Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lea-maat
20.5.12 11:58

Bee - cestovani

Zdravim, jen jsem tady na navsteve, ale vidim, ze muzu taky prispet. Bee+ mame a cestujeme s nim pravidelne letadlem kazde 2 mesice a problem zatim nebyl. Koupili jsme original cestovni tasku na kocarek od Bugaboo. Priznavam, ze je docela velka, i kdyz je slozena a hlavne je draha :( Ja ji mam vzdy zavesenou na drzadle kocarku, take tam vesim velkou tasku na plinky a dobry. Jen musim davat pozor, kdyz chce prcek ven s kocarku, to by se to bez nej cele preklopilo. Kdyz chce ven, tu tasku na plinky mam nachystanou a posadim ji do kocarku misto cipiska :D Kdyz je potreba kocarek se v mziku slozi a supne do cestovni tasky. Jooo a musim zminit - cestuji vetsinou sama s prckem, tlacim oveseny kocarek a jeste ve druhe ruce taham cestovni kufr. Vsechno to jde, ja s Bee cestuji moc rada.

• Citovat
  • Upravit
1
29.5.12 19:52

PRO LULUSO
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na id paní z mimibazaru,která vám ušila tašku na bee.Chtěla bych jí taky.Pokud je to možné-děkuji.Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.5.12 11:47
@lucinacek píše:
PRO LULUSO
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na id paní z mimibazaru,která vám ušila tašku na bee.Chtěla bych jí taky.Pokud je to možné-děkuji.Lucka

Zaslala jsem Vam soukromou zpravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.6.12 14:25

Kamarádka má Froga - bohužel ji prasklo zadní kolečko. Nevíte půjde tam dát kolo od Cameleona? Od Frogu není k sehnání ani z USA.
Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
17.6.12 15:49

Taky mám Bee+ a jsem moc spokojená je perfektní. Jen bych potřebovala vyměnit barvu a nechce se mi kupovat novou vložku a boudičku. Mám modrou verzi a ted se mi má narodit holčička tak bych brala tu žlutou nebo růžovou. Nevíte náhodou o někom se stejnou situací ale obráceně? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.6.12 16:43

BEE+ je nejlepší mám pro holčičku růžovou i žlutou, ale teď jsem koupila novou eletric blue a je super :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.6.12 10:26

Prodam Bugaboo Bee Plus

Holky nemate zajem nekdo o plusko se svetle zelnou limitovanou striskou? Stary necele 2 roky…z toho rok jezdeny jako nahradni kocarek…Cena 10 000,– Kc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.7.12 08:40

Stupátko pro druhé dítě na Bee +?

Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás používala k Bee + stupátko pro druhé dítě? Jak se vám s tím jezdilo? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.7.12 11:58

Dobrý den,
z kočárku Bugaboo Bee jsem úplně nadšená, za pár dní se nám má narodit druhé mimi a chtěla bych pořídit Bee možná už od začátku (pohlaví máme jako překvapení, takže zatím nevím jakou barvu…) a nějak se nemůžu dopátrat kde koupit novorozeneckou vložku, kolik stojí ani jak vypadá :( můžete mi někdo poradit i co se týče vhodnosti použití od novorozeneckého věku? Říkám si, že vzhledem k tomu, že mimčo bude letní a nebude potřeba už dávat do kočárku extra teplé peřinky event. fusak nemuselo by to použití být složité, ale jak říkám ani nevím jak nov. vložka vypadá, tak doufám, že mi tady nějaký odborník poradí :kytka: děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.7.12 11:07
@Indiigoes píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás používala k Bee + stupátko pro druhé dítě? Jak se vám s tím jezdilo? Děkuji!

my jsme jezdili se skejtíkem a Julinka z něj byla nadšená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.7.12 11:34
@pomni píše:
Dobrý den,
z kočárku Bugaboo Bee jsem úplně nadšená, za pár dní se nám má narodit druhé mimi a chtěla bych pořídit Bee možná už od začátku (pohlaví máme jako překvapení, takže zatím nevím jakou barvu…) a nějak se nemůžu dopátrat kde koupit novorozeneckou vložku, kolik stojí ani jak vypadá :( můžete mi někdo poradit i co se týče vhodnosti použití od novorozeneckého věku? Říkám si, že vzhledem k tomu, že mimčo bude letní a nebude potřeba už dávat do kočárku extra teplé peřinky event. fusak nemuselo by to použití být složité, ale jak říkám ani nevím jak nov. vložka vypadá, tak doufám, že mi tady nějaký odborník poradí :kytka: děkuji moc

Ahoj klasický kokonek do Bee je úžasná věcička, ale je opravdu malý, takže tak max. do 4-5 měsíců…posílám foto Mikuláše v kokonku když mu bylo právě 5 měsíců. Kokonek je dost teplý, takže se zapnutým by bylo miminku asi teplo, ale dá se odepnout celá vrchní strana a zůstane jen ten spodek. NIcméně teď má BGB novinku a to je verze Light Cocoon, což je to samé, ale v lehčí a ne tak teplé variantě, to by bylo něco přesně pro tebe, v ČR se ale zatím neprodává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.7.12 11:44

Ještě foto kokonku co jsem fotila v obchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.12 15:28

Díky moc za reakci a za foto. Tak doufám, že se mému synovi jízda také bude tak moc líbit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.7.12 23:14

V Bee Plus se vyspí i dvě děti, když je potřeba :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
19.7.12 17:40

Bugaboo Bee - taška na rukojeť

Holky, prosím, které máte kočárek Bee, jakou tašku máte na rukojeť? Jak velkou váhu na tý rukojeti uveze? Budu si ho pořizovat a přemýšlím, jakou tašku k němu. Teď mám JJ Cole na velkej kočár http://www.zbozi.cz/…e-blue-vine/ ale přijde mi dost těžká, tak nevím zda by uvezl?
Díky moc za inspiraci :kytka: A kdybyste náhodou měl někdo „živé“ fotky kočárku (kromě těch, co tu už jsou), budu moc ráda, když pošlete - přemýšlím totiž stále nad barvou stříšky a třeba by mi to pomohlo v rozhodování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí