Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
25.7.11 11:13

tak uz je prodany…byla to rychlost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.7.11 11:51
madamecrazy píše:
tak uz je prodany…byla to rychlost ;)

Ahoj,to teda :palec: tak ale jestli byl v dobrém stavu a za dobrou cenu není se čemu ani divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.7.11 12:10

skoda - a muzu se zeptat za kolik se prodal, jen abych vedele jak se pohybuji ceny. diky :-D :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.7.11 12:10

skoda - a muzu se zeptat za kolik se prodal, jen abych vedele jak se pohybuji ceny. diky :-D :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.7.11 12:13

jj byl za 12500,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.7.11 12:17

Hm, tak to je docela dobrá cena :palec: já kupovala Bee - ne plusko za 8000 a zatím jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.7.11 17:58

já bych neřekla, že je to nějaká dobrá cena :roll: . Je spíš vyšší a to odpovídá méně obvyklé barvě. Určitě se dá sehnat podstatně levněji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.7.11 19:15

Holky, za kolik se už vyplatí koupit Plusko (jeté)? Pokud byste některá prodávala, dejte vědět. Kamarádka ho teď shání, ale ono se moc na bazárcích neprodává… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.7.11 22:31

Bee Plus bazarové jsem ještě neviděla pod 12 tis.! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.7.11 22:56
madamecrazy píše:
Bee Plus bazarové jsem ještě neviděla pod 12 tis.! ;)

Tak to se asi moc nedíváš :lol: . Je pravda, že jsem teď pár kousků viděla nad 12 tis. Kč, ale to jen díky tomu, že je to vyšší cena, takže se v inzerci déle drží, než ho někdo koupí.
Na jaře byla obvyklá cena 10 až 11 tis Kč. Vždyť v cizině jde koupit nový za 12 tisíc včetně přepravy :palec: . Takže než za 12 tis. jetý, bych si koupila raději nový v zahraničí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.7.11 23:21

Ja Bugaboo sleduji neustale, na sech moznych serverech :jazyk: take jsem videla asi jeden dva okolo 11 tis. ale vetsinou nebyly se zarukou a prave dovezene z ciziny. Pluska se zarukou a stara max. rok se vetsinou pohybuji prave okolo tech 12 tis a nekdy i vice.
Jasne ze je lepsi si za 12 tis. koupit lepsi novy z ciziny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.7.11 23:39

Ten koupený nový z ciziny je také se zárukou :wink: .
Já jsem jich okolo 10ti až 11ti tis. viděla z jara dost, teď už to bohužel nemám čas tak sledovat :lol: . Např. na MMB je stále jeden za 12 a půl tisíce - prý skoro nový a nikdo už ho cca měsíc až dva nechce. Se nedivim, já bych ho za ty prachy rozhodně nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.7.11 23:48

Jasne ze se zarukou, ale uz to neni tak jednoduche, muze se poslat foto porouchaneho dilu a oni pooslou novy, ale kdyz a kocarek nejakou zavadu, kterou je potreba ukazat nazivo, a z fotek to neni poznat, je to pak trosku problem.
Mas namysli ten modry za 12999,–? Je sice drahy, ale zase je fajn, ze je zaruka primo v babyparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.7.11 08:04

jj, mám na mysli ten modrý a mně se zdá jeho cena nehorázná :nevim: . Třeba se najde nějaký blázen, co to koupí.
Do zahraničí na záruku jde poslat i videíčko :wink: a zatím si žádná holčina neztěžovala - naopak to chválí :-D . Nemluvím ale z vlastních zkušeností, já mám záruku v babyparku a zatím jsem jí naštěstí nepotřebovala.
Jo a 13 tis. bych byla ochotná dát pouze za kočárek koupený v ČR a musel by být prakticky nejetý - že by se v něm mimču nelíbilo či něco podobného :palec: Samozřejmě je to ale každého věc :wink: . Píši jen své názory. Prostě se mi ceny za 11 tis. a výše zdají neadekvátní (mám na mysli samozřejmě jen bee + se stříškou a bez extra výbavy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
26.7.11 08:30

Ale já s tebou samozřejmě souhlasím, ceny ostatních jetých kočárků se také nedrží tak vysoko, to jen Bee. Paní jsem psala a ona mi odepsala, že slevu dávat nebude a ozývá se jí denně několik maminek, tak že prý si myslí, že ho brzy prodá. Na druhou stranu chápu, že když ho koupila za necelých 16 tis. a byla s ním dvakrát venku, že ho teď nenechá za 10 tis.
Ale stejně je to jedno, ať si vlastně každý prodává jak myslí, ždy se najde nějaký kupec, dříe či později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí