Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeJasně, že je to každého věc a jednou se i tento kočárek prodá
, ale předpokládám, že bude muset paní trošku slevit - sice jen je ten kočárek skoro půl roku starý.
Dost debaty o konkrétním kočárku ...... každý má své představy a ty se snaží naplnit
.
Parádně ![]()
V Aně a Viktorii mají teď akci na fusak Bee nový za 1490,–! Tak jen kdyby někdo chtěl, je to super cena ![]()
madamecrazy píše:
Parádně
V Aně a Viktorii mají teď akci na fusak Bee nový za 1490,–! Tak jen kdyby někdo chtěl, je to super cena
To je super cena!!
škoda že nejsou many
tak máme fungl nové Bee Plus s off white stříškou a k tomu jsem vzala fusak Lodger Bunker a ta brava fusaku (světlá) má úplně stejný odstín a krásně to k sobě ladí a navíc je tam Miky úžasně zababuš
enej
moc krásný
hl.Miky už je velkej chlap
.Já mám zatím pořád Bee nakonec stačí,malá je fakt malá.Má ted cca 8kg a 75cm a je jí skoro 16měsíců.Jinak stále bez tatínka…ten se nám vybarvil
ale to sem nebudu tahat.Na léto jsem měla letní stříšku a byla perfektní ![]()
Jojo taky mame porad stare bee, ale musím říct, ze jak je Sofinka čím dal těžší, tak se mi s nim jezdí přes ty naše derave chodníky čím dal hůř
zvazuji nejaky robustnejsi sportak…skládání do auta a rozložení je úžasné, pořídili jsme letní strisku i slunecnik a je to super.
S chlapama je to těžký, držím palce!
já právě také měla starší Bee, ale Miky je úplně jiná váhová kategorie, než byla Julinka
a začínalo mu být klasické Bee malé, tak jsem využila ty dny Marriane a pořídila Plusko za super cenu, tak ho mám v základu s bílou stříškou a už se těším, až si ho budu dolaďovat ![]()
Heli a copak se stalo, jestli to tedy neva? stejně si myslím, že je lepěší být bez chlapa a v pohodě a bez stresu, než být ve vztahu, který nefunguje ![]()
holky jaké máte do Bee fusaky?
Ahoj,to určitě ano ale taky to není sranda.Bohužel můj ex se mi mstí,že s ním nechci být,tak mi nedává žádné peníze na malou - dluží mi už skoro za tři měsíce.Dělá to proto,abychom skončily s holkou na ulici,což se tímto tempem nakonec snad stane
už nemám kam sahat,úspory jsou v čudu a do toho jsem onemocněla Boreliozou a už víc jak měsíc se léčím
.Takže nic moc.Beru 7600 a nájem vč.poplatků mám 10500.
Ex začal pít,byl na mě sprostý - i před dcerou a vztáhl na mě ruku.Prostě konec jedné lásky pěkně hnusný po skoro 6ti letech.Vlastně jediný co řeším jsou ty peníze,jinak mi nechybí.
tak to mi je lito, preji hodne sil!! a neni moznost jit nekam, kde bude mensi najem?? ja jsem mela Boreliozu take, takze vim, co to je za potvoru, tak se drz! ![]()
Taky mám kamarádku, která je v podobné situaci jako ty. Bydlí u nás v domě v garsonce, nechali jsme ji tam jen za inkaso. Teď od září už začala její malá chodit do školky, takže ona může jít do práce a všechno se trochu zlepší…vydrž, bude zase líp, hlavně přeju, ať se brzo uzdravíš!
V Italskem outletu, kousek od SunMarina, jsem videla Bee za 259 EUR a standardni Bugaboo za 2× tolik. Takze v obou pripadech cena nekde uplne jinde. Ja mam Bugaboo po male, jinak bych si ho hned koupila.
tavi píše:
V Italskem outletu, kousek od SunMarina, jsem videla Bee za 259 EUR a standardni Bugaboo za 2× tolik. Takze v obou pripadech cena nekde uplne jinde. Ja mam Bugaboo po male, jinak bych si ho hned koupila.
wau tak to je uplne uzasna cena…nema ten obchod i internetove stranky?
madamecrazy píše:
tak máme fungl nové Bee Plus s off white stříškou a k tomu jsem vzala fusak Lodger Bunker a ta brava fusaku (světlá) má úplně stejný odstín a krásně to k sobě ladí a navíc je tam Miky úžasně zababuš![]()
enej
ten LODGER bunker je božííí já plánuju taky ho pořídit..jinak já kupila před létem BEE+ sand a jsem max spkojena jen se mi celkem špiní stříška z kufru auta
v baby parku radili jen vyprat v mýdlové vodě…dělali jste to někdo?