Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@Sype píše:
@Martooni Po dlouhem rozhodovani jsem se taky rozhodla pro BGB Bee, uz se na nej moc tesim! Tak vyberte hezkou barvu boudicky… mimochodem bude nova kolekce boudicek (myslim od brezna) Jewel Blue a Sunny Gold
koukala jsem na ně, ale moc se mi nelíbí…
já budu mít all black s černou boudičkou… ještě by se mi líbila modrá, možná i fialová a oranžová… ![]()
@Martooni píše:
Myslím, že u jedné barvy stříšky a podložky nezůstanu, bohužel, jak se znám....
také myslím
![]()
@Martooni píše:
Právě, Sype, taky jsem žádný takový jezdit neviděla. Děkuju, moc se mi ta kombinace líbí
No a když bude druhý mimčo kluk, tak jen koupím modrou boudičku a je to.. puntíky mohou zůstat
![]()
Vy budete objednávat nějakou vložku?
Nakonec asi tu: http://www.chytryhracky.cz/cs/?… vyjde nejlevněji, kde jste objednávali vy?
já objednala v babyparku, měli minulý týden akci -15% na skladové zásoby

@pettom gratuluju
ja jeste cekam, pocitam, ze snad pristi tyden by mohl dorazit, uz se taky nemuzu dockat! Jinak mam tasku velkou BGB ( tu jsem pouzivala u prvniho Cameleona a nechala jsem si ji) a jeste jsem si poridila ten organizer…
@Sype píše:
@pettom gratulujuja jeste cekam, pocitam, ze snad pristi tyden by mohl dorazit, uz se taky nemuzu dockat! Jinak mam tasku velkou BGB ( tu jsem pouzivala u prvniho Cameleona a nechala jsem si ji) a jeste jsem si poridila ten organizer…
Tasku mam Bugaboo Black Canvas, ale koukala jsem, ze uz ji asi nedelaji. Kupovala jsem ji pred dvema lety a stala kolem 3 tis. Vypada takhle:
http://www.babypark.cz/image.php?…
Misto ni ted myslim delaji Bugaboo BB03.
Ten organizer je tak akorat na doklady, lahev, jednu plenu a nejake miniblbustky
. Ale taky se hodi.
@Sype píše:
Tasku mam Bugaboo Black Canvas, ale koukala jsem, ze uz ji asi nedelaji. Kupovala jsem ji pred dvema lety a stala kolem 3 tis. Vypada takhle:
http://www.babypark.cz/image.php?…Misto ni ted myslim delaji Bugaboo BB03.
Ten organizer je tak akorat na doklady, lahev, jednu plenu a nejake miniblbustky. Ale taky se hodi.
tak ta je moc hezká…
koukala jsem že se ani moc neprodává v bazárcích…
nemohla bys mi vyfotit tu tašku na bee až ti dojde?
ani nevím kam by se tam upevnila, ale asi se jen přehodí ten popruh přes madlo…
jinak dneska mi došel můj blackie
![]()
a je nádherný ![]()
neodolala jsem a hned jsem si k němu objednala ještě oranžovou a fialovou stříšku… ![]()
Jeee to se mas!
uz aby jsme ho meli taky
.
Tak at se vam krasne jezdi! Uz jste byli s nim venku? A ty strisky-no to bude pecka, kazdy den jina… ![]()
Tasku na Bee vyfotim - v podstate se tam jen tak prehodi, mozna bude praktictejsi ten organizer.
Takže bych tam mohla věšet tu mou maxi cosi, vyzkouším to, ale dneska jsem to nějak nestihla, byla jsem celý den v práci… tašku mám dole v chodbě a bee nahoře v obýváku… uvidím a kdyžtak pořídím aspoň nějakou malou či ten organizér…
ještě by se mi líbila modrá stříška… mám chlapečka
![]()
tak dej vědět až ti také přijde… a tys objednala jaký? nějakou limitku nebo stříbrný?
Dobrý den, s jakým se lépe jezdí? Bee nebo +? KOupila jsem Bee, ale nevím zda jsem se neunáhlila ![]()
Já mám teď nově bee plus, tak s klasickým bee co do jízdních vlastností neporadím… ale myslím, že jezdit by se mělo s oběma tak podobně…
jen bee je trochu víc krytý, bee plus je pro větší děti i, pač má větší ložnou plochu ![]()
Souhlasím, že BGB bee je super. Mám chlapečka a dokonce i když má 6 měsíců tak ho dám i do té vložky na mimina. Bála jsem se, že to nepůjde, že to bude moc malé, ale je to super. Tašku doporučuju jjcole. Mají hodně typů.
Já jsem si koupila starší Bee, ale připadá mi dost malý, ale jiné děti v tom také jezdily tak bysme měly také tedy
ale nevím zda ho nemám prodat a koupit + ![]()
@jana2180 píše:
Já jsem si koupila starší Bee, ale připadá mi dost malý, ale jiné děti v tom také jezdily tak bysme měly také tedyale nevím zda ho nemám prodat a koupit +
a jak máš staré a velké mimčo? ![]()
já po všech úvahách koupila rovnou plus, pač malý má v 8M už 9kg a cca 75cm, takže je celkem velký, ale pokud máš zatím drobnější mimi, tak vyzkoušej bee a až vám bude malé, tak přesedláš na plusko ![]()
Dcerka má 6 měsíců, 7.25 kg zkoušela jsem jí do toho dávat a nevím nevím až to zkusím s fusakem
,a to malá ještě nemá příkrmy s masem, až je nasadíme tak se tam nevejde tuplem
, ještě jsem s ním nejela, teď mrzne a když to nemá nánožník, bojím se aby jí nebyla zima..