Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeNo když ho budeš mít v tom kokonu, tak to asi tak nevadí a ta stříška v zimě chrání fakt docela dobře. Mi spíš obecně přijde, že jako plnohodnotný kočárek pro tak malé mimi.
Nám to kočárek taky dělal. Byl v záruce, dokonce jsme byli domluveni, že nám dají nová kolečka - dle výrobního čísla, nakonec nám v baby parku dali takové ty kroužky - podložky, který jsme do koleček dali a žádný problém. problém se nám teda dost zmenšil i tím, že to manžel před tím promazal
. Jinak kočárek do terénu zrovna není, ale my sním jezdíme všude. Občas se někde zasekne, tak musím zvolit jinou cestu, ale i tak jsem s ním nadmíru spokojená.
Prosím vás mohla by jste mi ty pásky vyfotit, že bych si tam zatím podobne dala volala jsem do baby parku a zatim je nemaji musim počkat až přijdou, děkuji
@pomni píše:
Koupila jsem si bugaboo bee, ve kterém budu v zimě vozit cca 5měs. miminko, mamka mě nahlodala tím, že když u kočárku není klasická hluboká korba, že mu v něm bude strašná zima a že jsem udělala hroznou hloupost, když jsem si ho koupila, je fakt, že vzadu je mimčo chráněné jen tou stříškou, přes kterou asi profukovat bude, ale když budu mít fusak i kokonek, nemusela by to být taková hrůza???
já jsem Mikyho vozila v Bee od narození a potom i na podzim a v zimě, kdy mu bylo 5 až 10 měsíců a bylo to naprosto v pohodě, nepřišlo mi, že by mu byla zima
Nevíte někdo náhodou o někom, kdo by prodávat stupátko k beečku? A předpokládám, že tam pasuje jen to originální, že?
Zdravím všechny majitelky BGB Bee, chci se zeptat, zda náhodou některá neprodáváte stříšku, a případně i deku z kolekce Missoni na Bee+, nebo jestli někdo víte, kde se dá ještě sehnat, prosím o tipy, díky moc…
Dobrý den,
doufám, že se příspěvek dostane kam má:). Chtěla jsem se vás zeptat, zda nevíte o někom, kdo Bee+ prodává nebo nemáte zkušenosti, kde jsou nějaké informace o Bee+. Díky Petra
Ahoj holky,
už rok o Bee uvažuji a stále zvažuji, teď jsem na 99% rohodnutá, že ho koupím. Dcerka má 15měsíců a to neustálé vyndávání sporťáku z auta do auta mě unavuje.
Jedinná věc, co mě na Bee vadí je, že nemá madlo. Ale někde jsem vyčetla, že na něj jde madlo z Gesslein Swift a jelikož máme Gesslein F4 se sportovní korbou, tak vím, že madla mají fakt vychytaný a pružný.. dají se jakoby zkrátit i natáhnout.. nevíte? Nemáte zkušenosti, jestli na Bee pasuje?
A ještě máte tu někdo tu jejich novoroeneckou vložnou tašku? Vyrovná ten malý hrb, aby mimi leželo v rovině?
A jak je to s fusakem? Mohu do něj dát dítě i s botičkami?
Ahoj, madlo jsem zatím nepoužívala, ale paní, která mi kočárek prodávala mi k němu přidala madlo myslím od Chicca, tak předpokládám, že tam pasovat bude, tak snad by mohlo i to tvoje:) to jsem asi moc neporadila co?
Ale kokonek pro novorozence jsem měla, malýho jsem tam vozila cca od 1 měsíce a naprostá spokojenost, je měkkoučkej, s podhlavníkem, v zimě se krásně zapne až pod krček, v létě jde vrchní část oddělat a je z něj jen jakoby taková kolíbka, kdybys měla zájem mám ho v khaki barvě a budu ho prodávat. A fusak normálně vypereš
@pomni díky za odpověď
, zjistila jsem, že na něj jde madlo od Chicca i od toho Swiftu, ale že od toho swiftu je prý lepší..
Děkuju za nabídku, ale khaki se mi k ničemu nehodí.. líbila by se mi černá, protože stále nevím, jakou barvu budu mít na boudičku.. líbí se mi tyhle, ale jsou vysoce nepraktické
http://www.malvik.cz/Vyhledavani?…
Ještě jsem se chtěla zeptat, někde jsem četla, že na Bee jdou dát zimní kola, ale nikde jsem je nenašla.. víte o tom něco?
Anda11 - kámoška měla ten samý problém, reklamovala to u prodejce a ti ji vyměnili celá kolečka. Udajne tam při výrobě nedávali nějake tesnění nebo ložiska nebo co to přesně bylo, už nevím, ale jestli je máš v záruce, určitě zkus reklamaci.