Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
11.5.13 19:45

Já ho koupila na mimibazaru, občas tam jsou. Měla jsem tam poptávku a dokonce se mi ozvala paní sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
11.5.13 20:28

Já tam mám inzerát také, ale nemám na toto štěstí  :,(

• Citovat
  • Upravit
50
11.5.13 21:16

Kamarádka to udělala tak, že sama napsala několika těm, co prodavají nějaké levnější golfáče Chicco s tímto madlem a jedni z toho jí ho prodali…Tak jedině možná zkusit ještě takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
17.5.13 23:35

Máte někdo originál deku od bugaboo? čím se vyznačuje? má nějaká poutka třeba, aby to nepadalo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.5.13 11:12

Já jí mám. Z jedné strany je látková s logem a z druhé něco jako fleese. Ničím zvláštní není :) Poutka nemá, já si tam našila do rohů dva sucháče, aby nepadala a dávám je okolo konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronickaaa82
23.5.13 12:41

Ahoj holky, jsem taktez stastnou majitelkou Beecek, ale rozmyslim nad koupi madla..Maly je totiz zvykly na Cameleon, ze se opira a tak nechce v Beecku spat-asi se neciti zatim bezpecne..Jinak jezdi hrozne moc rad jak v Cameleonu na tech Bee. Psala jsem na gesslein.cz a ma jim ted prijit zbozi s madlem swift, ovsem za 650,–plus postovne..to mi ale bohuzel prijde moc. Chicco multiway byva za 300-350,–(ikdyz z druhe ruky no;) No a tak se ptam, zda zde nekdo ma zkusenost i s madlem chicco i s gessleinem-ktere je lepsi? nebo je to nastejno??Ps:nedre Vam madlo konstrukci kocarku??Diky moc za odpovedi..;)

• Citovat
  • Upravit
Jana Bajcarová
23.5.13 21:03

Já budu mít madlo od Britax kočárku, jde na to také, jinak jsem se rozmýšlela ještě nad univerzálním madlem co šije paní na Mm, také nevypadalo zle a stálo i s poštou kolem 270 kč.

• Citovat
  • Upravit
Veronickaaa82
23.5.13 21:44

Hihi, to od pani z mmb jsem mela predvybrane, ale po emailove konzultaci jsem ja i pani usoudily, ze na bee to asi nepujde..madlo by bylo prilis plytce umisteno-neb je to do tech 43cm siroke-stejne jako bee, tedy nebyl by oblouk..takze velmi pravdepodobne by nozicky nevesly..;) Na ten Britax urco kouknu;)Dekuji za tip!

• Citovat
  • Upravit
Veronickaaa82
23.5.13 21:53

Jani, tak ten Britax vypada fakt schopne, napis pak, jak Ti sedi.. :P

• Citovat
  • Upravit
Jana Bajcarová
24.5.13 21:33

Napíšu, dnes mi přišel balíček, ale nebyla jsem doma, musím zítra na poštu, jinak podle fotky mi připadá lepší než Chicco Mltw

• Citovat
  • Upravit
15123
30.5.13 16:23

Uvažuji o dovolené u moře a bojím se, abych si beečko nějak nezničila…
byl jste s nimi někdo u moře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
31.5.13 01:00

My uz dvakrat a vzdy uplne v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
31.5.13 17:47
@madamecrazy píše:
My uz dvakrat a vzdy uplne v pohode ;)

tak možná za cenu nějakých jetých obyč golfek koupím tu letní novou stříšku a bude vystaráno :lol:
já se spíš bojím, abych si ho nějak nezaneřádila od soli třeba, nebo aby se mi kolečka nezanesly pískem :nevim: stál dost peněz a nechci ho zničit nějak… :think:
jde ta sedačka vůbec nějak vyprat? :roll:
nebo bych si koupila možná i tu vložku do něj… ale to by byla ´dobrá asi ta origoš, aby dobře větrala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
31.5.13 21:39

Tak se mi sešli dvě madla jedno klidně prodám :-)

• Citovat
  • Upravit
15123
1.6.13 15:15

Jana - a jak sedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat