Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
19.3.13 21:39

JJ, kočárek je opravdu perfektní, ale určitě je důležité si ho prohlédnout, odzkoušet. Sice jen to není věc zá pár kaček ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
19.3.13 21:46

I ten fusak je úplně pecka:) Právě, chce si to ochytat:/ Ach jo, to je pech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.3.13 22:11

Ten fusak je naprosto boží. Já chtěla právě hodně neutrální, protože už jsem vyzkoušela hodně stříšek (barev), aby mohl jít ke každé, co si umanu :-D. Jen k Missoni mi moc nešel :lol:. Ale já tak ráda kombinuji a nakonec s celou úžasnou kombinací vyjedu na jeden výlet :roll:. Ještě že je to manželovi jedno, jiný by asi řádil :oops:. Odkud přesně jste - raději do zprávy, třeba by to nějak šlo zkombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
19.3.13 23:37
@dane píše:
Ten fusak je naprosto boží. Já chtěla právě hodně neutrální, protože už jsem vyzkoušela hodně stříšek (barev), aby mohl jít ke každé, co si umanu :-D. Jen k Missoni mi moc nešel :lol:. Ale já tak ráda kombinuji a nakonec s celou úžasnou kombinací vyjedu na jeden výlet :roll:. Ještě že je to manželovi jedno, jiný by asi řádil :oops:. Odkud přesně jste - raději do zprávy, třeba by to nějak šlo zkombinovat.

ahojky, bee už mám, ale mohla bych se zeptat, kde jste sehnali ten úžasný koberec, co máš na fotce u toho inzerátu na mmb? je moc pěkný, miluji fialovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.3.13 13:49

@pettom Jé, to už nevim, kde jsem ho sehnala - někde z internetu. Dalo mi velkou práci najít vyhovující fialový. Kupovala jsem ho už před více jak 2 lety. Třeba to někde najdu a písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
20.3.13 14:17
@dane píše:
@pettom Jé, to už nevim, kde jsem ho sehnala - někde z internetu. Dalo mi velkou práci najít vyhovující fialový. Kupovala jsem ho už před více jak 2 lety. Třeba to někde najdu a písnu.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
8.4.13 15:16

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, na léto je lepší ta prodyšná letní stříška nebo slunečník od Bugaboo?? Máte některá srovnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
8.4.13 15:29
@Martooni píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, na léto je lepší ta prodyšná letní stříška nebo slunečník od Bugaboo?? Máte některá srovnání?

já jsem si koupila tu prodyšnou stříšku z druhé ruky a vracela jsem ji… byla hrozně ošoupaná a takový zvláštní materiál, zklamala mě… nevím, jestli s ní paní tak hrozně zacházela nebo je tak náchylná na ošoupání, ale nenadchla mě… takže asi pořídím jen slunečník, četla jsem, že slunečník je od bugaboo dobrý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.4.13 21:15

Zdravím majitelky Bugaboo Bee Plus, chtěla bych se zeptat, zda se tento kočárek dá používat i v zimě. Jak teplý je originální fusak od Bugaboo nebo je lepší třeba Lodger a hlavně, jestli se s ním dá jezdit ve sněhu (myslím tedy ve městě). Taky bych byla ráda za info, zda některá s ním používáte stupátko a zda je to ok. Díky za Vaše zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
11.4.13 23:07

Hlásím, že mám Bee plus nové z babyparku asi tak od začátku března a kolečka mi absolutně nevibrují… jak jste tu psaly, že je to u všech BGB Bee plus… :palec:
kočárek je fakt skvělý, lehký, skvěle ovladatelný…

Radko - já s ním teda ve sněhu nejezdila, tak neporadím, ale normálně do města je super :palec:
mám do něj fusak Lodger Bunker a je teplý dost a líbí se mi s ním i vizuálně… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
12.4.13 00:24
@1979radka píše:
Zdravím majitelky Bugaboo Bee Plus, chtěla bych se zeptat, zda se tento kočárek dá používat i v zimě. Jak teplý je originální fusak od Bugaboo nebo je lepší třeba Lodger a hlavně, jestli se s ním dá jezdit ve sněhu (myslím tedy ve městě). Taky bych byla ráda za info, zda některá s ním používáte stupátko a zda je to ok. Díky za Vaše zkušenosti…

Ja kocarek pouzivala temer kazdou zimu a samozrejme zaveje neprojede, ale klasicky snih ve meste ano…fusak Bugaboo je hodne teply, ale musi to byt ten novejsi typ, se snurkou nahore, ten starsi typ je slabsi a i kratsi na delku…stupatko original Bugaboo je fajn, ale my jsme ho vymenili za stupatko Bumprider, ktere pasuje na vsechny kocarky a je jeste lepsi :)
Btw Lodger do Bee take krasne sedne! :) Posilam foto s Lodgerem a stupatkem Bumprider :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
12.4.13 00:26

Prodysna letni striska je hodne nachylna a pokud ji clovek proste pouziva, i kdyz dava pozor, tak se proste trosku poskrabe…od letoska uz je uplne nova a zda se, ze bude daleko lepsi a ne tak nachylna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.4.13 22:03

Moc díky za info. Fusaky už máme oba a stupátko taky a v pohodě :) No a v zimě uvidíme, kdyžtak pořídím ještě nějaký sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
23.4.13 21:35
@madamecrazy píše:
Prodysna letni striska je hodne nachylna a pokud ji clovek proste pouziva, i kdyz dava pozor, tak se proste trosku poskrabe…od letoska uz je uplne nova a zda se, ze bude daleko lepsi a ne tak nachylna :palec:

No uvidíme, zítra mi má ta nová přijít tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
27.4.13 12:16
@Lenny0 píše:
No uvidíme, zítra mi má ta nová přijít tak jsem zvědavá.

jo tak ta nopvá vypadá dobře, ta asi tak náchylná nebude…
už ji máš tedy doma? jak se ti jeví? přemýšlím o ní… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4