Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@Martooni Po dlouhem rozhodovani jsem se taky rozhodla pro BGB Bee, uz se na nej moc tesim! Tak vyberte hezkou barvu boudicky… mimochodem bude nova kolekce boudicek (myslim od brezna) Jewel Blue a Sunny Gold
@Sype Děkuju, jakou barvu máte vybranou vy? A kdy má Bee přijít? Já ho objednám příští týden, chci k němu i tu UV sluneční clonu, jelikož lítáme často k moři, tak myslím, že ji hodně využijeme.. holky, co ji máte, je dobrá?
Jj, už jsem tyhle boudičky viděla.. ta jewel blue se mi líbí, mám ji v záloze ![]()
Mame objednany ten z limitovane edice Bee Neon Pop, mel by dorazit behem 14-ti dnu. Momentalne mame uz kupce pro Cameleona (toho jsme meli doted) takze to bude takova vymena…
Ta UV slunecni clona vypada taky super! ![]()
Neon je boží!
taky jsem na něj koukala.. akorát jsem se bála, že když se mi přestane líbit, tak s ním nejde tolik experimentovat s barvami, ale je fakt krásný!
Tak už jsem asi vybrala boudičku: http://www.malvik.cz/…ee-VALENTINA
A do něj tuhle vložku: http://www.pinkie.cz/…st-dots.html
Bude puntikatej!
![]()
Myslím, že u jedné barvy stříšky a podložky nezůstanu, bohužel, jak se znám..
..
Mate krasne vybrano, puntikatej jsem zadnej jezdit nevidela. To sse mi prave taky na BGB libi, ze si to muze clovek nakombinovat jak chce. I kdyz u nas to bude maximalne vymena modre boudy za zlutou…staci ty zluty kola… ![]()
A u koho budete kocarek objednavat?
Právě, Sype, taky jsem žádný takový jezdit neviděla. Děkuju, moc se mi ta kombinace líbí ![]()
No a když bude druhý mimčo kluk, tak jen koupím modrou boudičku a je to
.. puntíky mohou zůstat ![]()
Vy budete objednávat nějakou vložku?
Nakonec asi tu: http://www.chytryhracky.cz/cs/?… vyjde nejlevněji, kde jste objednávali vy?
Jeee tak presne tam jsem taky objednavala!
Oni maji kamenny obchod kousek od nas, takze jsem to tam byla nejdrive prohlidnout osobne. No a toto pondeli jsem uz jen telefonicky a pres mail udelala objednavku. Prave ze Chytry hracky patri mezi 4 autorizovane prodejce BGB, ale tim, ze maji pouze kocarky BGB, tak nam pan majitel prislibil dodani do cca 14 dni. U ostatnich trva dodani klidne i 2-3 mesice. Pred dvema lety jsme prave porizovali toho Cameleona a cekali jsme na nej skoro 3 mesice. Konkretne u Anna & Viktorie.
Ta jsem zvedava, kdy nam ten krasavec dorazi, mohl by uz pristi tyden ![]()
Jinak vlozku zatim objednavat nebudu, uvidim jestli tam vubec nejaka barevne pujde, vlastne max. zluta ![]()
@Sype Jeee, tak to jsi mě hrozně potěšila… já ho taky byla obhlídnou u nás v obchodě.
No ty jsou fakt krásný, ale opravdu ne moc praktický, hlavně pokud bys měla ještě jedno dítko chodící a to mimi v kočárku, tak uhlídat toho většího, aby kočárek nezničil (samou láskou, jak se pořád chce dívat a sahat na sourozence) je fakt síla ![]()
Ty kola jsem taky studovala a jestli jsem to dobře pochopila existují jen na Cameleona, Frog, ale možná se pletu
@Martooni já měla madlo s Gesslein na Bee+ a nesedělo 100%, klouzalo po konstrukci, já to vyřešila tak, že jsem si dovnitř jak jsou ty úchytky vlepila takovou pěnovku a pak to drželo super, i se s tím dá složit, je pružné a polohovací, určitě lepší než Chicco, teď mám Bee+ zase a s madlem Chicco a já ho až tak nepoužívám, tak už to neřeším, ale Chicco drží na Bee+ hodně pevně, nesjíždí, jen není pružné a nepolohuje se…Takže když si to Gesslein madlo upravíš, je to ok…do fusaku děcko s botama určitě může, je to všechno pratelné a tu novorozeneckou vložku bych nekupovala, mě to přijde zbytečné, do Bee pasuje krásně vložná taška Maxi cosi a je to lepší podle mě, protože je to vyloženě jako korbička a nevypadá to blbě…Ta taška od BGB mi přijde jak menší fusak, jako dítě tam je v lehu, ale mě to přijde divný…
na Bee zimní kola určitě nejdou, nedělají se, to jde pouze u Bugaboo Cameleon…
Ahoj všichni!!
tak už zítra se snad zařadím mezi bgb bee+ uživatelky i já
už mi ho veze PPL z babyparku ![]()
je to srdcová záležitost, moc se mi líbí už delší dobu…
budu ho mít jen jako lehčí a skladnější variantu do nákupních center hlavně a do auta ![]()
velký kočárek mám bebe confort high trek a ten si nemůžu vynachválit, do terénu skvělý, stabilní, vhodný i na brusle a do sněhu… a ovladatelný jednou rukou…
tak doufám, že budu spokojená i se včelkou ![]()
jakou na něm máte tašku? nějakou tu originál?
já mám totiž na velkém od maxi cosi, ale nevím jestli bude pasovat, dobrý se mi zdá i jen ten organizér…