Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
18.11.11 11:07

To máte pravdu,po kostkách to je na nic :-? Já si právě ted pořizovala Slaloma,nikdy jsem ho nechtěla,že ho má každý a nakonec jsem s ním mooc spokojená :-) Jinak jsem taky vyzkoušela kde co-Joolz,Bugaboo Cameleon,Stokke,Seed Pli,Concord Neo,Mutsy.....a další:-)Jaký máte v merku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
18.11.11 11:19

no právě že žádný :( vůbec nevím …
s těch co píšeš jsem kromě cameleona měla všechny ( a ten se mi nelíbí ) ted jsem tu měla švagrovou a ta má Jané, přišel mi taky na prd …
chjo, to je zas řešení kočáru … mě ta nuna projede vše, dokonce jsme s ní byli na poli pouštět draky, ale chci ještě na malou vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.11.11 11:32

Nuna nebyla špatná,ale oproti beečku je to takovej levnej plasťák,ale svoji funci plní v pohodě :-) A co třeba Quinny Buzz v Q designu??Taky jsme meli Brio,super kočárek a je otočný :palec: lehoučký,houpe,dají se měnit stříšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
18.11.11 11:40

Buzze jsme měli, vadí mi ta sedačka. Je uzká a to polohování mi vadí, možná i proto mi nesedí Cameleon…
Jinak byl super, nejvíc jsme ho využili s hlubokou korbou ;)
Brio neznám - mrknu. Nějak mě nenadchlo, třeba změním názor ;) jdu mrkout - díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.11.11 11:47

Jj,chce brio vyzkoušet,taky jsem se mu bránila,ale je super a ta jízda,mega košík,velká ložná plocha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
18.11.11 11:58

jééé ten je pěknej, koukám na ten brown metallic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.11.11 12:04

Ten s hnědou konstrukcí je taky fešák :palec: nebudete litovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
18.11.11 12:09

Ahoj holky,
v kvetnu cekame nase druhe miminko. Mam zatim po mem 2,5 starem synovi chameleona, ale asi od roku ho nepouzivam, mame nuny a hrozne dobre se ovladaji. Kocar vozime stejne jen na dovolenou, nebo nakupniho centra. Ted prave uvazuju pro nove mimi, jestli nechat chameleona na toho prvniho pul roku (mozna koupim jen ruzovou strisku - mam zatim stribrno/dzinovy), nebo koupit bee plus a tu novorozeneckou vlozku a zacit uz od zacatku s beeckem. Bydlime v centru, vsude kostky a vozime kocarek casto autem. Jsem z toho uplne bezradna, novinky na trhu jeste nemam prozkoumane, velice rada si necham poradit. Mockrat dekuju za vsechny rady, tipy a postrehy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.11.11 12:14

Ahoj,tak jestli máte všude kostky,tak bych plusko od mimi nebrala.Cameleon je super,ten bych nechala :palec: a pak až pořídila beečko a co říkáte na bgb Donkey??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
18.11.11 12:27

taky bych si nechala Cameleona, rozhodně ;)
Oslíka jsem viděla už celkem dlouho na ulici, až jsem se divila, jeliko mě celkem jetej a v Babyparku ho neměli ani jako novinku, tak nevím jestli v cizině je už déle…
pro dvě děti mi příjde úžasnej ;) mít dvojčata je to jasná volba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.11.11 13:14

Mě se právě na Donkey líbí ty velký přední kolečka :palec:a brala bych ho i jako mono kočár,ale už nemám koho vozit :nevim: na jaře budeme bez kočárku,už ted mi malej do kočáru nechce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
18.11.11 13:57

Jee, tak toho Donkey vubec neznam. Ale je pravda, ze jakmile jsem koupila Chameleona a porodila syna, byla s kocarkem velice spokojena, tak jsem se o ne prestala uplne zajimat. Ted jak cekam druhe a jeste k tomu holcicku, tak me svrbi ruka a uz spekuluju, co ji za karu poridim :oops: Budu muset neco nastudovat, nebo fakt koupim jen tu ruzovou strisku na chameleona. Dekuju holky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.11.11 14:50

Já určitě nemůžu nikomu radit, jaký vybrat správný kočárek, protože jsem vyzkoušela jen dva kočárky, ale chce to opravdu si rozmyslet, kde člověk bude jezdit, jak často, jestli jezdí kočárkem MHD či autem…Navíc je to hodně otázka vkusu, výběr je opravdu značný a pokud má někdo chuť a peníze, tak může samozřejmě kočárky střídat.
My jsme jezdily skoro do 18 měs. denně, v kočárku se i spalo, proto bylo pohodlí v kočárku hodně důležité. Dneska už je kočárek jenom přibližovadlo a ložná plocha pro svačinky a hračky na písek :-), takže je důležité, aby byl kočárek lehký a ovladatelný jednou rukou.
Já z vlastní zkušenosti rozhodně Bugaboo Bee Plus nedoporučuji, když nezvládne jet ani po chodníku :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
18.11.11 14:58

Stejne ale vsem dekuju za radu, asi budu hledat dal. Nejsme s manzelem ani jeden outdoorovy typ. Nevyhledavame tezke tereny, spis jezdime po parku venku, hodne cestujeme autem i letadlem, takze nepotrebuju nejaky heavy duty kocar. Musim kocarek prizpusobit temto podminkam - nejhorsi je, ze je to celkem neslucitelne, protoze musi byt lehky, skladny a dobre ovladatelny, ale ty zpropadene kostky uplne vsude v okoli znamena, ze je to vlastne jeden z nejtezsi terenu na jezdeni kocarkem. No hruza… Nebudu to mit jednoduche, jsem zvedava, co se jeste na trhu objevi, budu se muset tomu zacit venovat, snad neco do kvetna najdu. Jeste jednou dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
18.11.11 15:05

Jestli jezdíte hodně po kostkách, tak budete zklamaná asi z každých golfek a kočárek bude spíš vejtřaska. Sporťáky maj prostě výhodu v tom, že mají velká kola, moje Teutonka má navíc perfektně odpružená kola, takže pohodlíčko. Podle mě teda třeba čtyřkolka sporťák, která má přední kolečka maličká je ve svý podstatě taky k ničemu, zasekávat se bude stejně (tak mi to aspoň říkala sousedka, která má takovou čtyřkolku)…to samé vlastně vidím i u Bee…zadní kolečka, jak jsou fixovaná, tak projedou, ale ta přední otočná se pořád někde zasekávaj…stačí třeba i sjíždět z velkého obrubníku, musíte sjíždet naprosto rovnoměrně, jinak se zapíchnete na jedno z těch předních kol a spíš kočárek vyklopíte jak kolečko s maltou..:-) a když kola zaretujete, tak se zase kočárek nedá vůbec ovládat a řídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí