Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeDíky moc. Ono každý kočárek se za chvíli rozvrže. Ale manžel je nadšený cyklo a kočárkoopravář
a mazání mu nedělá problém ![]()
Tak už máme bugaboo bee doma.Jsem z něj naprosto uchvácená.Je dokonalej.Našemu prdolovi je v něm evidentně krásně ![]()
mirenka2 píše:
Tak už máme bugaboo bee doma.Jsem z něj naprosto uchvácená.Je dokonalej.Našemu prdolovi je v něm evidentně krásně
super
![]()
Holky poradili by jste mě prosím,jak sundat stříšku bugaboo bee když bych ji chtěla prát?moooc mooc děkuji ![]()
Holky, mám dotaz. Dceři bude půl roku, zatím jezdí v bugaboo cameleonovi v korbičce a naprostá spokojenost, na jaře až to roztaje, tak půjde do sporťáku. No a pokukuju po beečku:) Myslíte že bych ho využila? Jezdíme nejčastěji po městě, ale občas i procházky se psem, né teda v lese, ale upravené cesty, atd… Je tu některá s bee, co měla i cameleona? Můžete to nějak porovnat?
Díky moc za odpovědi ![]()
Ahoj, já měla obojí, Cama i Bee od narození, Bee jsem používala jako podvozek pod autosedačku, ale do roka jsem jezdila jen s Cameleonem, v roce jsem Cama prodala a už jezdíme jen v Bee a je naprosto super ![]()
měla jsme oba a několikrát a střídala je podle nálady a vytížení, oba jsou super, ale věř, že jestli koupíš Bee, už s Camem skoro nevyjedeš ![]()
madamecrazy píše:
měla jsme oba a několikrát a střídala je podle nálady a vytížení, oba jsou super, ale věř, že jestli koupíš Bee, už s Camem skoro nevyjedeš
Děkuju za reakce, já jsem z Cameleona hotová, je výbornej, proto si myslím, že je trochu zhýralost kupovat si ještě bee, ale když mě se tak líbí! Počkám do jara a uvidíme.
A můžu se zase zeptat já paní Efans, jak se vejde rok a půl staré dítě do hluboké korby a hlavně, jak v ní vydrží ležet případně sedět bez opory a že se nebojíte, že vám dítě vypadne ven…? To teda nějak nechápu…:-( Já jsem přecházela na sporťák hlavně z důvodu polohování zad a možnosti pasání, aby malá mohla vidět z kočárku ven, protože jsme nechodily ven jen, když spala, ale právě naopak, když byla vzhůru a taky z té procházky něco měla…
LuVi píše:
Ale paní má půl roku staré dítko, špatně čtete
Jj, příští týden bude dceři půl roku. Zatím je v korbičce i ve fusaku a bundičce v pohodě.
Jéjej..no tak to pardon, to jsem opravdu špatně přečetla
. Tak to je potom jasný…:-) Omlouvám se a díky za upozornění!
Zdravím majitelky klasického Bee! Jestli se některé z vás stalo, že už moc nedrží rukojeť kočárku a zajíždí (a to je asi častým nešvarem tohoto kočárku), tak mám tip, jak to spravit
Teda přišel na to manžel
Stačí na to obyčejný kelímek od jogurtu. Vystřihl malý obdélníček, který vsunul do škvíry mezi tu černou objímku a ten světlý plast, co se otvírá, když se posunuje rukojeť. A aby to nevypadávalo, tak to vlepil pomocí oboustranné lepící pásky.
Jak primitivní, leč účinné
Tak třeba to někomu taky pomůže.
Majitelky bugaboo bee plus ci cameleona, mate zkusenosti se slunecnikem? Drzi v polohach, do ktereho ho date nebo je vam spise pro zlost?
Zijeme na jihu evropy a zvazuji jeho koupi. Preci jen jaro je tu v plnem proudu a ta nase 14 mesicni zvedava opice nechce byt pod boudou. Diky za kazdou zkusenost!