Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
7.4.11 21:47

Iva78 - také pevně věřím,že budeme spokojené :-)těším se na zítřejší vycházku ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
9.4.11 14:59

Tak moc gratulujeme k Bee a přejeme samé hezké procházky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
9.4.11 18:01

Děkujeme :-D je úžasnéééé :srdce: dneska na procházce malá ležela v polosedu ani se nezkoušela zvedat a krásně spinkala :srdce: když jsem ji uplně položila.Jediné co jsme moc nevychytala je fusak od Bugaboo Frog - ten tam vůbec nepasuje,tak tam zítra zkusim dát ten z Cameleona Paul Frank - ten snad bude sedět.Tak mám jinak moc velkou radost :-) což jsem moc ráda,protože mě do toho potkala dost nepříjemná věc a to,že nás včera opustil tatínek malé :-( zbalil se a nechal nás tu osudu :-( aspon,že je venku krásně,tak chodíme s Valinkou ven a snažíme se být uplně v normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.4.11 12:51

Uff to jsou tedy trápeníčka a něco tomu předcházelo nebo to bylo jen tak najednou?? 8-o
Tak přejeme hodně sil, vůbec si tohle nedokážu představit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
11.4.11 09:31
madamecrazy píše:
Uff to jsou tedy trápeníčka a něco tomu předcházelo nebo to bylo jen tak najednou?? 8-o
Tak přejeme hodně sil, vůbec si tohle nedokážu představit :roll:

Ahoj,no normálně sem tam hádka,asi jako všude :-( ale že by to tak dopadlo mě nenapadlo :-( prostě jak kdyby někdo přehodil výhybku a tudy vlak nejede a konečná.Tak uvidíme,ještě si všechno neodvezl,takže si asi nechává zadní vrátka…hlavně se snažím být v pohodě a klidu kvůli malé aby to nepocítila ale je to dost těžké.Takže teď pořád jezdim s malou po venku na procházky a hrajeme si co se dá.Zítra a pozítří jdu do práce na školení - vůbec nic neumím ani jsme se na to nepodívala,tak jsem na sebe zědavá :-D jak budu perlit :-D .Jinak včera jsme zase koukala jak malá krásně spinkala v bee prostě nejlepší kočárek co jsem měla. :palec: Sice na kostkách strašně rachtá ale po trávě se s nim jede v pohodě :palec: a po cestách luxusně :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.4.11 14:27

tak to držím palečky ať to dopadne dobře, ať tak či tak ;)
jinak Bee po kostkách naopak oproti jiným golfkám, co jsem měla, nerachtá skoro vůbec :mrgreen: to mi přišlo, že i ta přední kolečka u Cameleona víc rachtají, než u Bee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
11.4.11 14:37
madamecrazy píše:
tak to držím palečky ať to dopadne dobře, ať tak či tak ;)
jinak Bee po kostkách naopak oproti jiným golfkám, co jsem měla, nerachtá skoro vůbec :mrgreen: to mi přišlo, že i ta přední kolečka u Cameleona víc rachtají, než u Bee :roll:

jj tak to zase jooo…ty na cameleonovi a frogovi jsou šílená :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.4.11 15:46

ahoj holky,

mám Jané slalom a jsme s nímmax spokojená, do terénu, na sníh, a hlavně na brusle :palec: ..už jezdíme ve sporťáku a kočár mi vyhovuje…

JENŽE :think:

viděla jsem bugaboo bee a asi ho nutně potřebuju, fakt bomba kárka… zajímá mě plno věcí kolem toho kočáru tak prosímmajitelky těchtokočíků pište :-)
zatím jsem nepochopila který je novější jsetli BEE+ a nebo jen BEE. Dá se tento kočár využívat jako „plnohodnotný“ :think: nebo je spíše jen na krátké trasy a popojíždění na shopinu :think: přikládám fotku který se mě líbí, chtěla bych ho celý tmavý a nebo s khaki stříškou. Ta cena je celkem mazec, takže budu koukat po ojetém BEE. chápu dobře že se dá místo tý sedačky nacvaknout autosedačka MAXI COSSI? a nějaká jakoby korba k tomu asi není že? :oops: přemýšlím až bude druhé mimčo…Jak jste spokojené a jaké jsou nevýhody toho kočáru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.4.11 16:50

Já můžu odpovědět za sebe, mám Bee

Rozdíl mezi Bee+ a Bee je několik. Většinou tu píší holky, že Bee+ je lepší.
 Bee+

• je širší a má delší opěrku nožiček (prý)
  • jde víc do sedu
  • má menší boudičku
  • nejde polohovat do úplného lehu.

Bee

• má větší boudu
  • jde polohovat do lehu

Vložná taška je buď originál Bee nebo vím, že se používá i univerzální vložná taška (třeba od Emitexu)

Podle mě by jako jediný kočárek šel. Ale záleží, kde bydlíš a po čem jezdíš.

Já jsem s Bee moc spokojená, mám ještě Teutonii Spirit a Jané Nomad. Na léto plánuju Nomad střídat s Bee, Teutonku zazimuju :lol:
To je moje aktuální boudička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
12.4.11 21:00

já vidím největší výhodu v Bee+ oproti staršímu Bee, že má vysunovací zádovou opěrku :wink:

• Citovat
  • Upravit
3236
12.4.11 21:22

Já jsem čerstvá majitelka Bugaboo Bee - staršího modelu a jsem nadšená :palec: je perfektní,jezdí uplně sám :palec: jde krásně polohovat do skoro uplného lehu,malá mi v něm spinká jak andílek každý den venku hodinu v kuse :-)a je v něm víc spokojená než v Cameleonovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
12.4.11 21:24
helenkanai píše:
Já jsem čerstvá majitelka Bugaboo Bee - staršího modelu a jsem nadšená :palec: je perfektní,jezdí uplně sám :palec: jde krásně polohovat do skoro uplného lehu,malá mi v něm spinká jak andílek každý den venku hodinu v kuse :-)a je v něm víc spokojená než v Cameleonovi.

Krásný :) Paul Frank Bomba :palec: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.4.11 21:53
Iva78 píše:
Já můžu odpovědět za sebe, mám Bee

Rozdíl mezi Bee+ a Bee je několik. Většinou tu píší holky, že Bee+ je lepší.
 Bee+

• je širší a má delší opěrku nožiček (prý)
  • jde víc do sedu
  • má menší boudičku
  • nejde polohovat do úplného lehu.

Bee

• má větší boudu
  • jde polohovat do lehu

Vložná taška je buď originál Bee nebo vím, že se používá i univerzální vložná taška (třeba od Emitexu)

Podle mě by jako jediný kočárek šel. Ale záleží, kde bydlíš a po čem jezdíš.

Já jsem s Bee moc spokojená, mám ještě Teutonii Spirit a Jané Nomad. Na léto plánuju Nomad střídat s Bee, Teutonku zazimuju :lol:
To je moje aktuální boudička :wink:

boudička super…chci si ho vyzkoušet v baby parku… nojá se určitě Slaloma vzdávat nechci, nedám na něj dopustit, ale BEE by byly supr jako maloý skladný kočík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.4.11 00:12

Máte některá zkušenost s letní stříškou na Bee? Vyplatí se to do ni investovat? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
13.4.11 12:22
klariss píše:
Máte některá zkušenost s letní stříškou na Bee? Vyplatí se to do ni investovat? Díky

ahoj, nemám Bee, ale Bee+ a ta letní sluneční stříška je bezvadná v tom, že vypadá jak normální stříška a když je potřeba, tak ji nahoře rozepneš a rozšíříš, takže na dítě nesvítí. A taky tam má ještě takovou vysunovací jako když síťku, která zakryje pak celé dítko až po nožky. Nevím jestli jsem to dobře popsala, ale nám vyhovovala :-) Jediné co mě na ní štvalo je, že ta síťka tam zas nějak pevně nedrží a když ji chceš mít zasunutou vespod pod tou boudičkou, tak jsem ji měla na krajích přichycenou malýma skřipečkama, jinak mi vyjížděla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4