Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeGábi,já si nechala podložku zatím ušít od jedné paní, co čije i stříšky za 240,–, má letní stranu a zimní stranu s fleesu, tak jsem na ní zvědavá, zase to nebyla taková pálka, abych to neriskla. Jinak ten slunečník neřeším, vypadá jak bugaboo a na tom casualpay deštníku není nic napsáno, takže další slunečník na dva měsíce určo řešit nebudu. ![]()
GábinaA píše:
Tak to je fakt štěstí a opravdu mě štve, že jsem do ní šla - dalo by se říct 420 v pr… , no ale jsem ráda, že recenze na origoš podložku jsou jenom v kladech, tak do ní taky nejspíš půjdu a se slunečníkem uvidím - jestli teda nedám casualplay, když tam pasuje…ale jsem v tomhle hrozná, nejradši bych taky originální - at to k sobě ladí![]()
Ahoj Gábi,tak já měla štěstí,že mi neodešla platba z účtu na tu podložku a pani ji ještě neměla připravenou.Tim pádem mi zbylo na tu origo.Ten slunečník jestli pasuje bych až tak neřešila
ale uvidíš ![]()
lukreciax píše:
no tak přesně toho jsem se báladíky za tu fotku! písek je asi ještě o něco horší než sníh - nejlíp bez kočáru. A nejelo to ani po tom mokrým písku u moře? malá spí jen v kočáru, jsem zvědavá kde ji budu vozit, jsem si vybrala bezva ostrov bez silnic a bez aut a tohle jsem trošku nedomyslela
helenko mezi náma si myslím, že malé bude nejlíp v bazénku na zahradě, spousta lidí s dětma cestuje, ale popravdě řečeno jsem z toho vystresovaná už měsíc dopředu a nevím jestli to za to stojí
Taky nevim
s malou jsme byla nejdál vlakem v kolovratech
ale je fakt,že bych se bála,že mi třeba nastydne,nebo že se něco přihodí.Letos v létě budeme mít dětskej bazének na zahradě a je to vyřešené a max možná chorvatsko,nebo řecko v září ale to až podle toho jak mi půjde ta práce
a kam letítě?
no u nás ta platba bohužel prošla lehce
, ale to je fuk - malej bude mít narozeniny, tak si bude moci dopřát originální podložku - přece jenom chválíte jí tu a třeba něco vydrží - určitě víc, než ta od pinkie ![]()
lukreciax píše:
http://www.bugaboo.com/252nádhera, co říkáte?
to tedy ano
![]()
lukreciax píše:
http://www.bugaboo.com/252nádhera, co říkáte?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
krásné - ajjajaj
noooo ještě že mám staré bee ![]()
GábinaA píše:
no u nás ta platba bohužel prošla lehce, ale to je fuk - malej bude mít narozeniny, tak si bude moci dopřát originální podložku - přece jenom chválíte jí tu a třeba něco vydrží - určitě víc, než ta od pinkie
joooo taky ji máme k narozeninám
jen mu dopřej,je opravdu moc pohodlná,počkej až ji budeš mít - pak napiš.Věřím,že budeš nadšená jak my
akorát si ji obj.co nejdřív koukala jsme,že už skoro nemaj v babyparku.
Sakryš :-/ a já jsem zrovna chtěla černou, aby se mi to hodilo ke všem barvám stříšky :-/ (teda zatím mám jenom žlutou, ale zálusk si dělám
)a tu skladem nemají - ajaj…no budu brouzdat a snad se někde objeví ![]()
V babyparku ji nemají? Zkus ještě WWW.annaviktorie.cz tam je kontakt a zavolat jim. V e-shopu nemají všechno. Nebo ještě to babycentrum Pardubice.
caute holky,ktere vlastnite bee plus,vrze vam trosku plasty v mistech v urovni sedacky???
madamecrazy píše:
mne to presne na tomhle misto vrze u klasickeho Beecka
oprvadu klarko???
podivej se na facebook do te skupiny bugaboo mania video jak hodne mi to vrze,kdyz tak jukni…
jako vrze to mene nez na tom videu
je tady poslední dobu nějak mrtvo ![]()
kamarádka prodává béžové Plusko, kdyby měl někdo zájem ![]()
ja bych mozna mela zajem - za kolik ho prodava??? vypada velice pekne. diky
![]()