Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beeholky já jsem to s taškou strašně vychytala, jelikož jsem pořídila takové ty klipsy na suché zipy od Bumbleride a k tomu mám i jejich tašku Bumbleride černou a je úžasná, jedna z nej, co jsme měli. Je taková hranatých tvarů. celá je termo, drží tvar a hlavně má šířku přesně jako rukojeť, takže na Bee výborně sedí…posílám foto
Taky jsem neustále řešila, jakou tašku na Bee a nakonec jsem to vyřešila takhle a jsem moc spokojená ![]()
No ta tam pásne skvěle! A je i docela velká. Jen nevím, jestli by do ní malá nekopala, když jezdí čelem ke mě…Vidím žes vyměnila pasažera, úžasnej ![]()
Koupila jsem origoš podložku, bílou,je super, trošku nepraktická barva, ale na léto jsem neodolala…posílám foto Sofinky v modrým světle ![]()
No ona je docela vysoko ta taška, tak by nemusela kopat…a je fakt super, vejde se do ní hodně věcí
Nojo o kočárek už se musí dělit dva
![]()
madamecrazy píše:
No ona je docela vysoko ta taška, tak by nemusela kopat…a je fakt super, vejde se do ní hodně věcíNojo o kočárek už se musí dělit dva
![]()
Veliká gratulace k malému
hodně zdraví a štěstí ![]()
Ten je krásnej
drobeček malej!a jak má nově vymazlenej kočár
to jsi si nechala šít?Já mám teď objednanou vložku do kočárku přez jednu maminku na MMB.
nádhera! malej je úžasnej ![]()
stříška vypadá moc pěkně! pro chlapečka super ta modrá !!!
já jsem si vzpomněla, že mám ještě jednu tašku takovou černou, musím ji vyzkoušet, Bumbleride už se nějak neprodává ![]()
jj to je šité, ale koupila jsem to spolu s kočárkem ![]()
tady ještě jedna z venku ![]()
ajjaj jak koukám na malého tak mi došlo jak je moje malá už velká
letí to jak blázen
mně také až teď sošlo, jak už je Julinka velká a už to není miminko, ale dvouletá slečna s vlastním rozumem ![]()
posílám foto ještě naší bílé stříšky ![]()
ještě jedna fotka s fusáčkem iCandy, který je velikostí tak něco mezi originál Bugaboo kokonkem a fusakem…a pasuje tam perfektně ![]()
Ta bílá stříška je krásná!!!Tu bych brala taky.Kdes ji sehnala? já mám růžovou a červenou.Tu vůbec nepoužívám - tak bych ji poslala do světa nebo vyměnila za bílou
jo a pak mám ještě letní!ta je úžasná.
![]()