Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
26.7.11 09:43

Jasně, že je to každého věc a jednou se i tento kočárek prodá :wink: , ale předpokládám, že bude muset paní trošku slevit - sice jen je ten kočárek skoro půl roku starý.
Dost debaty o konkrétním kočárku ...... každý má své představy a ty se snaží naplnit :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
6.9.11 16:40

Tady se nic neděje :-D jak jste užily léto s kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.9.11 17:03

Parádně :dance:
V Aně a Viktorii mají teď akci na fusak Bee nový za 1490,–! Tak jen kdyby někdo chtěl, je to super cena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
7.9.11 17:42
madamecrazy píše:
Parádně :dance:
V Aně a Viktorii mají teď akci na fusak Bee nový za 1490,–! Tak jen kdyby někdo chtěl, je to super cena ;)

To je super cena!! :dance: škoda že nejsou many

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.11 20:52

tak máme fungl nové Bee Plus s off white stříškou a k tomu jsem vzala fusak Lodger Bunker a ta brava fusaku (světlá) má úplně stejný odstín a krásně to k sobě ladí a navíc je tam Miky úžasně zababuš :dance: :andel: enej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.9.11 20:52
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
10.9.11 08:00

moc krásný :-) hl.Miky už je velkej chlap :-D.Já mám zatím pořád Bee nakonec stačí,malá je fakt malá.Má ted cca 8kg a 75cm a je jí skoro 16měsíců.Jinak stále bez tatínka…ten se nám vybarvil :zed: ale to sem nebudu tahat.Na léto jsem měla letní stříšku a byla perfektní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
10.9.11 13:56

Jojo taky mame porad stare bee, ale musím říct, ze jak je Sofinka čím dal těžší, tak se mi s nim jezdí přes ty naše derave chodníky čím dal hůř :( zvazuji nejaky robustnejsi sportak…skládání do auta a rozložení je úžasné, pořídili jsme letní strisku i slunecnik a je to super.
S chlapama je to těžký, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.9.11 21:05

já právě také měla starší Bee, ale Miky je úplně jiná váhová kategorie, než byla Julinka :mrgreen: a začínalo mu být klasické Bee malé, tak jsem využila ty dny Marriane a pořídila Plusko za super cenu, tak ho mám v základu s bílou stříškou a už se těším, až si ho budu dolaďovat :dance:
Heli a copak se stalo, jestli to tedy neva? stejně si myslím, že je lepěší být bez chlapa a v pohodě a bez stresu, než být ve vztahu, který nefunguje :roll:

holky jaké máte do Bee fusaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.9.11 07:50

Ahoj,to určitě ano ale taky to není sranda.Bohužel můj ex se mi mstí,že s ním nechci být,tak mi nedává žádné peníze na malou - dluží mi už skoro za tři měsíce.Dělá to proto,abychom skončily s holkou na ulici,což se tímto tempem nakonec snad stane :-( už nemám kam sahat,úspory jsou v čudu a do toho jsem onemocněla Boreliozou a už víc jak měsíc se léčím :-(.Takže nic moc.Beru 7600 a nájem vč.poplatků mám 10500.
Ex začal pít,byl na mě sprostý - i před dcerou a vztáhl na mě ruku.Prostě konec jedné lásky pěkně hnusný po skoro 6ti letech.Vlastně jediný co řeším jsou ty peníze,jinak mi nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
13.9.11 22:09

tak to mi je lito, preji hodne sil!! a neni moznost jit nekam, kde bude mensi najem?? ja jsem mela Boreliozu take, takze vim, co to je za potvoru, tak se drz! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.9.11 03:06

Taky mám kamarádku, která je v podobné situaci jako ty. Bydlí u nás v domě v garsonce, nechali jsme ji tam jen za inkaso. Teď od září už začala její malá chodit do školky, takže ona může jít do práce a všechno se trochu zlepší…vydrž, bude zase líp, hlavně přeju, ať se brzo uzdravíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
14.9.11 05:29

V Italskem outletu, kousek od SunMarina, jsem videla Bee za 259 EUR a standardni Bugaboo za 2× tolik. Takze v obou pripadech cena nekde uplne jinde. Ja mam Bugaboo po male, jinak bych si ho hned koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.9.11 17:19
tavi píše:
V Italskem outletu, kousek od SunMarina, jsem videla Bee za 259 EUR a standardni Bugaboo za 2× tolik. Takze v obou pripadech cena nekde uplne jinde. Ja mam Bugaboo po male, jinak bych si ho hned koupila.

wau tak to je uplne uzasna cena…nema ten obchod i internetove stranky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
15.9.11 20:38
madamecrazy píše:
tak máme fungl nové Bee Plus s off white stříškou a k tomu jsem vzala fusak Lodger Bunker a ta brava fusaku (světlá) má úplně stejný odstín a krásně to k sobě ladí a navíc je tam Miky úžasně zababuš :dance: :andel: enej

ten LODGER bunker je božííí já plánuju taky ho pořídit..jinak já kupila před létem BEE+ sand a jsem max spkojena jen se mi celkem špiní stříška z kufru auta :think: v baby parku radili jen vyprat v mýdlové vodě…dělali jste to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí