Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
12.5.11 12:00

Ahoj holky, nemáte prosím vás některá Bugaboo Bee DENIM?? Prosila bych fotečku, jak to vypadá.
Na stránkách, co jsem viděla, je to hodně tmavé..
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.5.11 22:52

viděla jsem ji v babyparku v Brně, je to tmavé, ale hezké :)není to černá, je to temně modrá
madamecrazy ta bílá stříška nádhera!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
13.5.11 09:35

já jsem ho i v Babyparku fotila to denimové Bee, ale nemohu tu fotku najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
13.5.11 10:07

tak klasické Bee stále velikostí vyhovuje i mé dvouleté slečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.5.11 11:25

Díky vám za odpovědi, tak když temně modrá, tak já myslím, že kamarádka bude s denimem spokojena :-)
Já možná budu mít taky bee klasické.. jestli všechno dobře dopadne ..
Takže ráda vidím, že se tam vejde i dvouletá princezna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.5.11 19:08

Ahoj holky,
tak se po dlouhém váhání a pak dlouhém shánění, taky konečně stanu majitelkou Bugaboo bee. Původně jsem taky chtěla plusko, ale mám to pro mimčo a slyšela jsem, že je pro mimčo lepší. Tento týden dorazí, tak se strašně těším. Jediné, co budu muset ještě sehnat je stříška. Kočárek má černou a mě by se víc líbila ta růžová. Jinak KLári, ten kočárek, co jsi koupila, tak jsem byla zájemce po tobě, tak mě mrzelo, že jsem to prošvihla :wink: . Jinak kdyby jste někdo věděli o někom, kdo by chtěl prodat nebo vyměnit stříšku na klasické beečko, tak dejte vědět. Chtěla jsem kočárek k moři pro malou, tak teď právě nevím, jestli bude stačit ta klasická stříška, nebo mám koupit ti stříbrnou letní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.5.11 20:25

Ja byt tebou tak si nechám na zimu černou a na leto koupim stříbrnou letni :) jen nevim jestli ji sezenes,možna spis Někde venku, zkus WWW.babycare.nl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.5.11 20:30

no to mě nestraš, když mě se ta růžová strašně líbí a já s ním neplánuju v zimě jezdit.Na to mám S4 a jelikož mám děti blízko u sebe, tak mám doma ještě Casualplay s-twiner. Tenhle jsem chtěla opravdu jen na léto a dovolenou pro tu menší, že bude lepší vzít na dovolenou dvoje golfky, než velký kočár. A ty máš nějaké zkušenosti s tou letní stříbrnou stříškou? Já tady někde četla, že ta sluneční clona není moc dobrá, uvažovala jsem i nad ní. Jinak jsem chtěla koupit úplně novou stříšku a docela mě vyvedlo z míry, že už se nedají sehnat.No a majá ty letní stříšky na klasické bee i tu zabudovanou moskytiéru nebo síťku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.5.11 08:54

Ahoj,já jsme si pořídila novou letní stříšku na starší bee a je bezvadná.jsme s ní moc spokojená.Když ted byli ty horka tak stříška nebyla vůbec vařící po stranách krásně větrala :palec: akorát nemá to stínítko a moskytieru jak ta nová.Sehnala jsme poslední na natu novou ale určitě se nějaká objeví na mmb.Já mám také růžovou stříšku a je bezvadná :mrgreen: a v zimě budu jezdit s druhým kočárem,tenhle mám na jaro a léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 09:09

tak to jsi měla fakt štěstí a kolik stojí nová. Teď jsem našla jednu na prodej použitou. Přijde mi, že ty stříšky se prodávají za cenu nových :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 10:38

a holky nemáte někdo zkušenost s tou sluneční clounou s moskytiérou na klasické beečko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.5.11 11:25

Me ta moskytiera/clona moc praktická nepřipadá , ona je vlastně stejna jak plastenka, pro. mimi treba na leto dobry, ale moji 13 měsíční Male by se myslim za sitkou nelíbilo :) jedine kdyz by spala…
To nové bee ma letni strisku s moskytierou, Takže na to asi přišli i v Bugaboo ze to na to stare bee nebylo ideální…
S tema striskama je to docela blby, ja jsem koupila tu letni z babycentra Pardubice za 600,– ale uz ji nemají…ale maji tu moskytieru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.5.11 11:25

Me ta moskytiera/clona moc praktická nepřipadá , ona je vlastně stejna jak plastenka, pro. mimi treba na leto dobry, ale moji 13 měsíční Male by se myslim za sitkou nelíbilo :) jedine kdyz by spala…
To nové bee ma letni strisku s moskytierou, Takže na to asi přišli i v Bugaboo ze to na to stare bee nebylo ideální…
S tema striskama je to docela blby, ja jsem koupila tu letni z babycentra Pardubice za 600,– ale uz ji nemají…ale maji tu moskytieru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.5.11 12:16

Ty jo to je úžasná cena, teď na mmb paní prodává tu letní stříšku za 900,– tak to trošku přepískla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.5.11 14:43

Tak ona nova stala přes tisícovku, ja jsem to Kupovala ve slevě v doprodeji. Novou uz u nás nesezenes, tak těžko říct, jestli to prepiskla, je to otázka nabídky - poptávky :) zkus eBay !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí