Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeHolky, někde jsem narazila na inzeráty paní, které šijí nádherné vložky do kočárku a mj. i do Bee. A teď to nemůžu najít. Jedna byla dokonce odněkud z Moravy. Nemáte porsím tip? Díky.
paní se jmenuje Marína Horemužová,má učet na mimibazaru.Holky mě ji tady doporučovali.Taky si od ní budu kupovat ![]()
ahoj holky, u froga - předchůdce cameleona se mi zasekly zimní kolečka a nejdou vyndat
nemáte nějaký nápad jak na to?
Kočárek ted mám prodávat a stane se mi tohle ![]()
díky za radu .H.
Koukala jsem teď do alba paní Horemužové. To je fantazie!!!
Šije i nánožníky a tašky. Už přemýšlím, jak si to nechám udělat. Jenom ta mateřská kdyby byla nafukovací ![]()
alviola píše:
Koukala jsem teď do alba paní Horemužové. To je fantazie!!!Šije i nánožníky a tašky. Už přemýšlím, jak si to nechám udělat. Jenom ta mateřská kdyby byla nafukovací
mirenka2 píše:alviola píše:
Koukala jsem teď do alba paní Horemužové. To je fantazie!!!Šije i nánožníky a tašky. Už přemýšlím, jak si to nechám udělat. Jenom ta mateřská kdyby byla nafukovací
Tak jsem dneska o tom mluvila před tchýní a říkala, že to zaplatí jako malému k 1. narozeninám
Hurá!!! Tak už vymýšlím barevnou kombinaci nánožníku, podložky i tašky. Kočárek je sice starý a rozviklaný, ale parádu ještě naděláme ![]()
Zdravím spokojené majitelky BGB Bee - ráda bych se vás zeptala, jestli nemáte vyzkoušenou nějakou jinou vložnou tašku na mimi než je originál? Na originálu mi vadí nutnost poutání mimi a na neoriginálu zase nevím, jak by se to přidělalo ke kočárku, aby to např. neklouzalo..Nemáte nějaký tip?
Díky A.
je jste někdo s BGB bee+ na dovolenou letecky, pořád nevím jestli si nemám pořídit jiný dceři jsou 2 roky a docela se ráda vozí tak nevím
![]()
Taky jsem nad tim premyslela a bojim se ,ze mi ho v letadle znici…a nebo poridit tasku na Bugaboo…
no to už bych snad raději zkusila jiný kočárek bee je miláček
![]()
Ja s kocarkem bugaboo bee+ litam pomerne casto. Dceri je ted 15 mesicu. A tento typ kocarku jsem porizovala i s ohledem k castemu cestovani. Zijeme v zahranici. Take jsem se bala, ze mi kocarek znici, ale vzdy me v nem pustili az k letadlu,kde jsem kocarek odevzdala. I presto jsem si radeji nechala usit cestovni tasku u pani na MMB. Stala cca 1000,– Je to cestovni taska ze sustakoviny, jemne polstrovana a tedy i skladna, uplne v pohode se mi vejde do kosiku i s nekteryma ostatnima vecma. Pred odevzdanim kocareku ho dam do obalu. U predesleho kocarku se mi stalo, ze mi kocarek uspinili. Takhle mam jistotu a klid.
Puvodni taska na bugaboo bee se mi nelibila ze dvou duvodu - je moc draha a hlavne neskladna. Litam vetsinou sama a tahnout krome kocarku, kufru, tasky s vecma do letadla a jeste zvlast tasku na kocarek, to by bylo na me opravdu moc. Neunesla bych to. I tak jsem jak vanocni stromecek.
Tedy dle me zkusenosti sity obal staci, pouzivame ho i pri cestovani v aute. Nespini se nam od kocarku ostatni veci nebo naopak. Samozrejme taska neni tak bytelna, ale ja jsem plne spokojena. ![]()