Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeIva78 - také pevně věřím,že budeme spokojené
těším se na zítřejší vycházku ven ![]()
Děkujeme
je úžasnéééé
dneska na procházce malá ležela v polosedu ani se nezkoušela zvedat a krásně spinkala
když jsem ji uplně položila.Jediné co jsme moc nevychytala je fusak od Bugaboo Frog - ten tam vůbec nepasuje,tak tam zítra zkusim dát ten z Cameleona Paul Frank - ten snad bude sedět.Tak mám jinak moc velkou radost
což jsem moc ráda,protože mě do toho potkala dost nepříjemná věc a to,že nás včera opustil tatínek malé
zbalil se a nechal nás tu osudu
aspon,že je venku krásně,tak chodíme s Valinkou ven a snažíme se být uplně v normálu.
Uff to jsou tedy trápeníčka a něco tomu předcházelo nebo to bylo jen tak najednou?? ![]()
Tak přejeme hodně sil, vůbec si tohle nedokážu představit ![]()
madamecrazy píše:
Uff to jsou tedy trápeníčka a něco tomu předcházelo nebo to bylo jen tak najednou??
Tak přejeme hodně sil, vůbec si tohle nedokážu představit
Ahoj,no normálně sem tam hádka,asi jako všude
ale že by to tak dopadlo mě nenapadlo
prostě jak kdyby někdo přehodil výhybku a tudy vlak nejede a konečná.Tak uvidíme,ještě si všechno neodvezl,takže si asi nechává zadní vrátka…hlavně se snažím být v pohodě a klidu kvůli malé aby to nepocítila ale je to dost těžké.Takže teď pořád jezdim s malou po venku na procházky a hrajeme si co se dá.Zítra a pozítří jdu do práce na školení - vůbec nic neumím ani jsme se na to nepodívala,tak jsem na sebe zědavá
jak budu perlit
.Jinak včera jsme zase koukala jak malá krásně spinkala v bee prostě nejlepší kočárek co jsem měla.
Sice na kostkách strašně rachtá ale po trávě se s nim jede v pohodě
a po cestách luxusně
.
tak to držím palečky ať to dopadne dobře, ať tak či tak ![]()
jinak Bee po kostkách naopak oproti jiným golfkám, co jsem měla, nerachtá skoro vůbec
to mi přišlo, že i ta přední kolečka u Cameleona víc rachtají, než u Bee ![]()
madamecrazy píše:
tak to držím palečky ať to dopadne dobře, ať tak či tak
jinak Bee po kostkách naopak oproti jiným golfkám, co jsem měla, nerachtá skoro vůbecto mi přišlo, že i ta přední kolečka u Cameleona víc rachtají, než u Bee
jj tak to zase jooo…ty na cameleonovi a frogovi jsou šílená ![]()
ahoj holky,
mám Jané slalom a jsme s nímmax spokojená, do terénu, na sníh, a hlavně na brusle
..už jezdíme ve sporťáku a kočár mi vyhovuje…
JENŽE ![]()
viděla jsem bugaboo bee a asi ho nutně potřebuju, fakt bomba kárka… zajímá mě plno věcí kolem toho kočáru tak prosímmajitelky těchtokočíků pište ![]()
zatím jsem nepochopila který je novější jsetli BEE+ a nebo jen BEE. Dá se tento kočár využívat jako „plnohodnotný“
nebo je spíše jen na krátké trasy a popojíždění na shopinu
přikládám fotku který se mě líbí, chtěla bych ho celý tmavý a nebo s khaki stříškou. Ta cena je celkem mazec, takže budu koukat po ojetém BEE. chápu dobře že se dá místo tý sedačky nacvaknout autosedačka MAXI COSSI? a nějaká jakoby korba k tomu asi není že?
přemýšlím až bude druhé mimčo…Jak jste spokojené a jaké jsou nevýhody toho kočáru?
Já můžu odpovědět za sebe, mám Bee
Rozdíl mezi Bee+ a Bee je několik. Většinou tu píší holky, že Bee+ je lepší.
Bee+
Bee
Vložná taška je buď originál Bee nebo vím, že se používá i univerzální vložná taška (třeba od Emitexu)
Podle mě by jako jediný kočárek šel. Ale záleží, kde bydlíš a po čem jezdíš.
Já jsem s Bee moc spokojená, mám ještě Teutonii Spirit a Jané Nomad. Na léto plánuju Nomad střídat s Bee, Teutonku zazimuju ![]()
To je moje aktuální boudička ![]()
já vidím největší výhodu v Bee+ oproti staršímu Bee, že má vysunovací zádovou opěrku ![]()
Já jsem čerstvá majitelka Bugaboo Bee - staršího modelu a jsem nadšená
je perfektní,jezdí uplně sám
jde krásně polohovat do skoro uplného lehu,malá mi v něm spinká jak andílek každý den venku hodinu v kuse
a je v něm víc spokojená než v Cameleonovi.
helenkanai píše:
Já jsem čerstvá majitelka Bugaboo Bee - staršího modelu a jsem nadšenáje perfektní,jezdí uplně sám
jde krásně polohovat do skoro uplného lehu,malá mi v něm spinká jak andílek každý den venku hodinu v kuse
a je v něm víc spokojená než v Cameleonovi.
Krásný
Paul Frank Bomba
![]()
Iva78 píše:
Já můžu odpovědět za sebe, mám BeeRozdíl mezi Bee+ a Bee je několik. Většinou tu píší holky, že Bee+ je lepší.
Bee+
- je širší a má delší opěrku nožiček (prý)
- jde víc do sedu
- má menší boudičku
- nejde polohovat do úplného lehu.
Bee
- má větší boudu
- jde polohovat do lehu
Vložná taška je buď originál Bee nebo vím, že se používá i univerzální vložná taška (třeba od Emitexu)
Podle mě by jako jediný kočárek šel. Ale záleží, kde bydlíš a po čem jezdíš.
Já jsem s Bee moc spokojená, mám ještě Teutonii Spirit a Jané Nomad. Na léto plánuju Nomad střídat s Bee, Teutonku zazimuju
To je moje aktuální boudička
boudička super…chci si ho vyzkoušet v baby parku… nojá se určitě Slaloma vzdávat nechci, nedám na něj dopustit, ale BEE by byly supr jako maloý skladný kočík ![]()
Máte některá zkušenost s letní stříškou na Bee? Vyplatí se to do ni investovat? Díky
klariss píše:
Máte některá zkušenost s letní stříškou na Bee? Vyplatí se to do ni investovat? Díky
ahoj, nemám Bee, ale Bee+ a ta letní sluneční stříška je bezvadná v tom, že vypadá jak normální stříška a když je potřeba, tak ji nahoře rozepneš a rozšíříš, takže na dítě nesvítí. A taky tam má ještě takovou vysunovací jako když síťku, která zakryje pak celé dítko až po nožky. Nevím jestli jsem to dobře popsala, ale nám vyhovovala
Jediné co mě na ní štvalo je, že ta síťka tam zas nějak pevně nedrží a když ji chceš mít zasunutou vespod pod tou boudičkou, tak jsem ji měla na krajích přichycenou malýma skřipečkama, jinak mi vyjížděla.