Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
27.9.11 08:24
madamecrazy píše:
ahoj andatko :mavam:

Loola a Bee Plus jsou naprosto rozdilne kocarky, hlavne co se jizdnich vlastnosti tyce, pak vaha je jina a celkove i doplnky apod… mela jsem oba a Loolu uz bych nikdy vic neporidila…mozna tak jedine jeste pro miminko, s hl. korbou nebo podvozek pod sedajdu, ale jako golfky v zadnem pripade…je dost tezka, manipulace je dost tuha a nehrozi, ze by se podarilo ji uridit jednou rukou..takze kdyz clovek treba telefonuje, musi zastavit, a az dovola, pokracovat v jizde…take s ni nejde COUVAT! ma proste udelanou konstrukcne nejakou pojistku, aby se kocarek napriklad neorozjel z kopce, stejne to ma treba i Cybex Callisto, ale je to naprd, protoze tim se vlastne opet jen zhorsuje ovladatelnost..
striska u Looly se neda tak hezky stahnout jako u Bee a nakupni kosik ma take mensi…jedina vyhoda je snad jen to, ze je takova bytelnejsi, stabilnejsi, nez Bee…Bee je lehounke a obcas se musi davat pozor pri najizdeni a sjizdeni obrubniku, ale jde jen o zvyk…

Bugaboo kokonek urcite jde pouzit jako fusak, je hodne teploucky a pro malinke mimi uzasny, ale ditko se tam vejde tak do 4 az 5 mesicu, dele ne, pokud neni vylozene malinke… samozrejme je super i do jinych kocarku, mimi je tam takove vic chranene nez ve velkem fusaku…

jinak holky, ja jsem se s kocarkama nejvic vyradila na prvni dceri, ted u Mikyho (5 mesicu) uz to neni tak horke…porad mam samozrejme jeste par kocarku, ktere bych chtela zkusit, ale zajimave je to, ze ja jsem vlastne kazdy dalsi kocarek vyzkousela jen proto, abych ve finale zjistila, ze Bugaboo kocarky jsou proste pro nas to nej! zadny neni idealni a vystridala jsem jich fakt hafo, ale kdykoliv jsem mela jiny, tak jsem „s laskou“ vzpominala na Bugaboo a tesila se, ze se k nemu zase vratim…takze u nas je rozhodnuto…momentalne mam BGB Cameleona, na zimu se zimnima kolama a na jare k nemu jeste dokoupim Bee a bude to…mozna mezitim vyzkousim jeste par kocarku, ale od Bugaboo uz pryc nejdu :potlesk: a mam fakt radost, ze ja ten idealni pro nas uz konecne nasla :mrgreen:

:palec: :palec: :palec: SOUHLAS

mmch: jsem se tu nedavno rozplývala nad Tvým vyladěným Beeckem, už ho nemáš? Výměna za Cameleona na zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.9.11 09:05

jj presne tak, vymena za Cameleona, ale toho si take vyladim, uz se na to tesim, pak kdyztak poslu fotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
27.9.11 09:13
madamecrazy píše:
ahoj andatko :mavam:

Loola a Bee Plus jsou naprosto rozdilne kocarky, hlavne co se jizdnich vlastnosti tyce, pak vaha je jina a celkove i doplnky apod… mela jsem oba a Loolu uz bych nikdy vic neporidila…mozna tak jedine jeste pro miminko, s hl. korbou nebo podvozek pod sedajdu, ale jako golfky v zadnem pripade…je dost tezka, manipulace je dost tuha a nehrozi, ze by se podarilo ji uridit jednou rukou..takze kdyz clovek treba telefonuje, musi zastavit, a az dovola, pokracovat v jizde…take s ni nejde COUVAT! ma proste udelanou konstrukcne nejakou pojistku, aby se kocarek napriklad neorozjel z kopce, stejne to ma treba i Cybex Callisto, ale je to naprd, protoze tim se vlastne opet jen zhorsuje ovladatelnost..
striska u Looly se neda tak hezky stahnout jako u Bee a nakupni kosik ma take mensi…jedina vyhoda je snad jen to, ze je takova bytelnejsi, stabilnejsi, nez Bee…Bee je lehounke a obcas se musi davat pozor pri najizdeni a sjizdeni obrubniku, ale jde jen o zvyk…

Bugaboo kokonek urcite jde pouzit jako fusak, je hodne teploucky a pro malinke mimi uzasny, ale ditko se tam vejde tak do 4 az 5 mesicu, dele ne, pokud neni vylozene malinke… samozrejme je super i do jinych kocarku, mimi je tam takove vic chranene nez ve velkem fusaku…

jinak holky, ja jsem se s kocarkama nejvic vyradila na prvni dceri, ted u Mikyho (5 mesicu) uz to neni tak horke…porad mam samozrejme jeste par kocarku, ktere bych chtela zkusit, ale zajimave je to, ze ja jsem vlastne kazdy dalsi kocarek vyzkousela jen proto, abych ve finale zjistila, ze Bugaboo kocarky jsou proste pro nas to nej! zadny neni idealni a vystridala jsem jich fakt hafo, ale kdykoliv jsem mela jiny, tak jsem „s laskou“ vzpominala na Bugaboo a tesila se, ze se k nemu zase vratim…takze u nas je rozhodnuto…momentalne mam BGB Cameleona, na zimu se zimnima kolama a na jare k nemu jeste dokoupim Bee a bude to…mozna mezitim vyzkousim jeste par kocarku, ale od Bugaboo uz pryc nejdu :potlesk: a mam fakt radost, ze ja ten idealni pro nas uz konecne nasla :mrgreen:

Ahoj madamecrazy :wink:

zase jsem o krok víc naladěná na plusko ;)
Ale s Loolou musím oponovat, zas tak špatné to s ní není, běžně jí řídím jednou rukou , v druhé držím za ruku starší dceru, teď jsem dokonce nesla i obr dort a přes obrubníky mezi zaparkovanými auty jsem jí lehce uřídila jednou rukou ;) Couvám s ní bezproblému taky denně, používám ji u mě na baráku, když uspávám malou, jezdím opět jednou rukou z pokoje do pokoje tam, zpět, dopředu dozadu ;) i po dvou kolech jak je někde překážka od dcery ;)

Mě na té Loola vyhovuje to složení, že nezabere místo a dá se v autě dát kamkoliv, jak je to jen ta nudle.

košík nemá velký, ale nepotřebuji, nic tam nevozím.
rukojet je oddělená, což mi vyhovuje při nákupech ;)

Tak jsem si to tu sepsala a vlastně jediný co se mi na Bee líbí je design ;)

Děkuji za radu s tím kokonem, jelikož to chci na zimu kdy bude malé od 7-10měs, tak je mi to na nic a musím pořídit asi klasický fusak, chtěla jsem něco, kde bude zakuklená ;)
Mám Lodger, ale chtěla jsem ještě toto …

Ještě dotaz na bee all black se dá taky měnit ta stříška podle nálady? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
27.9.11 09:13
madamecrazy píše:
jj presne tak, vymena za Cameleona, ale toho si take vyladim, uz se na to tesim, pak kdyztak poslu fotku ;)
:palec: :palec: taky máme na zimu.Rps. Frog - ten je dokonce ještě víc odpružený :-) se zimníma kolama pecka.Taky mám vyšperkovaný :-) koupila jsme Paul Franka toho barevného a drandíme :-) na jaro a léto beecko :-D.nej kočárky!na chvíly jsem zvažovala Cybex Callisto - ale ne nejdu do něj.Moc měká sedačka.
Já jsme max.spokojená s kočárkama.Jen když si spočítám co jsme do nich vše narvala za prachy tak mi jde hlava kolem :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.9.11 13:55

Madamecrazy: čekám na fotky, ty tvé mě fakt baví. Máš to vždy tak krásně upravené, že u tebe čerpám inspiraci. Tak něco pošli, neboj nebudu kopírovat (i když nějaké detaily využiju :pankac: ). BTW k Cameleonovi tu moc fotek nikde není, tak to tu pojďme o ně rozšířit :lol: :mrgreen: :-P Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.11 20:19

Maminky, já také uvažuji o BGB. Bee bychom používali hned od začátku s kokonkem na cesty a výlety a pod autosedajdu. Cameleon na běžné denní ježdění. Proto se do této diskuse obracím s těmito datazy: Bee kokon - někdo tu psal, že je dost teplý, ale nám se mimi narodí na jaře a přes léto ho v tom chci sem tam vozit. Nemám raději koupit nějakou vložnou tašku, třeba Emitex? Cameleon: nikde nejsem schopná dohledat, zda-li ten rám hluboké korby je ten samý na sporťáku? To se jen přehodí ty látky na hluboký a sporťák? Sporťák má přeci to sezení, tak tam nějaký rám, aspoň pod zadečkem být musí ne? A pokud je to jeden rám, tak když hlubokáč je myšlený na mimi, jak se tam pak do sporťáku se stejným rozměrem rámu vejde větší dítě? Nám se BGB moooc líbí, ale mám dost otázek, ke kterým jsem se nikde nedostala, tak se nezlobte, že to píšu sem. Těhule

• Citovat
  • Upravit
3236
27.9.11 20:33
Anonymní píše:
Maminky, já také uvažuji o BGB. Bee bychom používali hned od začátku s kokonkem na cesty a výlety a pod autosedajdu. Cameleon na běžné denní ježdění. Proto se do této diskuse obracím s těmito datazy: Bee kokon - někdo tu psal, že je dost teplý, ale nám se mimi narodí na jaře a přes léto ho v tom chci sem tam vozit. Nemám raději koupit nějakou vložnou tašku, třeba Emitex? Cameleon: nikde nejsem schopná dohledat, zda-li ten rám hluboké korby je ten samý na sporťáku? To se jen přehodí ty látky na hluboký a sporťák? Sporťák má přeci to sezení, tak tam nějaký rám, aspoň pod zadečkem být musí ne? A pokud je to jeden rám, tak když hlubokáč je myšlený na mimi, jak se tam pak do sporťáku se stejným rozměrem rámu vejde větší dítě? Nám se BGB moooc líbí, ale mám dost otázek, ke kterým jsem se nikde nedostala, tak se nezlobte, že to píšu sem. Těhule

rám je stejný ten co je na hlubokou korbu jen tam přehodíš ten sporták - připneš popruhama.Velikostně je to uplně vyhovující :-)pro uplné mimi bych pořídila raději cameleona nebo froga - korba je úžasná,veliká a hluboká.mě se tam malá vozila ještě v 10ti měs bee nebo bee plus bych brala až pro větší dítko ale třeba madamecrazy v beecku vozila i miminko a uplně v pohodě.Jestli tam pasuje emitex netuším :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
27.9.11 20:39

tady je můj první miláček :-) ještě když byla malá v hluboké korbě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
28.9.11 00:33

andatko tak to jsme každá vozila asi úplně jinou Loolu :mrgreen: :mrgreen: jasně ale je to o preferencích a to je dobře, že každému sedne něco jiného, jinak by jsme všechny jedzily se stejným kočárem ;)

na černé Bee se také dá měnit stříška, ale pozor, ta čenrá konstrukce je hodně náchylná na poškrábání, speciálně tahle edice Bee…Cameleon černý je víc odolnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
28.9.11 00:36
lilida píše:
Madamecrazy: čekám na fotky, ty tvé mě fakt baví. Máš to vždy tak krásně upravené, že u tebe čerpám inspiraci. Tak něco pošli, neboj nebudu kopírovat (i když nějaké detaily využiju :pankac: ). BTW k Cameleonovi tu moc fotek nikde není, tak to tu pojďme o ně rozšířit :lol: :mrgreen: :-P Linda

já mám naopak radost, když mě někdo kopíruje a bere si inspiraci, mám pak dobrý pocit, že se někomu fotky a úpravy líbí :palec:
já teď moc hezké fotky Cameleona nemám, ten sand jsem prodala kamarádce a objednala jsem si nový, takže ho budu teprve dolaďovat, tak budu postupně vkládat fotky časem…ale klidně něco najdu i teď :palec: :)
souhlasím, trošku to tu zaflákáme fotkama i Cama :dance:

tak třeba foto s oranžovým potahem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
28.9.11 00:38
helenkanai píše:
madamecrazy píše:
jj presne tak, vymena za Cameleona, ale toho si take vyladim, uz se na to tesim, pak kdyztak poslu fotku ;)
:palec: :palec: taky máme na zimu.Rps. Frog - ten je dokonce ještě víc odpružený :-) se zimníma kolama pecka.Taky mám vyšperkovaný :-) koupila jsme Paul Franka toho barevného a drandíme :-) na jaro a léto beecko :-D.nej kočárky!na chvíly jsem zvažovala Cybex Callisto - ale ne nejdu do něj.Moc měká sedačka.
Já jsme max.spokojená s kočárkama.Jen když si spočítám co jsme do nich vše narvala za prachy tak mi jde hlava kolem :-D

mně stačí teď na zimu Cam, protože mám ještě ten sourozenecký Phil and Teds, takže kdybych měla ještě Bee, nemám to už kam dát, ale až na jaře prodám Phila, pořídím ke Cameleonovi zase Bee a bude to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
28.9.11 00:40
Anonymní píše:
Maminky, já také uvažuji o BGB. Bee bychom používali hned od začátku s kokonkem na cesty a výlety a pod autosedajdu. Cameleon na běžné denní ježdění. Proto se do této diskuse obracím s těmito datazy: Bee kokon - někdo tu psal, že je dost teplý, ale nám se mimi narodí na jaře a přes léto ho v tom chci sem tam vozit. Nemám raději koupit nějakou vložnou tašku, třeba Emitex? Cameleon: nikde nejsem schopná dohledat, zda-li ten rám hluboké korby je ten samý na sporťáku? To se jen přehodí ty látky na hluboký a sporťák? Sporťák má přeci to sezení, tak tam nějaký rám, aspoň pod zadečkem být musí ne? A pokud je to jeden rám, tak když hlubokáč je myšlený na mimi, jak se tam pak do sporťáku se stejným rozměrem rámu vejde větší dítě? Nám se BGB moooc líbí, ale mám dost otázek, ke kterým jsem se nikde nedostala, tak se nezlobte, že to píšu sem. Těhule

Kokonek je teplý, ale zase se dá odepnout celý vršek a používat spodek jen jako podložka :palec:
rám na Cameleonovi je jen jeden a suchým zipem připneš buď hlubokou korbu a nebo sportovní sezení, které tam drží úžasně… do sporťáku se vejde v pohodě i větší dítko, i když to tak možná nevypadá :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
28.9.11 09:04

Madamecrazy: mě ti to furt vrtalo v hlavě , a došlo mi, že vlastně jezdím jen s hlubokou korbou.
Když jsem viděla tvojí fotku s malou už ve 4,5měs ve sportáku, tak jsem dnes vytáhla sporták , že to zkusím dát do lehu a malou tak vozit, ale zděsila jsem se, jelikož mě to do lehu dát nejde :cry:
pořád je to polosed, sklon jak ve vajíčku v autosedajdě…
Tak nevím jestli je to Looly max nebo jestli je to vada.
Mám tu poslední limitku, takže celou černou konstrukci, nic se mi neškrábe, ale asi je to jiný material než Bee.
Jak mi tu někdo psal s tím narážením nohou na tu sedačku, tak to u mě nehrozí, když jí tak nepoložím, aby trčela :nevim:
No podle mě jsem zblbá klasicky z jinýho kočáru, tak tady na tom hledám chyby a ještě k tomu se mi už ani nelíbí :mrgreen:
chci tenhle… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
28.9.11 19:32

Holky, můžu ještě poprosit, nevložila byste sem některá fotky dětí v té sportovní sedačce? Na netu nikde nic není. My ho používali jako hluboký, pak jsem ho poslala dál a teď, v Matesových dvou letech bych jej právě na zimu znovu pořídila :roll: :oops: V prosinci se nám narodí další, takže toho bych znovu v Cam a Bee odvozila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
29.9.11 15:07
lilida píše:
Holky, můžu ještě poprosit, nevložila byste sem některá fotky dětí v té sportovní sedačce? Na netu nikde nic není. My ho používali jako hluboký, pak jsem ho poslala dál a teď, v Matesových dvou letech bych jej právě na zimu znovu pořídila :roll: :oops: V prosinci se nám narodí další, takže toho bych znovu v Cam a Bee odvozila. :potlesk:

ahoj, jakou myslíš foto ve sportovní sedačce, u jakého kočárku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí