Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
8.2.12 18:11

Díky moc. Ono každý kočárek se za chvíli rozvrže. Ale manžel je nadšený cyklo a kočárkoopravář :-) a mazání mu nedělá problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.2.12 21:03

Tak už máme bugaboo bee doma.Jsem z něj naprosto uchvácená.Je dokonalej.Našemu prdolovi je v něm evidentně krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
11.2.12 19:00
mirenka2 píše:
Tak už máme bugaboo bee doma.Jsem z něj naprosto uchvácená.Je dokonalej.Našemu prdolovi je v něm evidentně krásně :-)

super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.2.12 09:19

Holky poradili by jste mě prosím,jak sundat stříšku bugaboo bee když bych ji chtěla prát?moooc mooc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
19.2.12 17:30

Holky, mám dotaz. Dceři bude půl roku, zatím jezdí v bugaboo cameleonovi v korbičce a naprostá spokojenost, na jaře až to roztaje, tak půjde do sporťáku. No a pokukuju po beečku:) Myslíte že bych ho využila? Jezdíme nejčastěji po městě, ale občas i procházky se psem, né teda v lese, ale upravené cesty, atd… Je tu některá s bee, co měla i cameleona? Můžete to nějak porovnat?
Díky moc za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuVi
20.2.12 20:18

Ahoj, já měla obojí, Cama i Bee od narození, Bee jsem používala jako podvozek pod autosedačku, ale do roka jsem jezdila jen s Cameleonem, v roce jsem Cama prodala a už jezdíme jen v Bee a je naprosto super :D

• Citovat
  • Upravit
954
24.2.12 23:00

měla jsme oba a několikrát a střídala je podle nálady a vytížení, oba jsou super, ale věř, že jestli koupíš Bee, už s Camem skoro nevyjedeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
25.2.12 09:45
madamecrazy píše:
měla jsme oba a několikrát a střídala je podle nálady a vytížení, oba jsou super, ale věř, že jestli koupíš Bee, už s Camem skoro nevyjedeš :)

Děkuju za reakce, já jsem z Cameleona hotová, je výbornej, proto si myslím, že je trochu zhýralost kupovat si ještě bee, ale když mě se tak líbí! Počkám do jara a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.2.12 13:46

A můžu se zase zeptat já paní Efans, jak se vejde rok a půl staré dítě do hluboké korby a hlavně, jak v ní vydrží ležet případně sedět bez opory a že se nebojíte, že vám dítě vypadne ven…? To teda nějak nechápu…:-( Já jsem přecházela na sporťák hlavně z důvodu polohování zad a možnosti pasání, aby malá mohla vidět z kočárku ven, protože jsme nechodily ven jen, když spala, ale právě naopak, když byla vzhůru a taky z té procházky něco měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuVi
25.2.12 16:40

Ale paní má půl roku staré dítko, špatně čtete 8o

• Citovat
  • Upravit
5254
25.2.12 16:46
LuVi píše:
Ale paní má půl roku staré dítko, špatně čtete 8o

Jj, příští týden bude dceři půl roku. Zatím je v korbičce i ve fusaku a bundičce v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.2.12 21:05

Jéjej..no tak to pardon, to jsem opravdu špatně přečetla :-(. Tak to je potom jasný…:-) Omlouvám se a díky za upozornění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romysek
25.2.12 21:51

Me take jde u starsiho bee vysouvat

• Citovat
  • Upravit
2249
27.2.12 10:51

Zdravím majitelky klasického Bee! Jestli se některé z vás stalo, že už moc nedrží rukojeť kočárku a zajíždí (a to je asi častým nešvarem tohoto kočárku), tak mám tip, jak to spravit :dance: Teda přišel na to manžel :-) Stačí na to obyčejný kelímek od jogurtu. Vystřihl malý obdélníček, který vsunul do škvíry mezi tu černou objímku a ten světlý plast, co se otvírá, když se posunuje rukojeť. A aby to nevypadávalo, tak to vlepil pomocí oboustranné lepící pásky.
Jak primitivní, leč účinné :-) Tak třeba to někomu taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.3.12 13:47

Majitelky bugaboo bee plus ci cameleona, mate zkusenosti se slunecnikem? Drzi v polohach, do ktereho ho date nebo je vam spise pro zlost?
Zijeme na jihu evropy a zvazuji jeho koupi. Preci jen jaro je tu v plnem proudu a ta nase 14 mesicni zvedava opice nechce byt pod boudou. Diky za kazdou zkusenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí