Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beeta clona mi teprve dojde, ale pak ji hned vyfotím ![]()
jinak ta kvalita fakt nic moc, vyprala jsem podložku asi dvakrát a vždy se mi po praní uvnotř pocuchala ta výplň, ak jsem jí musela ještě za vlhka formovat, aby to mělo původní tvar…no a ta černá se hodně opírá…podložka je fajn, ale tak dvakrát třikrát vyprat a pak už nic moc a myslím, že za tu cenu by mohla být lepší ![]()
Tos mě moc nepotěšila
já ji mám cca 14dní obj.asi jsme si měla připlatit a koupit origo.
no já právě do ní nakonec nešla, když Klárka napsala, že teda kvalitativně stojí za pendrek. Nechala jsem si nakonec ušít jednoduchou růžovou za 240,– která má zimní i letní stranu a zkoušela jsem tam podložku z Casualu a taky tam pasuje. Jinak kdyby jste některá chtěla můžu poslat kontakt na tu paní, nechávám si šít i stříšku od ní za 500,–. Kamarádka už jí má doma a říkala, že sedí líp, než ta origoš, tak jsem na ní zvědavá.
a jaké má vzory stříšek paní?? to je paráda, to bych možná také nějakou vzala…
mimochodem, do bee také skvěle pasuje originál podložka Brio ![]()
madamecrazy píše:
a jakou mas objednanou?
No právě uplně tu stejnou cos měla ty
puntíkatou.Obj. jsme na mmb.
Tak mi neprošla platba takže ji nevezmu
nakonec jsme ráda a obj. jsme na mmb orig ve slevě
tak mám radost
holky mám na Vás obrovskou prosbu, ještě nemám kočárek doma, paní mi šije podložku namíru, mohla by jste mi některá změřit výšku a šířku sedáku a výšku a šířku opěradla klasického bee?
holky prodávám tu srdíčkovou stříšku s podložkou, nebo vyměním za jinou na Bee ![]()
bigidi: večer písnu míry ![]()
holky miláček je konečně doma a je úžasný. Ta starší dvouletá ho celý den vozí po bytě, jak je lehoučký a to madlo se dá dát úplně až dolů, tak je to pro ní ideální.A to madlo je suprové, nemusí se nic šroubovat, jen se tam nacvakne. No už se těším, jak ho na dovolené provětráme.
Tak už mám doma origo podložku Bugaboo a je skvělá!!opravdu doporučuji. ![]()
helenkanai píše:
Tak už mám doma origo podložku Bugaboo a je skvělá!!opravdu doporučuji.
Gábinko,tak to nevim
ale já mám bee jen dva měsíce.Mě funguje perfektně.A co máš?nový?
Jojo - fungl nový z baby parku
..... manžel to dneska trochu promazal a zdá se to lepší
, tak snad to nezakřiknu. Někde na netu jsem četla, že se to některým už taky stalo, tak uvidíme zda se nám to vrátí, či ne. Je to ale jediné mínus k tomuto kočárku, které jsme doposud měli - jinak je fakt bezva
… a mrzí mě i koupě podložky z pinkie, aniž bych si přečetla, že to není ono. mám ji doma a už zničenou a opravdu teda kvalita nic moc, že jsem nekoupila originál ![]()
holky a kde se dá teda sehnat originál podložka do bee. Já hledla a nikde nic.