Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeAhoj, přidej se k nám do skupiny na facebooku „Bugaboomania“ a tam najdeš fotek opravdu hooodně moc!
tašky na rukojeť jsme tam také řešily hodněkrát ![]()
@madamecrazy píše:
Ahoj, přidej se k nám do skupiny na facebooku „Bugaboomania“ a tam najdeš fotek opravdu hooodně moc!tašky na rukojeť jsme tam také řešily hodněkrát
http://www.facebook.com/…52567742045/
jestli neva žádost jsme si ted poslala i já ![]()
Ahoj, dovolím si doporučit kabelky Il Tutto. Na jejich FB je spousta fotek a tak z 90% si tyto tašky kupují zejména majitelky kočárků Bugaboo. Najdeš tam fotky jak s Bee, tak i s Cam. Sama mám Il Tutto Nico a jsem z ní nadšená. Prostorná, přitom lehká, spousta kapes a nikdo neuvěří, že je to přebalovací taška
http://www. facebook. com/#!/iltutto/photos
Děkuji moc za odpověď madamecrazy. Koukala jsem na fotky kočárku a napadlo mě, jestli by nebylo lepší místo kokonku koupit fusak Lodger, který by určitě vydržel déle než kokonek. Nevím ale jak dlouhá je v kočárku ložná plocha, přece jen kokonek bude asi zespodu vyztužený a fusak je jen látkový, tak aby mimču nevlály nožičky ve vzduchu
. A jen tak náhodou nevíte někdo o někom kdo by prodával klasické bee??? Ať hledám jak hledám tak na aukru, mimibazaru, sbazaru jich je žalostně málo, spíš žádné.
Ideálně pro chlapečka, ale bereme i dívčí barvičky ![]()
@pomni zkus napsat přímo SZ madamecrazy, prodává dokonce dva klasický Beečka - nevím jestli se do téhle diskuze dívá…
Ahoj, prosím vás, zvládne tento kočárek i nějakou tu lesní cestu, nebo je jen do nákupních center? Dá se v něm pořádně spát? Potřebuji něco pro syna, ale má v deseti měsících nějakých 83cm a 11kg… děkuji moc!
A ono tedy nejde polohovat nohy? Já měla v obchodě dojem že jo…i když jsem ho jen zahlídla…bylo tam nějaké prodloužení zádové části i té pod nohama, ale polohování nebylo? děkuji
Do lesních cest Bee moc není…má sice úžasné odpružení, takže pro mimi je v něm hladká jízda, ale tím, že jsou přední kolečka tolik odpružená, mají tendenci se „zasekávat“, např. na kočičích hlavách apod… na spánek je opravdu hodně poholdný a prostorný i pro velké dítko, klasické polohování nemá, ale dá se hezky právě zvětšit délka sedáku a určitě to stačí a nožičky nevisí dolů (na fotu 3-letá a pak roční)
Po mých zkušenostech s Bee můžu říct, že je tak akorát do obchoďáku nebo na rovné chodníky. Teda, i kočičí hlavy zvládne pěkně. Ale dostat se s ním do obchodu, kde mají před dveřma místo rohožky takový ten „škrabák“ a za tím následuje nízký kovový práh je boj. Jednou jsme s ním byli na výletě v oboře. Tam jsou asfaltové cesty, takže pohoda. Jenomže parkoviště bylo na takovým nezpevněným placu posypaným kamínkama a to byl konec. Museli jsme ho přenést.
Takže pokud kočárek lehký, ale zároveň univerzální, tak bych radši volila něco, co má klasické golfové kolečka (/větší).
Prosím o radu mame bugaboo bee plus a atrsne se mi pri rychlejsi jizde třepou předni kolečka nevite jak se to opravit, děkuji
Koupila jsem si bugaboo bee, ve kterém budu v zimě vozit cca 5měs. miminko, mamka mě nahlodala tím, že když u kočárku není klasická hluboká korba, že mu v něm bude strašná zima a že jsem udělala hroznou hloupost, když jsem si ho koupila
, je fakt, že vzadu je mimčo chráněné jen tou stříškou, přes kterou asi profukovat bude, ale když budu mít fusak i kokonek, nemusela by to být taková hrůza???