Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
18.11.11 15:05

Jestli jezdíte hodně po kostkách, tak budete zklamaná asi z každých golfek a kočárek bude spíš vejtřaska. Sporťáky maj prostě výhodu v tom, že mají velká kola, moje Teutonka má navíc perfektně odpružená kola, takže pohodlíčko. Podle mě teda třeba čtyřkolka sporťák, která má přední kolečka maličká je ve svý podstatě taky k ničemu, zasekávat se bude stejně (tak mi to aspoň říkala sousedka, která má takovou čtyřkolku)…to samé vlastně vidím i u Bee…zadní kolečka, jak jsou fixovaná, tak projedou, ale ta přední otočná se pořád někde zasekávaj…stačí třeba i sjíždět z velkého obrubníku, musíte sjíždet naprosto rovnoměrně, jinak se zapíchnete na jedno z těch předních kol a spíš kočárek vyklopíte jak kolečko s maltou..:-) a když kola zaretujete, tak se zase kočárek nedá vůbec ovládat a řídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.11.11 15:07

Právě,že Cameleon je pěkně lehoučký,ale ty kostky :-? to chce nafukovačky :palec: nebo mu dát místo předních malých koleček,kola do terénu :-D Mutsy sice nepatří k nejlehčím,ale na kostkách by určitě obstál,pak ještě Joolz,Brio,Quinny Buzz s teréním kolečkem,Jané.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.11.11 15:44
helenkanai píše:
luluso píše:
Precetla jsem vsechny vase prispevky, a ne jednou :-) V brzke dobe se stanu majitelkou starsiho bugaboo bee. Momentalne resim podlozku. Rozhoduji se zda koupit original nebo si nechat usit. Poradite mi prosím? Vetsina z vas uz je velice zkusena. O madamecrazy ani nemluvim. Vase sbirka kocarku mi vyrazila dech. Uzasne :palec:
Zijeme momentlane ve Spanelsku, tak resim horko a dobre odvetravani. Dceri je ted 10 mesicu.
ahoj,určitě bych koupila originál podložku :-) původně jsem chtěla také šitou ale tady mi také poradily,že spíš ne a jsem moc spokojená.Na léto krásně chladí a na zimu hřeje… mám ji danou pod fusakem. :palec:
Jinak také mám starší bee a spokojenost veliká.Letní stříška je luxusní!

Děkuji za radu. Někde ve starších recenzích jsem četla, že má originální podložka hodně jemný povrch a že se na ní snadno vytahávají nitky. Je to pravda?
Dále by mě zajímalo jestli je třeba mít speciální podložku bugaboo bee nebo je nějaká univerzální pro bugaboo bee i bugaboo bee plus?
Nemám možnost zajít někam do obchodu se o těchto věcech poradit. Španělsky ještě neumím a asi jen tak brzo umět nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.11.11 15:56

Jinak bugaboo bee jsem vybrala díky vašim četným diskuzím, chválám. Je mi jasné, že žádný kočárek není ideální. Já bugaboo bee chci jako golfky a ty obyčejná rachtadla mě fakt nenadchla. Navíc jsem hodně malá (157cm) a většina golfek nemá nastavitelnou rukojeť. Když jsem držela kočárek ve výši ramen, připadala jsem si tak nějak nepatřičně a hlavně to nebylo ani trochu pohodlné. Manžel má zase 180cm a tak jsme potřebovali něco co nastavit lze.

Moc se mi líbí Bugaboo bee plus, ale vzhledem k tomu, že dcera už ťapá kolem nábytku a předpokládám, že za chvíli začne chodit, už tolik kočárek nevyužijeme. Vše máme u nosu… obchody, park… Proto větší investice do Pluska mi přišla zbytečná.

Každopádně se těším až kočárek budu mít doma a začneme s ním brázdit ulice. Žijeme poblíž Madridu. Tak se sněhu nebojím 8-)
Mimochodem kočárky Bugaboo jsou ve Španělsku ty nejoblíbenější. Má je snad každá třetí maminka a myslím, že by je měla skoro každá, kdyby byly cenově dostupnější. Stejnou informaci mám i od kamarádky z Vídně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
18.11.11 16:03

BGB Bee nejsou golfky. Je to jen lehký sporták ;)
v Madridu jsem nebyla, ale žila jsem s rodinou v Barceloně, celkem dlouho.
Tenkrát jsem se o kočárky nezajímala, ale teď když tam jsme tak vidím jen Jané a Casualplay.
což je logické že ;)

rozhodně tam mají lepší chodníky než u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.11.11 16:09

Já myslím, že to chce víc popátrat po správném kočárku. V každém obchodě maj pár druhů a jeden každému cpou jako ten nej. V Americe a v Anglii jsou zase u celebrit oblíbené MacLareny…
Kočárků se spojením madlem a výškově nastavitelnou rukojetí je víc..jen člověk musí popátrat…a rozhodně nemusíte utratit 15 tisíc…pokud už s kočárkem nebudete jezdit, tak jsou to vyhozené peníze a jestli chcete dělat parádu, tak si radši kupte pěkné kozačky a dítěti teplou kombinézu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
18.11.11 20:51
luluso píše:
Jinak bugaboo bee jsem vybrala díky vašim četným diskuzím, chválám. Je mi jasné, že žádný kočárek není ideální. Já bugaboo bee chci jako golfky a ty obyčejná rachtadla mě fakt nenadchla. Navíc jsem hodně malá (157cm) a většina golfek nemá nastavitelnou rukojeť. Když jsem držela kočárek ve výši ramen, připadala jsem si tak nějak nepatřičně a hlavně to nebylo ani trochu pohodlné. Manžel má zase 180cm a tak jsme potřebovali něco co nastavit lze.

Moc se mi líbí Bugaboo bee plus, ale vzhledem k tomu, že dcera už ťapá kolem nábytku a předpokládám, že za chvíli začne chodit, už tolik kočárek nevyužijeme. Vše máme u nosu… obchody, park… Proto větší investice do Pluska mi přišla zbytečná.

Každopádně se těším až kočárek budu mít doma a začneme s ním brázdit ulice. Žijeme poblíž Madridu. Tak se sněhu nebojím 8-)
Mimochodem kočárky Bugaboo jsou ve Španělsku ty nejoblíbenější. Má je snad každá třetí maminka a myslím, že by je měla skoro každá, kdyby byly cenově dostupnější. Stejnou informaci mám i od kamarádky z Vídně.

Mě se nitky nevytahali ale peru to jen na jemné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
18.11.11 20:54

já jezdím se beeckem a s frogem a oba super.Beecko je hodně lehké ale jak jedu do centra beru froga.Ovšem malá ted začala chodit a moc do kočáru nechce,tak je asi brzo pošlu do světa.Froga nechám na zimu a beecko už asi prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.11.11 21:52
andatko píše:
BGB Bee nejsou golfky. Je to jen lehký sporták ;)
v Madridu jsem nebyla, ale žila jsem s rodinou v Barceloně, celkem dlouho.
Tenkrát jsem se o kočárky nezajímala, ale teď když tam jsme tak vidím jen Jané a Casualplay.
což je logické že ;)rozhodně tam mají lepší chodníky než u nás :mrgreen:

Ja vim, ze bugaboo nejsou golfky, ale svymi vlastnostmi (lehoucke a dobre se skladaji) mi je pripominaji. Take jsem chtela golfky/kocarek s otaceci sedackou po a proti smeru jizdy. Dcera se porad otaci a chce si „povidat“.
Momentalne vlastnime x-landera XA. Nas kocarek je tu rarita. Kdo by si to pomyslel, kdyz jsem v Praze potkavala techto kocarku hafo :)

S chodnikama mate naprostou pravdu. Jsou tu mnohem lepsi. Nedivim se, ze davaji prednost lehkym kocarku s malymi kolecky. Terenu tu moc neni :-) Ja tu opravdu potkavam nejvice kocarky bugaboo, ale spis cameleon a frog. Bee jiz jen zridka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.11.11 21:53
helenkanai píše:
luluso píše:

Dekuji moc za informace. Pujdu do originalu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.11.11 21:56
helenkanai píše:
luluso píše:

Vzhledem k tomu, ze je bugaboo bee uzsi nez plusko ma asi specialni podlozku, ze? Nebo se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.11.11 22:04

my jsme si tam s kamarádkou nacpaly i ovčí kožešinu (zakoupeno na fusaky.cz), která je do všech kočárků a do všech autosedaček…měla jsem možnost si koupit originál podložku a přišlo mi to jak gumová karimatka, takže jsem si ji nepořídila.
Jinak další zklamání je pro mě zimní fusak, reskpektive uchycení…absolutně nechápu, kterej chytrák kočárek vyráběl, že ani nevymyslel nějaké úchyty pro zimní fusak…takže jsem se tady s tím mordovala jak debil..nehledě na to, že popruhy nejsou odepínací, takže jsem to musela protlačovat skrz zádovou opěrku…v mým sporťáku stačí dva pohyby a fusak je přidělanej nebo odepnutej…takže ten kočárek je asi fakt jen na výstavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
19.11.11 11:43

ne normálně tam ta podložka pasuju ok.Mám starší bee a sedí dobře a sedí i na froga co mám doma.
Fusak mi sedí dobře jak do froga tak do beecka a uplně v pohodě se mi nandavá ale nemám plusko-to je možná něco jinýho.
Jediný že mi fusaky připadají tenké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.11.11 15:23

My používame fusak Lodger, jsem s nim moc spokojena, vypada výborně a přizpůsobí se i úzkému beecku, ma dve vrstvy silného flisu, daji se používat dohromady, nebo vnitrni vytáhnout, takže ho člověk využije na podzim i v zime. Podložku máme taky origos, na leto byla výborná, máme bílou barvu, takže jsme prali několikrát a nitky se nezatrhaly.
Jinak ještě firma Kaiser vyrábí pro bee kozesinovy fusak z beranka, musí byt super teplý :
 http://www.amazon.co.uk/…d/B002ZX69TQ?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.11 10:45

Musim se Vam sverit se svym nakupem bugaboo bee pres internet. Podala jsem si inzerat a ozvalo se mi nekolik maminek. Slovo nekolik je zavadejici,protoze si myslim, ze to byla tataz osoba. Naletela jsem totiz podvodnici. Ja naivni a duveriva jsem ji poslala penize na ucet predem. :zed:
Po 2 dnech jsem zjistila, ze fotky kocarku,ktere mi poslala byly zrejme zcizene z nekolika inzeratu na slovenskem bazosi.cz Jen velkym zazrakem, zrejme diky bance, se mi penize vratili zpet. Pani (podvodnice) mela precerpany kreditni limit. Jak manzel rika, mela jsem vic stesti nez rozumu :dance:
Chci varovat vsechny co mate ve svych fotoalbech fotky s detma v kocarcich. Pani mi na mou zadost dokonce poslala fotku,kde sedi vedle dcery v kocarku. Jsem presvedcena,ze jsem fotku uz nekde videla u nejake maminky v albu. Ale ted to nemohu najit. Samozrejme nesedel vek maminky, protoze zena na fotce nemela ani ne 30 let, kdezto ma prodavaji mela 3 deti (18,15 a 1,5 roku). Duveriva jsem, ale pocitat jeste umim. Tyto informace od prodavajici jsem ziskala az kdyz jsem si byla jista,ze se jedna o podvod. Predtim me ani nenapadlo, ze me chce nekdo okrast :-( Nabizela mi i fotky „dcery“ v kocarku, ale pak hledala az nasla nejakou, kde je maminka i s ditetem. Porad nemuzu uverit, ze se mi tohle stalo.

Si tak rikam, ze bych ji za tu snahu, 100 mailu a zivotni lekci mela snad jeste neco poslat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4