Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeSimona Krainová si koupila all black s autíčky z limitované kolekce andy warhol pro Bruna… ![]()
http://www.super.cz/…a-kluky.html#…
@pettom píše:
jo tak ta nopvá vypadá dobře, ta asi tak náchylná nebude…
už ji máš tedy doma? jak se ti jeví? přemýšlím o ní…
Ahoj, už ji mám danou i na kočárku a je fakt bezvadná. Nevím jaká byla předtím, ale tato je z podobného materiálu jako ta normální, tj. pevná. Vyfotím a ukážu.
@Lenny0 píše:
Ahoj, už ji mám danou i na kočárku a je fakt bezvadná. Nevím jaká byla předtím, ale tato je z podobného materiálu jako ta normální, tj. pevná. Vyfotím a ukážu.
za fotku budu ráda ![]()
Maminky někde tu byli fotky kde měla mina jak Bee tak plusko, nevíte kde to je? Prodala jsem Bee a teď čekám na plusku a mám strach jestli jsem neudělala chybu ![]()
@Jana2180 píše:
Maminky někde tu byli fotky kde měla mina jak Bee tak plusko, nevíte kde to je? Prodala jsem Bee a teď čekám na plusku a mám strach jestli jsem neudělala chybu
určitě jsi chybu neudělala… já teda bee klasiku neměla, ale plusko je suprové… nemůžu si ho vynachválit, kolečka nevrklají, zvládnou kostky, mírný terén, město úplně v pohodě, prostorné je skvěle, mám dlouhánka a ty vytahovací části jsou skvělé…
![]()
fotky zkus tady nahoře, jak je pod nadpisem bugaboo bee - fotoalbum k tématu - je tam 85 fotek ![]()
Ahoj, tak jsem si dnes při dávání kočárku do auta vzpoměla, že mám udělat ty fotky co jsem slíbila té nové sluneční stříšky. Tak snad to bude zatím stačit, protože nebyl moc čas.
Holky, nevite jestli do tohohle obalu beecko plus narvu?
https://www.google.cz/search?…
@Lenny0 píše:
Ahoj, tak jsem si dnes při dávání kočárku do auta vzpoměla, že mám udělat ty fotky co jsem slíbila té nové sluneční stříšky. Tak snad to bude zatím stačit, protože nebyl moc čas.
vypadá to moc dobře… ![]()
Maminky, jsem zoufalá nutně scháním madlo k Bee+ a nikde není, neviděly jste někde? Moc prosím?
@Jana Bajcarová píše:
Maminky, jsem zoufalá nutně scháním madlo k Bee+ a nikde není, neviděly jste někde? Moc prosím?
madlo neexistuje originál, lidé si tam dávají neorigoš myslím zn. Chicco, ale není to stoprocentní…
já ho tam nemám, mně nechybí… ![]()
Pasuje tam od Chicco Multiway. Já ho tam mám a drží docela dobře. Jiné jsem tam neviděla, tak nevím, jestli jde i jiné…
Já vím, že tam padne jen z Multiway a to se neprodává jako samostatný nový díl a staré mi nikdo nechce prodat
koupit ho musím, protože je malá zvyklá z Froga