Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
6.5.11 21:48

holky já jsem to s taškou strašně vychytala, jelikož jsem pořídila takové ty klipsy na suché zipy od Bumbleride a k tomu mám i jejich tašku Bumbleride černou a je úžasná, jedna z nej, co jsme měli. Je taková hranatých tvarů. celá je termo, drží tvar a hlavně má šířku přesně jako rukojeť, takže na Bee výborně sedí…posílám foto
Taky jsem neustále řešila, jakou tašku na Bee a nakonec jsem to vyřešila takhle a jsem moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.5.11 21:51

ještě tady je to trošku vidět, kdyžtak nafotím ještě zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.5.11 23:11

No ta tam pásne skvěle! A je i docela velká. Jen nevím, jestli by do ní malá nekopala, když jezdí čelem ke mě…Vidím žes vyměnila pasažera, úžasnej :)
Koupila jsem origoš podložku, bílou,je super, trošku nepraktická barva, ale na léto jsem neodolala…posílám foto Sofinky v modrým světle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.5.11 23:59

No ona je docela vysoko ta taška, tak by nemusela kopat…a je fakt super, vejde se do ní hodně věcí :) Nojo o kočárek už se musí dělit dva :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
7.5.11 08:48
madamecrazy píše:
No ona je docela vysoko ta taška, tak by nemusela kopat…a je fakt super, vejde se do ní hodně věcí :) Nojo o kočárek už se musí dělit dva :mrgreen: :palec:

Veliká gratulace k malému :palec: hodně zdraví a štěstí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.5.11 15:32

holky máme novou stříšku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.5.11 15:32

a ještě Mikuláš jak si lebedí v Bee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
7.5.11 19:58

Ten je krásnej :palec: drobeček malej!a jak má nově vymazlenej kočár :mrgreen: to jsi si nechala šít?Já mám teď objednanou vložku do kočárku přez jednu maminku na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.5.11 22:18

nádhera! malej je úžasnej :)
stříška vypadá moc pěkně! pro chlapečka super ta modrá !!!
já jsem si vzpomněla, že mám ještě jednu tašku takovou černou, musím ji vyzkoušet, Bumbleride už se nějak neprodává :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.5.11 17:05

jj to je šité, ale koupila jsem to spolu s kočárkem ;)
tady ještě jedna z venku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
8.5.11 20:38

ajjaj jak koukám na malého tak mi došlo jak je moje malá už velká :lol: letí to jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.5.11 23:32

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.5.11 23:33

mně také až teď sošlo, jak už je Julinka velká a už to není miminko, ale dvouletá slečna s vlastním rozumem :mrgreen:
posílám foto ještě naší bílé stříšky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.5.11 23:40

ještě jedna fotka s fusáčkem iCandy, který je velikostí tak něco mezi originál Bugaboo kokonkem a fusakem…a pasuje tam perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
12.5.11 08:43

Ta bílá stříška je krásná!!!Tu bych brala taky.Kdes ji sehnala? já mám růžovou a červenou.Tu vůbec nepoužívám - tak bych ji poslala do světa nebo vyměnila za bílou :-)jo a pak mám ještě letní!ta je úžasná.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4