Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeJani a zkousela jsi nekdy to chicco? ja mam nakonec to chicco a drzi mi tam dobre-jen je o 3mm uzsi, tak ho tam vsunu, cimz lehce- ale fakt jen lehoucce-ty tyce nahnu k sobe-zatim to nekrivi a myslim, ze ani nebude;),ale tim padem to tam drzi relativne pevne..A to s tim maly „vergla“ z legrace..dokonce zatim to neskrabe, ale uvidime az uzivanim..Nekde jsem cetla ze si tam zevnitr nekdo nalepil takove ty tlumici pasky, tak preventivne to tam mozna taky dam;)
Pettom-resim uplne to stejne-jedeme k mori a beru beecka. Vloni jsme byli s cameleonem ale na plaz jsem davala velka predni kola. Vse ok, jen mam trosinku pocit ze sroubek v kole trosinku zrezivel. Ovsem bee budou trpet vic, tim ze maji mensi kolecka..:(Ovsem jiny kocar kupovat nebudu, takze to musim risknout s hruzou v ocich:)) jo a bugaboo podlozku mam-urco je ta original lepsi pro cirkulaci vzduchu a tak..myslim ze na leto bomba-zvlast k mori-otreni kremu, potu, pisku-vse pujde do podlozky, ktera navic dela paradu;)
@Veronickaaa82 píše:
Pettom-resim uplne to stejne-jedeme k mori a beru beecka. Vloni jsme byli s cameleonem ale na plaz jsem davala velka predni kola. Vse ok, jen mam trosinku pocit ze sroubek v kole trosinku zrezivel. Ovsem bee budou trpet vic, tim ze maji mensi kolecka..:(Ovsem jiny kocar kupovat nebudu, takze to musim risknout s hruzou v ocich:)) jo a bugaboo podlozku mam-urco je ta original lepsi pro cirkulaci vzduchu a tak..myslim ze na leto bomba-zvlast k mori-otreni kremu, potu, pisku-vse pujde do podlozky, ktera navic dela paradu;)
díky za názor, už jsem si také říkala… koupím si tu novou prodyšnou stříšku a podložku, akorát zatím nevím jakou barvu té podložky
černá je na léto asi blbá…
ale bílá je zas moc světlá na běžné užívání… černá by mi šla ke všem stříškám, když mám all black…
štve mě, jak je vše kolem bgb tak drahé ![]()
No s tou cernou je to tak jak pises..trosku bych se bala ze muze palit, ale kamaradka ma a je spokojena maximalne. Pokud se Ti hodi barevne ta bila, tak myslim ze neni problem-prala jsem svou v pracce a vubec neztraci tvar, takze uplne v pohode..mam teda modrou podlozku a slunecnik-neb mame chlapecka a denim kocarky. Ale koupila jsem ji za 600,– na Mmb a to se da ![]()
@Veronickaaa82 píše:
No s tou cernou je to tak jak pises..trosku bych se bala ze muze palit, ale kamaradka ma a je spokojena maximalne. Pokud se Ti hodi barevne ta bila, tak myslim ze neni problem-prala jsem svou v pracce a vubec neztraci tvar, takze uplne v pohode..mam teda modrou podlozku a slunecnik-neb mame chlapecka a denim kocarky. Ale koupila jsem ji za 600,– na Mmb a to se da
my máme také chlapečka, ale mám all black kočárek s černou stříškou, pak mám na výměnu ještě tmavě modrou, oranžovou a fialovou stříšku, tak by se mi na normoš nošení hodila černá, aby byla neutrální…
ale zase k tomu moři, když bych chtěla koupit tu novou stříšku prodyšnou, tak k té by se hodila možná bílá? na obrázku vypadá bíle… ![]()
a jaký je ten slunečník? je dobrý? já ho měla u normálního kočárku a spíš mě štval, jak se pořád viklal… ![]()
ty o té prodyšné neuvažuješ na dovču?
@pettom píše:
my máme také chlapečka, ale mám all black kočárek s černou stříškou, pak mám na výměnu ještě tmavě modrou, oranžovou a fialovou stříšku, tak by se mi na normoš nošení hodila černá, aby byla neutrální…
ale zase k tomu moři, když bych chtěla koupit tu novou stříšku prodyšnou, tak k té by se hodila možná bílá? na obrázku vypadá bíle…
a jaký je ten slunečník? je dobrý? já ho měla u normálního kočárku a spíš mě štval, jak se pořád viklal…
ty o té prodyšné neuvažuješ na dovču?
Hmmm, tak to se Ti fakt hodi ta cerna!!;) ta letni prodysna a white off vlozka podle me nebudou mit uplne stejny odstin..ale urcite by se to ani dramaticky nemlatilo, takze to mas zeda brouka..hihi. Jinak ta nova prodysna je uplne uzasna! moc bych ji chtela, ale ta cena uz je fakt velka..to asi nedam, mozna pristi rok..ale to vis, porad o ni uvazuju! ![]()
@Veronickaaa82 píše:
Hmmm, tak to se Ti fakt hodi ta cerna!!;) ta letni prodysna a white off vlozka podle me nebudou mit uplne stejny odstin..ale urcite by se to ani dramaticky nemlatilo, takze to mas zeda brouka..hihi. Jinak ta nova prodysna je uplne uzasna! moc bych ji chtela, ale ta cena uz je fakt velka..to asi nedam, mozna pristi rok..ale to vis, porad o ni uvazuju!
no já právě také, ale k tomu moři se asi fakt využije… v tom teple a písku a tak bude mít aspoň nějaké útočiště…
asi do ní investuji, jedeme až v září, tak snad by mohli mít třeba v Babyparku zase nějakou třeba 20% slevu na vše a pak bych ji koupila ![]()
s tou podložkou nevím no… možná až pojedu do Prahy, tak kouknu v reálu v tom Babyparku, jak vypadá a která by se k ní hodila, pač jednak se v tom bude asi pařit a jednak se tolik neušpiní ta sedačka, když tam bude, nebo kouknu na MMB jestli se nějaká origoš neprodává za míň…
je náchylná na zničení?
a co ten slunečník? je dobrý?
Já mám černou podložku a je fajn, normálně jí peru v pračce a neztrácí tvar, navíc se mi hodí ke všem stříškám a je fajn, že je ten kočárek trochu pohodlnější, aspoň mi to tak přijde ![]()
bílou podložku nemám, ale mám tu novou letní stříšku a ta není zářivě bílá, je spíš taková světlounce šedá nebo tak něco, tak si myslím, že k ní bílá ani nepůjde
slunečník mám taky a jsem docela spokojená, dá se celkem dobře polohovat a drží, i když na léto (jestli nějaké bude), budu asi používat jen tu letní stříšku
k moři se chystám s kočárkem příští týden, tak snad to bude ok ![]()
@1979radka píše:
Já mám černou podložku a je fajn, normálně jí peru v pračce a neztrácí tvar, navíc se mi hodí ke všem stříškám a je fajn, že je ten kočárek trochu pohodlnější, aspoň mi to tak přijde
bílou podložku nemám, ale mám tu novou letní stříšku a ta není zářivě bílá, je spíš taková světlounce šedá nebo tak něco, tak si myslím, že k ní bílá ani nepůjde
slunečník mám taky a jsem docela spokojená, dá se celkem dobře polohovat a drží, i když na léto (jestli nějaké bude), budu asi používat jen tu letní stříšku
k moři se chystám s kočárkem příští týden, tak snad to bude ok
dík za info, tak pak dej vědět, jak se u moře osvědčil ![]()
bereš tedy k moři tu černou podložku? myslíš, že to nevadí? a jedeš jen s tou letní stříškou?
Dám vědět, sama jsem na to zvědavá ![]()
beru podložku a jen tu letní stříšku, tak snad to bude stačit ![]()
@1979radka píše:
Dám vědět, sama jsem na to zvědavá
beru podložku a jen tu letní stříšku, tak snad to bude stačit
Holky, muzu se zeptat, jestli je normalni, ze mi Bee vrze po jednom pouziti v desti? Je kupovany uplne novy. Nejak se mi to nezda a docela to nastve.
Dobře, ale musíte najít na kočárku vhodnou pozici což je celkem fuška případně vypodložíte korkem, ale vypadá skvěle myslí, že je mnohem lepší než od Chicca.