech záhybů šoupala…

za fotku budu ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.5.13 11:25

Maminky někde tu byli fotky kde měla mina jak Bee tak plusko, nevíte kde to je? Prodala jsem Bee a teď čekám na plusku a mám strach jestli jsem neudělala chybu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
1.5.13 22:39
@Jana2180 píše:
Maminky někde tu byli fotky kde měla mina jak Bee tak plusko, nevíte kde to je? Prodala jsem Bee a teď čekám na plusku a mám strach jestli jsem neudělala chybu :-(

určitě jsi chybu neudělala… já teda bee klasiku neměla, ale plusko je suprové… nemůžu si ho vynachválit, kolečka nevrklají, zvládnou kostky, mírný terén, město úplně v pohodě, prostorné je skvěle, mám dlouhánka a ty vytahovací části jsou skvělé… :palec: :srdce:
fotky zkus tady nahoře, jak je pod nadpisem bugaboo bee - fotoalbum k tématu - je tam 85 fotek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.5.13 14:51

Já bych také chtěla vidět fotku, mockrát díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
3.5.13 17:14

Ahoj, tak jsem si dnes při dávání kočárku do auta vzpoměla, že mám udělat ty fotky co jsem slíbila té nové sluneční stříšky. Tak snad to bude zatím stačit, protože nebyl moc čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
5.5.13 16:47

Holky, nevite jestli do tohohle obalu beecko plus narvu?
 https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
5.5.13 17:44
@Lenny0 píše:
Ahoj, tak jsem si dnes při dávání kočárku do auta vzpoměla, že mám udělat ty fotky co jsem slíbila té nové sluneční stříšky. Tak snad to bude zatím stačit, protože nebyl moc čas.

vypadá to moc dobře… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.5.13 21:05

Super, díky za fotku, už jsem jí objednala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
11.5.13 19:06

madlo

Maminky, jsem zoufalá nutně scháním madlo k Bee+ a nikde není, neviděly jste někde? Moc prosím?

• Citovat
  • Upravit
15123
11.5.13 19:19
@Jana Bajcarová píše:
Maminky, jsem zoufalá nutně scháním madlo k Bee+ a nikde není, neviděly jste někde? Moc prosím?

madlo neexistuje originál, lidé si tam dávají neorigoš myslím zn. Chicco, ale není to stoprocentní…

já ho tam nemám, mně nechybí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.5.13 19:28

Pasuje tam od Chicco Multiway. Já ho tam mám a drží docela dobře. Jiné jsem tam neviděla, tak nevím, jestli jde i jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
11.5.13 19:30

A nevíte, kde bych ho sehnala?

• Citovat
  • Upravit
Jana Bajcarová
11.5.13 19:30

Já vím, že tam padne jen z Multiway a to se neprodává jako samostatný nový díl a staré mi nikdo nechce prodat :-( koupit ho musím, protože je malá zvyklá z Froga

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4