Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beeholky ta originál podložka Bugaboo je super, krásně mimi v létě větrá, nezapařuje se a dá se prát, ale má jednu vadičku a to je materiál, který je tak hebounký, že má hrozně sklon na zatrhávání nitek…
já měla do Bee ušitou vložku na míru a byla jsem moc spokojená
posílám foto na ukázku
jo a mrkněte na nové barvičky na jaro ![]()
http://babyology.com.au/…colours.html
Madamecrazy, ta temne fialova, deep plum, je teda uzasna!!! O tech vlozkach do kocarku jsem nevedela. Diky za info. Nemuzu uverit tomu, ze jsem si ze dvou vybranych kocarku- URBA a BEE PLUS- vybrala Urbo, u kteryho se mi hned po 3 dnech proderavaly kola od sutru. No, ale kdo to mel vedet, ze… Ted to resi vyrobce, jsem zvedava, co s tim udelaji. No ale je taky krasnej, moc elegantni, Bee je zase extravagantni. Proste jsem mela dat prednost Bee Plus ![]()
Tady je jen pro ukazku URBO, ktery jsem si koupila misto BEE Plus
no pokud jsi shanela jakoby jen golfky a mestsky kocarek, tak jsi asi mela vzit Bee, to Urbo ja bych uz asi pro starsi dite nekoupila… mne prave prijde to Urbo extravagantni a naopak Bee originalni…ale Urbo jak ma ta kola a lesklou konstrukci, to se jen tak nevidi ![]()
ta kolecka jsou naprd, ale tohle by me tedy take nenapadlo…tak uvidime jak dopadne ta reklamace ![]()
Ginger7: Urbo jsem měla hned jako druhého favorita po BEE+ a po tvých zkušenostech, jsem ho úplně vyškrtla ze svého pořadníku ![]()
Mě se povedl kočárkový přehmat při výběru sporťáku, koupili jsme Patron F4. Je sice pohodlný, prostorný, skvělý do terénu, ale … kamenem úrazu je jeho stabilita, je tak stabilní, že vyjet s ním na obrubník chodníku chce opravdu velké svaly, postavit ho „na zadní“ nadlidský výkon … zkusím ho prodat, do terénu super, ale do města naprosto nevhodný.
No holky, presne tak, clovek fakt nikdy nevi. Nej jsou tady ty recenze na e-miminu, ja na ne prisla pozde… na Urbo mi stejne nikdo neodpovedel, je to pry novy kocar z lonskeho listopadu, takze moc nikdo zkusenost zatim nema. Mne se libi vzhledove Bee i Urbo, ale manzelovi se vic libilo urbo, takze me to bylo jedno, libily se mi oba. Urbo ma pouze o kilo vic nez Bee a je robustnejsi, ale ne velkej. Je velkej jako Chicco Multiway. Ja si nakonec myslela, ze je Urbo lepsi volba i z toho duvodu, ze vypada „pevneji“ prave na ten teren, a ze Bee by se na nem traslo, protoze je „jemnejsi“, ale to jsem se spletla. Az Vase recenze me utvrdily v tom, ze Bee by byla nej volba. ![]()
no tak treba ta reklamace dopadne tak, ze vam vrati penizky a budes si moct koupit Bee ![]()
Bee je prave takove drobne, ale hbite a s velkym odpruzenim, takze zvlada v pohode i prekazky ![]()
Madamecrazy, to si prave ze srdce preju ![]()
Uvidime, zatim Vam vsem, kdo Bee Plus mate teda uprimne zavidim! ![]()
Je ta nova kolekce Bee Plus je nadherna
Zacinam nad ni uvazovat ,i kdyz nevim jestli nebude zbytecnea ,kdyz male je ted 17 mesicu a nedavno jsme kupovala Bee …ale chtela bych ho prodat tak v polovine leta a koupit to Plusko…
Prosim kdo ma tady ,nebo mel to Plusko ,jezdi se s nim dobre i v zime??
Ja teda ze zacatku byla s klasickym Bee celkem nepsokojena,ale pak sjem si zvykla a uz je to Ok
Ze zacatku mi vadilo ,ze nevyjede najezd na schodech ,ze je dost vratky a taky hlavne sjezd z patniku…
Ale je to o zvyku…
na pristi zimu oprvadu neni …uz ted se v bunde tam nevejde …tesim se ,az bude konecne to jaro ![]()
S Pluskem se jezdí v zimě úplně stejně, jako s klasickým Bee…takže na odhrnutých cestách a ušlapaném sněhu to je fajn, ale v závějích ne…ale to asi žádné golfky..
Aha ,jasne no .No ja spise myslela jestli jsou v necem jine nez Bee klasicke (krome vetsi a sirsi sedacky)Lepsi ci horsi.Lucka
Maji jednodussi prehazovani sedacky a rukojet se nastavuje do prednastavenych pozic, neni to uplne plynule.. Zase slunecni striska mi vic vyhovuje u klasickeho Bee, je pevnejsi a lepe kryje..
Cau holky, musim Vam napsat. Uz dlouho hledam vhodny a kvalitni golfky pro dceru, (mela jsem jedny, ale jsou to krapy), porad si nemuzu vybrat. Na zaklade Vasich referenci jsem se rozhodla jit do drahyho Bee Plus. S radosti jsem si jela tento kocarek vyzkouset do Babyparku. Musim Vam ale rict, ze jsem docela v soku…
Na to, jak vypadaji, cena opravdu nehorazna. Design sice moc pekny, sedacka ale opravdu „hola“- na bocich neni zadna ochrana, coz je sice uz patrne z obrazku na internetu, ovsem nejak me to zaskocilo. Ale nejvetsi vysmech je striska- kus slabyho hadru na obruci, ktery nelze ani stahnout jednou rukou jako u vetsiny golfek. Kdyz jsem to zkousela, tak se shrnula jen ta strana, kde jsem zatlacila, to stejny u druhyho vystavenyho modelu. Musela jsem pouzit obe ruce i pri shrnovani strechy zpet… divny. Pri snaze polozit operku zad do lehu se stazenou strechou dozadu zadrhavala latka o tycky (na bocich), takze jsem strechu musela nejdrive stahnout dopredu, a az potom sedadlo polozit… Dceru (17mesicu) jsem pripoutala do sedacky, chvili se vozila, manipulace rovne a mirne do strany opravdu skvela, to musim uznat, ovsem kdyz jsem zahla trochu ostreji, kolecka na jedne strane kocarku se nadzvedavala, takze se mi zdal vratkej, jak uz tady psala Lucyda. No a po chvili se mala zacala vztekat, v sedacce uplne vlala, a stocila se v ni na stranu(diky absenci zabran na bocich), coz se mi zdalo nebezpecny. I v nasich starych levnejsich golfkach se ji toto nepovede. No proste jsem zklamana…
Asi se s nim jezdi dobre, kdyz to tady pisete, ale ja bohuzel nemam ani ted vybrano
Jo a mimochodem- kousek dal stalo, tady zminovany Urbo, sla jsem ho schvalne ocihnout. Vypada naprosto fantasticky- nadhernej, vymakanej kocarek, kvalitni material, skvela sedacka, pevna strecha s velkou slunecni clonou… a prekvapilo me, ze je velikostne jako Bee, jen o trosicku sirsi kvuli masivnejsim tyckam na bocich. Taky je hodne lehkej. Skoda, ze ma ty spatny kola, sla bych do nej hned… Sorry za roman, omlouvam se priznivkynim Bee Plus, me ale nenadchlo… Fakt uz nevim, co vybrat… ![]()