Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
21.11.11 11:06

Omylem jsem odklikla, aby predesly prispevek o vydarenem nakupu kocarku byl anonymni, to vite novacek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
21.11.11 11:43

LULUSO je to děsná zkušenost.
Cľověk musí být asi furt ve střehu. Hlavně že to dopadlo dobře.

mě se stalo něco podobného, ale naštěstí né až tak podvodného, a taky jsem si vyhádala peníze zpět ;)
ale těch nervů a toho času co tím člověk ztratí…
zbytečnost !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.11.11 12:34

A nevíte, kdo ta paní byla (jméno, město)? Možná by bylo vhodné varovat i ostatní zájemce před podvodníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.11.11 13:02

No to je hezké…já kupovala bee přez mmb - byl neježděný jen v autě pořád složený ale jela jsem si pro něj až do Hradce.Bála jsem se ho koupit jen tak.
Nějaké fotky tady taky mám jinde na web je nedávám..tak snad.Uf.To jsi mě vyděsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.11.11 17:16

To je teda sila! To by me teda fakt nenapadlo ze bude někdo lákat z lidi peníze takovým zakernym stylem! Já jsem kupovala 2 kočárky z druhé ruky a vse v pohode. Bylo by fakt dobre na tu pani upozornit ale ona si muže změnit jméno apod…Pokud byla někde jako registrovany uživatel (aukro, Mimibazar) tak ji dat negativni komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.11.11 20:59

Sice se mi žádná škoda nestala, ale vše řeším s policií. Já jí to nedaruji ježibabě.
Jsem jistě x-tá, kterou paní podvedla. To, že je to opravdu podvodnice jsem zjistila, když jsem zadala do vyhledávače její bankovní číslo. Rozsáhlá diskuze o této podvodnici je na http://www.dvojcata.cz/node/690704 Identitu mění jak ponožky.
Před koupí jsem si zadala jeji jméno a emailovou adresu do googlu. Na bankovní číslo jsem zapomněla. :roll:
Nedávno jsem si všechny příspěvky četla a stejně se nechám napálit :zed: Ale teď už jsem snad poučena.
Negativní hodnocení ji dát nikde nemůžu, ona sama se mi ozvala na můj inzerát (poptávka).
Jen jsem Vás chtěla varovat ohledně fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
22.11.11 19:15

mě ten odkaz nefunguje :-( tak se nemůžu podívat..je dobře že to řešíš s policíí jen jí to nedaruj babě jedný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.11.11 20:53

musíš si odkaz zadat do nového prohlížecího okna, pak to funguje. Je to teda fakt hustý :-(. Já raději nikdy peníze předem neposílám, upřednostňuji osobní odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.11.11 01:45
luluso píše:
Precetla jsem vsechny vase prispevky, a ne jednou :-) V brzke dobe se stanu majitelkou starsiho bugaboo bee. Momentalne resim podlozku. Rozhoduji se zda koupit original nebo si nechat usit. Poradite mi prosím? Vetsina z vas uz je velice zkusena. O madamecrazy ani nemluvim. Vase sbirka kocarku mi vyrazila dech. Uzasne :palec:
Zijeme momentlane ve Spanelsku, tak resim horko a dobre odvetravani. Dceri je ted 10 mesicu.

určitě bych šla do originál podložky…měla jsem šitou od paní z mmb a po dvou vypráních se šisovala a ztrácela tvar…nehledě na to, že to byl bavlna a ty origoš jsou ze speciálního materiálu, který odvádí vlhkost a cirkuluje tam vzduch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.11.11 01:56

dnešní Bugaboo srazík ve Stromovce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.11.11 02:01

co se týče Bee, dle mého to absolutně není jen kočárek na ozdobu…vystřídala jsem fakt hodně kočárků a v porovnání s ostatníma golfkama je jeden z nej, co se jízdních vlastností týče :palec: holky vždyť takové ty klasické golfky typu Silver Cross, Chicco nebo Inglesina se na kostkách zasekávají daleko víc! bydlím v Praze a na kostkách jezdím a i jsem na nich vyzkoušela hodně kočárků a například přejezd přes dvojité tramvajové koleje zvládá Bee nejlépe, dohromady ještě se Cybexem Callisto…
fusaky Bugaboo jsou bomba, například na Cameleona, který se natahne neje za sedačku, ale i pod podsedák, takže se nehne ani o centimetr a drží jak přikovaný…to jsem u žádného jiného kočárku neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.11.11 08:02

Madamecrazy:jé tos měla napsat taky bych přijela :-D máme to 15min tramkou :-D fotky hodně vtipné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.11.11 10:40

tak já příště napíšu, budeme ty srazíky ve Stromovce dělat každý první čtvrtek v měsíci a třeba se budeme časem jen rozrůstat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
27.11.11 19:02

super :-) to napiš - ráda se přidám :dance: máme to opravdu kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
4.12.11 18:00

Ja jsem naposled resila, jestli prodat cameleona a poridit beecko pro nove miminko a nakonec jsem ted v Americe koupila ruzovou strisku, podlozku na sportak a takovy ten kryt na zips na vanicku. Original mam dzinovy se stribrnym a ted to prehodim na ruzovou. Jsem z toho nadsena. Jinak fusak jsem koupila tmave modry, aby se hodil k zakladu - znacky JJ Cole (pro inspiraci), na obrazku je prave vyfoceny bugaboo, tak snad bude dobre sedet. A mam z toho po prohlednuti fotek ze Stromovky opravdu radost, protoze kombinace dzinovina/ruzova vypada opravdu moc hezky.

Teda pribeh pani zlodejky je opravdu husty. Vubec se mi to nelibi a doufam, ze na ni brzo dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí