Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beemadamecrazy píše:
tak uz je prodany…byla to rychlost
Ahoj,to teda
tak ale jestli byl v dobrém stavu a za dobrou cenu není se čemu ani divit ![]()
skoda - a muzu se zeptat za kolik se prodal, jen abych vedele jak se pohybuji ceny. diky
![]()
skoda - a muzu se zeptat za kolik se prodal, jen abych vedele jak se pohybuji ceny. diky
![]()
Hm, tak to je docela dobrá cena
já kupovala Bee - ne plusko za 8000 a zatím jsem moc spokojená.
já bych neřekla, že je to nějaká dobrá cena
. Je spíš vyšší a to odpovídá méně obvyklé barvě. Určitě se dá sehnat podstatně levněji ![]()
Holky, za kolik se už vyplatí koupit Plusko (jeté)? Pokud byste některá prodávala, dejte vědět. Kamarádka ho teď shání, ale ono se moc na bazárcích neprodává… ![]()
madamecrazy píše:
Bee Plus bazarové jsem ještě neviděla pod 12 tis.!
Tak to se asi moc nedíváš
. Je pravda, že jsem teď pár kousků viděla nad 12 tis. Kč, ale to jen díky tomu, že je to vyšší cena, takže se v inzerci déle drží, než ho někdo koupí.
Na jaře byla obvyklá cena 10 až 11 tis Kč. Vždyť v cizině jde koupit nový za 12 tisíc včetně přepravy
. Takže než za 12 tis. jetý, bych si koupila raději nový v zahraničí
.
Ja Bugaboo sleduji neustale, na sech moznych serverech
take jsem videla asi jeden dva okolo 11 tis. ale vetsinou nebyly se zarukou a prave dovezene z ciziny. Pluska se zarukou a stara max. rok se vetsinou pohybuji prave okolo tech 12 tis a nekdy i vice.
Jasne ze je lepsi si za 12 tis. koupit lepsi novy z ciziny ![]()
Ten koupený nový z ciziny je také se zárukou
.
Já jsem jich okolo 10ti až 11ti tis. viděla z jara dost, teď už to bohužel nemám čas tak sledovat
. Např. na MMB je stále jeden za 12 a půl tisíce - prý skoro nový a nikdo už ho cca měsíc až dva nechce. Se nedivim, já bych ho za ty prachy rozhodně nekoupila.
Jasne ze se zarukou, ale uz to neni tak jednoduche, muze se poslat foto porouchaneho dilu a oni pooslou novy, ale kdyz a kocarek nejakou zavadu, kterou je potreba ukazat nazivo, a z fotek to neni poznat, je to pak trosku problem.
Mas namysli ten modry za 12999,–? Je sice drahy, ale zase je fajn, ze je zaruka primo v babyparku.
jj, mám na mysli ten modrý a mně se zdá jeho cena nehorázná
. Třeba se najde nějaký blázen, co to koupí.
Do zahraničí na záruku jde poslat i videíčko
a zatím si žádná holčina neztěžovala - naopak to chválí
. Nemluvím ale z vlastních zkušeností, já mám záruku v babyparku a zatím jsem jí naštěstí nepotřebovala.
Jo a 13 tis. bych byla ochotná dát pouze za kočárek koupený v ČR a musel by být prakticky nejetý - že by se v něm mimču nelíbilo či něco podobného
Samozřejmě je to ale každého věc
. Píši jen své názory. Prostě se mi ceny za 11 tis. a výše zdají neadekvátní (mám na mysli samozřejmě jen bee + se stříškou a bez extra výbavy).
Ale já s tebou samozřejmě souhlasím, ceny ostatních jetých kočárků se také nedrží tak vysoko, to jen Bee. Paní jsem psala a ona mi odepsala, že slevu dávat nebude a ozývá se jí denně několik maminek, tak že prý si myslí, že ho brzy prodá. Na druhou stranu chápu, že když ho koupila za necelých 16 tis. a byla s ním dvakrát venku, že ho teď nenechá za 10 tis.
Ale stejně je to jedno, ať si vlastně každý prodává jak myslí, ždy se najde nějaký kupec, dříe či později ![]()