Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@madamecrazy píše:
Pettom: když si koupíš tu jednoduchou tašku na kočárek v DM, stojí cca 179,–, tak tam ty úchyty také jsou a máě to levnější a i s hezkou jednoduchou taškou
aha, kouknu po ní, díky ![]()
jinak, co syn? už je o. k.? ![]()
@Lenny0 píše:
Pokud si koupíš tašku tak je k ní dostaneš. Je pravda, že jdou i dokoupit, asi v případě že by jsi potřebovala vícero. Ona ta taška je designovaná pro maminy a mysleli opravdu na vše. Součástí je i přebalovací podložka a má tam hodně kapes, že do nich dáš pleny, ubrousky, mobil… takže je přehledná. Přikládám foto aby jsi měla představu. Můzu to vyfotit i na kočárku. A hlavně nevypadá špatně a můžeš ji využít i když nejdeš s dětmi. Já ji mám prostě za kabelku.
no ale jj cole jsou docela drahé ne? i když je fajn že vypadají luxusně… jako kabelka
a mně by se i nová kabelka hodila ![]()
ale díky za fotky ![]()
@Martooni píše:
Taky mám držáky od JJ Cole a jsou super, používala jsem je u všech kočárků.. bohužel když jsme byli u moře, tak dostali zabrat, tak už nejsou tak hezké, lesklé, ale funkci splňují.. a mám tu tašku z DM a je super! Ale rozhodně nestála 179,–, ale platila jsem před rokem a půl 599,–jo a pořád je jak nová a to ji používám denně, nikde nezníčená, neroztržená
@pettom máš pravdu že jjcole je docela drahá, ale já jsem s ní spokojená a myslím, že za ty peníze to stojí. Jak říkám, používám to jako kabelku a nosím to i když jdu sama. Mají i jiné druhy.
Klasická přebalovací taška DM stojí 599,– ale já mám namysli malou plátěnou s ušima, kterou mají v DM zabalenou v krabičce, vždy jí mají v místech, kde mají dudlíky, hračky apod.. ![]()
@pettom píše:
aha, kouknu po ní, díky
jinak, co syn? už je o. k.?
Miki už se lepší, minulý týden byl hospitalizovaný v Motole na zápal plic, pustili nás domu a do dvou dnů se mu projevily rotaviry, které chytil v Motole, takže opět hospitalizace na Bulovce…teď jsme konečně doma a doufám, že to bude na dlouhou dobu naposledy, co se nám něco podobného stalo..
@madamecrazy píše:
Miki už se lepší, minulý týden byl hospitalizovaný v Motole na zápal plic, pustili nás domu a do dvou dnů se mu projevily rotaviry, které chytil v Motole, takže opět hospitalizace na Bulovce…teď jsme konečně doma a doufám, že to bude na dlouhou dobu naposledy, co se nám něco podobného stalo..
Mile maminky, pomoc:-)! Prodala jsem svého miláčka bee classic a ten samy den mela koupit plusko od paní z mmb, psala, ze je v perfektním stavu, bohuzel kolečka tak vibrobala, ze se s nim nedalo vubec jet!! V babyparku mi do tel. nejdriv paní řekla, ze je to normální, pak tedy změnila názor a pry se jedna o jejich vadnou sérii ci co a čekání na nejake vložky do koleček i 3 mesice. Kocar stal 10 000,tak jsem ho samozrejme nevzala.Tak jsem bez kočárku! Stare bee- to bylo pojezdeni, nádhera! Na netu prodává paní pres mmb se svým eshopem nova bee pluska vcetne strisek za 11990.-,nezdá se Vam to podezrele? Ma plny „krám“,ale nic skladem, eshop za 150.- na mesic atd, takze mám strach ji poslat předem penize, jak požaduje.. Nemáte pro me radu, jak stary kočárek tyto vady nema, jaky rok vyroby? Děkuji moc!!!
@Essina píše:
Mile maminky, pomoc:-)! Prodala jsem svého miláčka bee classic a ten samy den mela koupit plusko od paní z mmb, psala, ze je v perfektním stavu, bohuzel kolečka tak vibrobala, ze se s nim nedalo vubec jet!! V babyparku mi do tel. nejdriv paní řekla, ze je to normální, pak tedy změnila názor a pry se jedna o jejich vadnou sérii ci co a čekání na nejake vložky do koleček i 3 mesice. Kocar stal 10 000,tak jsem ho samozrejme nevzala.Tak jsem bez kočárku! Stare bee- to bylo pojezdeni, nádhera! Na netu prodává paní pres mmb se svým eshopem nova bee pluska vcetne strisek za 11990.-,nezdá se Vam to podezrele? Ma plny „krám“,ale nic skladem, eshop za 150.- na mesic atd, takze mám strach ji poslat předem penize, jak požaduje.. Nemáte pro me radu, jak stary kočárek tyto vady nema, jaky rok vyroby? Děkuji moc!!!
ahoj, to co píšeš je bohužel problém většiny novějších Plusek…já jsem měla asi tři nová Pluska, dvě z toho jsem si sama koupila v Babyparku, a bohužel kolečka vibrovala u všech
někde jsem četla, že Bee vyrobená od roku 2011 a výš už mají tuto vadu…nevím jak jsou na tom teď úplně nová Bee, ale já mám teď Plusko vyrobené v roce 2010, sehnala jsem ho právě úmyslně použité, a sice je už starší, ale v úžasném stavu a co je důležité, kolečka vůůůbec nevibrují!! ![]()
To jsem si myslela:-(.. Je nejaky zpusob, jak zjistit rok výroby? Vetsinou jsou na netu kupovane 2011, treba se mi postesti, ze jsou vyrobené 2010. Mám ted pujceny od kamarádky plusko a děs běs, kola po opravě a musi byt zafixovane, jinak se ani nerozjede.
Já kupovala teď nové Plusko v Babycentru Pardubicích a kolečka nevibrují. Byl to problém právě těch Plusek od r. 2011, od té doby k nim dávají taková ložiska navíc (vypadají jako matičky a ofiko se jmenují Washer-rings service set, je jich tam 6sk) a je to ok. Tak se zkus poptat po těch, jen nevím, jestli ti je prodají zvlášť ![]()
Na diskuzích nektere maminky pisou, ze pomohlo, jine, ze vubec, predtim jsem se věnovala pouze diskuzím, který je lepsi, zda bee nebo plus a vyhrálo plusko, o kolečkách nikde nic
,ted teda lituji, chtěla jsem plus jen kvuli tomu, ze je vetsi a ted snad abych sehnala zpátky ten nas nebo nevim.
O těch kolečkách je to známe již 2 roky.. nelituj, kup si nové Plusko, ne z bazaru a budeš max. spokojená ![]()
Já mám jen Bee a maximální spokojenost a pozor na podvodníky je jich mraky i paní co samy něco chtějí píšou že posílají prachy a nic ![]()