Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
7.3.13 15:59

To na MMB jsou šméčka!!! Vývoz z Číny! Proto tak lákavá cena :-) Jinak já mám ty kroužky proti vibracím také a bohužel mi vůbec nepomohly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.3.13 16:11

Jo! Ze jo?? Mela jsem na paní dotaz, jaka je to série a ticho po pěšině!!:-D Jakou mate sérii? Nemohla byste mi poslat aspon prvních 8 čísel zespodu na sedacce? Mozna pojedu do Zlína z Varů, podle cisla je zatim starsi nez ty vibrujici, tedy podle netu, psala jsem ted i do Bugaboo, snad brzy odpoví! Jsem normálně na nervy, uz dva dny nemyslím na nic jineho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.3.13 11:08

Já jsem na své Plusko vždy dostala i ta kolečka proti vibrování a stejně to nepomohlo a kolečka, i když v menší míře, stále vibrovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
8.3.13 13:31

Já svoje Bee+ koupila nové v říjnu 2012 a zatím mi kolečka nevibrují. Dostala jsem i zmiňovaná kolečka, která jsem tam nalepila ještě před prvním použitím. Tak nevím, po jaké době vám to začalo vibrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
18.3.13 09:10

Držák pití BugaBoo

Ahoj holky, nevíte náhodou někdo kde mají SKLADEM držák pití na BugaBoo? V BabyParku ani v Malvíku (Praha) ho nemají a dodací lhůta, 6 týdnů :zed:
 Dík

• Citovat
  • Upravit
391
18.3.13 09:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
18.3.13 09:40

Děkujiiii

• Citovat
  • Upravit
3150
18.3.13 16:22

Ahoj holky:) prosím vás, mohly byste mi stručně napsat rozdíly mezi bugaboo bee a bugaboo bee +? Je lepší novější, nebo ta starší verze? Takhle od pohledu vidím, že + má delší tu plochu pro nožky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
18.3.13 16:56
@Srnečka píše:
Ahoj holky:) prosím vás, mohly byste mi stručně napsat rozdíly mezi bugaboo bee a bugaboo bee +? Je lepší novější, nebo ta starší verze? Takhle od pohledu vidím, že + má delší tu plochu pro nožky?

někdo má raději bee starší, že je víc kryté, dá se sehnat už ale jen bazarové
bee+ má výsuvnou (tudíž je možné ji prodloužit) jak část zádovou pro starší dítě, tak část nožičkovou… takže pokud máš starší dítě, tak je asi lepší bee plus… myslím, že by měl mít i širší tu sedací část…
když si ale přečteš tuto diskuzi, tak na začátku je i fotka tuším dvouleté holčičky od madamecrazy v klasickém bee a vešla se…

takže v zásadě je to na tobě, co se ti víc líbí…
já mám plusko, líbí se mi i víc vizuálně, i mám dlouhána, tak vítám ty delší plochy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.3.13 17:43

Mela jsem stare bee a byla jsem s nim moc spokojena, bouda skvela, velka, na zimu byla super, kolečka úplne bez problému, byl takový stabilní a pevný. Plusko jsem chtěla kvuli rozměrům, je proste širší a delší, dceři bude 18 m a pristi zimu uz spát pres den asi nebude, tak menší striska staci..Zda se mi méně pevne, kolečka viz diskuze výše, snad mám stesti a budou ok. Ale i tak je to uz nas miláček, stejne jako byl ten prvni. Takze oba maji neco:-)..jo a u starého jsou ty bocnice, ja musela nasit provazky a zavazovat za konstrukci, jinak se kroutily a prekazely..ale zase pro menší mimi jsou fajn, ze je více chráněné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
18.3.13 20:45

Děkuju moc, pomohly jste mi :D nakonec vezmeme plus a nové…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.3.13 20:05

Holky, cena je vyšší, protože je takřka nepoužité. Je v perfektním stavu, pouze na jedné straně části vysunovací rukojeti je pár škrábanečků - nic hrozného, ani výrazného, ale raději uvádím. Jinak je naprosto perfektní, jako nové. Součásní je nová (nepoužitá) pláštěnka a háčky na kabelku či přebalovací tašku. Jsem z jižních čech, cena je 12500 Kč. Vím, je to dost, ale z hlediska nepoužívání a perfektního stavu, je to tak ;). Není to žádný čínský výrobek, jako nabízí obchůdek u Šárinky. Je koupen v červnu 2012 v Anna a Viktorie v Praze, tedy u autorizovaného prodejce. Mohu zaslat podrobné fotečky. Pokud by měl někdo zájem, tak písněte. K dispozici je hned. Stejně jsem už v práci a kočárek již nevyužiji. Jo a v zimně samozřejmě nebyl využit vůbec. Fakt jsem s ním vyjela tak 20× :,(. Nejraději bych si ho nechala, ale co sním, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
19.3.13 20:48

Ahaa, inzerujete i na mmb že?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.3.13 21:07

Jj, před chvílí jsem to tam dala - chtěla jsem říct aktualizovala (inzerát jsem dávala na MMB o víkendu)

Příspěvek upraven 19.03.13 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
19.3.13 21:10

Já na něho koukala i pár dní zpět, vzala bych si ho, ale je to pro mě strašně z ruky, což je škoda, vypadá opravdu krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí