Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
29.5.11 21:38

Gábi,já si nechala podložku zatím ušít od jedné paní, co čije i stříšky za 240,–, má letní stranu a zimní stranu s fleesu, tak jsem na ní zvědavá, zase to nebyla taková pálka, abych to neriskla. Jinak ten slunečník neřeším, vypadá jak bugaboo a na tom casualpay deštníku není nic napsáno, takže další slunečník na dva měsíce určo řešit nebudu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
30.5.11 08:55
GábinaA píše:
Tak to je fakt štěstí a opravdu mě štve, že jsem do ní šla - dalo by se říct 420 v pr… , no ale jsem ráda, že recenze na origoš podložku jsou jenom v kladech, tak do ní taky nejspíš půjdu a se slunečníkem uvidím - jestli teda nedám casualplay, když tam pasuje…ale jsem v tomhle hrozná, nejradši bych taky originální - at to k sobě ladí 8-o :-)

Ahoj Gábi,tak já měla štěstí,že mi neodešla platba z účtu na tu podložku a pani ji ještě neměla připravenou.Tim pádem mi zbylo na tu origo.Ten slunečník jestli pasuje bych až tak neřešila :-) ale uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
30.5.11 08:57
lukreciax píše:
no tak přesně toho jsem se bála :) díky za tu fotku! písek je asi ještě o něco horší než sníh - nejlíp bez kočáru. A nejelo to ani po tom mokrým písku u moře? malá spí jen v kočáru, jsem zvědavá kde ji budu vozit, jsem si vybrala bezva ostrov bez silnic a bez aut a tohle jsem trošku nedomyslela 8-o
helenko mezi náma si myslím, že malé bude nejlíp v bazénku na zahradě, spousta lidí s dětma cestuje, ale popravdě řečeno jsem z toho vystresovaná už měsíc dopředu a nevím jestli to za to stojí :-(

Taky nevim :-) s malou jsme byla nejdál vlakem v kolovratech :lol: ale je fakt,že bych se bála,že mi třeba nastydne,nebo že se něco přihodí.Letos v létě budeme mít dětskej bazének na zahradě a je to vyřešené a max možná chorvatsko,nebo řecko v září ale to až podle toho jak mi půjde ta práce :lol: a kam letítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.5.11 21:03

no u nás ta platba bohužel prošla lehce :-D, ale to je fuk - malej bude mít narozeniny, tak si bude moci dopřát originální podložku - přece jenom chválíte jí tu a třeba něco vydrží - určitě víc, než ta od pinkie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
31.5.11 00:55

http://www.bugaboo.com/252

nádhera, co říkáte? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
31.5.11 08:52
lukreciax píše:
http://www.bugaboo.com/252nádhera, co říkáte? 8-)

to tedy ano :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
31.5.11 20:34
lukreciax píše:
http://www.bugaboo.com/252nádhera, co říkáte? 8-)

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :srdce: :palec: krásné - ajjajaj :-D noooo ještě že mám staré bee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
31.5.11 20:36
GábinaA píše:
no u nás ta platba bohužel prošla lehce :-D, ale to je fuk - malej bude mít narozeniny, tak si bude moci dopřát originální podložku - přece jenom chválíte jí tu a třeba něco vydrží - určitě víc, než ta od pinkie ;)

joooo taky ji máme k narozeninám :-) jen mu dopřej,je opravdu moc pohodlná,počkej až ji budeš mít - pak napiš.Věřím,že budeš nadšená jak my :-)akorát si ji obj.co nejdřív koukala jsme,že už skoro nemaj v babyparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.6.11 16:43

Sakryš :-/ a já jsem zrovna chtěla černou, aby se mi to hodilo ke všem barvám stříšky :-/ (teda zatím mám jenom žlutou, ale zálusk si dělám ;) )a tu skladem nemají - ajaj…no budu brouzdat a snad se někde objeví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.6.11 21:12

V babyparku ji nemají? Zkus ještě WWW.annaviktorie.cz tam je kontakt a zavolat jim. V e-shopu nemají všechno. Nebo ještě to babycentrum Pardubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.6.11 13:27

caute holky,ktere vlastnite bee plus,vrze vam trosku plasty v mistech v urovni sedacky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.6.11 16:20

mne to presne na tomhle misto vrze u klasickeho Beecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.6.11 16:50
madamecrazy píše:
mne to presne na tomhle misto vrze u klasickeho Beecka ;)

oprvadu klarko???
podivej se na facebook do te skupiny bugaboo mania video jak hodne mi to vrze,kdyz tak jukni…
jako vrze to mene nez na tom videu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
19.7.11 23:20

je tady poslední dobu nějak mrtvo :)

kamarádka prodává béžové Plusko, kdyby měl někdo zájem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.7.11 16:13

ja bych mozna mela zajem - za kolik ho prodava??? vypada velice pekne. diky :-) :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí