Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeAhoj holky, nemáte prosím vás některá Bugaboo Bee DENIM?? Prosila bych fotečku, jak to vypadá.
Na stránkách, co jsem viděla, je to hodně tmavé..
Díky!
viděla jsem ji v babyparku v Brně, je to tmavé, ale hezké
není to černá, je to temně modrá
madamecrazy ta bílá stříška nádhera!!!
já jsem ho i v Babyparku fotila to denimové Bee, ale nemohu tu fotku najít ![]()
tak klasické Bee stále velikostí vyhovuje i mé dvouleté slečně ![]()
Díky vám za odpovědi, tak když temně modrá, tak já myslím, že kamarádka bude s denimem spokojena ![]()
Já možná budu mít taky bee klasické.. jestli všechno dobře dopadne ..
Takže ráda vidím, že se tam vejde i dvouletá princezna ![]()
Ahoj holky,
tak se po dlouhém váhání a pak dlouhém shánění, taky konečně stanu majitelkou Bugaboo bee. Původně jsem taky chtěla plusko, ale mám to pro mimčo a slyšela jsem, že je pro mimčo lepší. Tento týden dorazí, tak se strašně těším. Jediné, co budu muset ještě sehnat je stříška. Kočárek má černou a mě by se víc líbila ta růžová. Jinak KLári, ten kočárek, co jsi koupila, tak jsem byla zájemce po tobě, tak mě mrzelo, že jsem to prošvihla
. Jinak kdyby jste někdo věděli o někom, kdo by chtěl prodat nebo vyměnit stříšku na klasické beečko, tak dejte vědět. Chtěla jsem kočárek k moři pro malou, tak teď právě nevím, jestli bude stačit ta klasická stříška, nebo mám koupit ti stříbrnou letní.
Ja byt tebou tak si nechám na zimu černou a na leto koupim stříbrnou letni
jen nevim jestli ji sezenes,možna spis Někde venku, zkus WWW.babycare.nl
no to mě nestraš, když mě se ta růžová strašně líbí a já s ním neplánuju v zimě jezdit.Na to mám S4 a jelikož mám děti blízko u sebe, tak mám doma ještě Casualplay s-twiner. Tenhle jsem chtěla opravdu jen na léto a dovolenou pro tu menší, že bude lepší vzít na dovolenou dvoje golfky, než velký kočár. A ty máš nějaké zkušenosti s tou letní stříbrnou stříškou? Já tady někde četla, že ta sluneční clona není moc dobrá, uvažovala jsem i nad ní. Jinak jsem chtěla koupit úplně novou stříšku a docela mě vyvedlo z míry, že už se nedají sehnat.No a majá ty letní stříšky na klasické bee i tu zabudovanou moskytiéru nebo síťku?
Ahoj,já jsme si pořídila novou letní stříšku na starší bee a je bezvadná.jsme s ní moc spokojená.Když ted byli ty horka tak stříška nebyla vůbec vařící po stranách krásně větrala
akorát nemá to stínítko a moskytieru jak ta nová.Sehnala jsme poslední na natu novou ale určitě se nějaká objeví na mmb.Já mám také růžovou stříšku a je bezvadná
a v zimě budu jezdit s druhým kočárem,tenhle mám na jaro a léto.
tak to jsi měla fakt štěstí a kolik stojí nová. Teď jsem našla jednu na prodej použitou. Přijde mi, že ty stříšky se prodávají za cenu nových ![]()
a holky nemáte někdo zkušenost s tou sluneční clounou s moskytiérou na klasické beečko?
Me ta moskytiera/clona moc praktická nepřipadá , ona je vlastně stejna jak plastenka, pro. mimi treba na leto dobry, ale moji 13 měsíční Male by se myslim za sitkou nelíbilo
jedine kdyz by spala…
To nové bee ma letni strisku s moskytierou, Takže na to asi přišli i v Bugaboo ze to na to stare bee nebylo ideální…
S tema striskama je to docela blby, ja jsem koupila tu letni z babycentra Pardubice za 600,– ale uz ji nemají…ale maji tu moskytieru
Me ta moskytiera/clona moc praktická nepřipadá , ona je vlastně stejna jak plastenka, pro. mimi treba na leto dobry, ale moji 13 měsíční Male by se myslim za sitkou nelíbilo
jedine kdyz by spala…
To nové bee ma letni strisku s moskytierou, Takže na to asi přišli i v Bugaboo ze to na to stare bee nebylo ideální…
S tema striskama je to docela blby, ja jsem koupila tu letni z babycentra Pardubice za 600,– ale uz ji nemají…ale maji tu moskytieru
Ty jo to je úžasná cena, teď na mmb paní prodává tu letní stříšku za 900,– tak to trošku přepískla ![]()
Tak ona nova stala přes tisícovku, ja jsem to Kupovala ve slevě v doprodeji. Novou uz u nás nesezenes, tak těžko říct, jestli to prepiskla, je to otázka nabídky - poptávky
zkus eBay !