Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@Linds píše:
Holky, muzu se zeptat, jestli je normalni, ze mi Bee vrze po jednom pouziti v desti? Je kupovany uplne novy. Nejak se mi to nezda a docela to nastve.
těžko říct, ale asi by stačilo jen promáznout kolečka… právě tím, že je nový to podle mě je… ![]()
kupovali jsme malému audi odrážedlo a také jedno kolečko vrzalo a stačilo promáznout a je po problému… ![]()
Pěkný den všem ![]()
Prosím o radu maminky, které máte zkušenost s Bee+… Sedačku vozím otočenou směrem k sobě, abych na syna viděla a on na mě. Když mi ale usne (usíná) a chci zádovou opěrku sklopit do lehu, začne v té opěrce hrozně vrzat. S kočárkem se tím pádem nedá jet, protože to malého budí. V sedící poloze ani v tom polosedu to nevrže, jen v lehu. Prosím, nevíte někdo, co s tím? ![]()
Děkuji.
Zkusila bych se zeptat tam, kde jsi to koupila… já ho nevozím proti směru, ale nikdy mi sedačka nevrzala…
to bude nějaká vada ![]()
vlastně jednou jsem s ním šla i protisměru a spinkal, takže to bylo položené a nic nevrzalo ![]()
@pettom píše:
Zkusila bych se zeptat tam, kde jsi to koupila… já ho nevozím proti směru, ale nikdy mi sedačka nevrzala…to bude nějaká vada
vlastně jednou jsem s ním šla i protisměru a spinkal, takže to bylo položené a nic nevrzalo
Děkuji. Kočárek jsem kupovala už použitý, sice je v záruce, ale pořízen byl v Německu. Takže vůbec nemám představu, jak bych to s prodejcem řešila… ![]()
Aha, tak to je blbé no… nejlepší by bylo sehnat někoho, kdo umí dobře německy a zajet s ním tam, kde byl kupovaný… když je v záruce, tak by to neměl být problém s reklamací…
Já bydlím v Olomouci…takže to by byl velký výlet… ![]()
Zkusím něco zjistit na Anně Victorii, tam mají nějaký servis, tak tam asi zavolám a poptám se. ![]()
Třeba by to šlo i takto… záleží na jak ochotnou prodavačku narazíte asi ![]()
Maminky, ráda bych koupila stříšku na Bee + v barvě jade green - nebudete některá prodávat? Děkuji. ![]()
Tak hlásím, že dovolená u moře s kočárkem naprosto v pohodě. Když není hooodně písku, projede se zaaretovanými kolečky. Nová letní stříška super a podložka je černá taky v pohodě. Podložku jsme vyprala v pračce a stříšku ručně umyla a vše v pohodě, na kočárku taky nevidím žádné známky zničení (na cestu letadlem jsem ho dala do tašky)
Myslím, že barva podložky je fuk, protože já stejně sklopila stříšku až dolů, když tam malá nebyla a záda se potí dětem v jakémkoliv kočárku. Stříšku i kočárek nám dost maminek okukovalo, takže já doporučuji.
Přidávám pár fotek… ![]()
Radko, ta stříška je ze stejného materiálu jako ta stříbrná? Mám stříbrnou je super, ale tahle se mi líbí víc
![]()
Není. Je taková víc jako látková, takže se neškrábe. Já jsem měla taky stříbrnou a vadilo mi, jak se škrábe.
@1979radka píše:
Tak hlásím, že dovolená u moře s kočárkem naprosto v pohodě. Když není hooodně písku, projede se zaaretovanými kolečky. Nová letní stříška super a podložka je černá taky v pohodě. Podložku jsme vyprala v pračce a stříšku ručně umyla a vše v pohodě, na kočárku taky nevidím žádné známky zničení (na cestu letadlem jsem ho dala do tašky)
Myslím, že barva podložky je fuk, protože já stejně sklopila stříšku až dolů, když tam malá nebyla a záda se potí dětem v jakémkoliv kočárku. Stříšku i kočárek nám dost maminek okukovalo, takže já doporučuji.
Přidávám pár fotek…
super, děkuji za fotky… už ji mám objednanou, ale nějak se s tím loudají… ![]()
@1979radka Ta stříška je úžasnááááá! Stříška byla totiž to, co mě na našem Bee nejvíce štvalo (měla jsem ale ještě klasik). jakmile se uděla na jaře trochu teplo, tak pod spušt+ěnou stříškou, když malý spal, bylo nedýchatelně.
Ach jo, ale my už Bee mít nemůžeme starší dvouleťák má už 16kg, což je na hranici nosnosti. A mladší dítko bude tuto váhu mí asi brzo taky
Takže musím Bee prodat a koupili jsme něco s vyšší nosností.
Pekny vecer,
vrta mi hlavou, jestli novy typ Bee+ uz nemaji problem s vibrujicimi prednimi kolecky.
Mame ho celkem nove a v obchode tvrdili, ze tento problem vyrobci vyresili. Nedalo mi to a vyzkousela jsem, jestli je to pravda. A bohuzel musim napsat, ze predni kolecka mi opravdu vibrovaly. Pri normalni chuzi se nic nedeje, ale kdyz clovek beha nebo jde rychleji, tak kolecka skutecne vibruji. Deje se Vam to take? Je to normalni nebo mame vadny kocarek?