Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeBohužel přesné míry obou sedaček nevím, ale posílám foto Julinky ze včerejší procházky, v dubnu jí budou 2 roky a nemám pocit, že by se v kočárku těsnala ![]()
lilida píše:
Madame: Díky! A co se týče velikosti sedačky, vidíš to jak? Já už mám větší dítě, tak bych nerada, aby tam bylo úplně zmáčklé…
ahoj, vkradnu se Vám tady holky do diskuze
a chtěla jsem Ti říct, jestli už máš větší dítko tak si rozhodně kup raději Bee+ Já ho mám, a je opravdu větší jak Bee a i větší dítko tam vypadá normálně. Jak vkládala Madame ty fotky, tak se mrkni na srovnání těch sedaček u Bee a Bee+ . Bee+ je širší a nemá ty bočnice na opěrce, takže i větší dítě s naducanou bundou tam má prostor. Taky ta vysunovací opěrka je super ![]()
Jj přesně tak, máme Bee i Plusko, které má teď kamarádka a Plusko je podle mého větší a širší než Callisto…a zádová opěrka fakt nemá chybu, přikládám foto zádové opěrky vytáhlé na maximum…
mám úplně stejnou barevnou kombinaci
, jen moje dcera je větší, Julinka je drobek ![]()
Bee je MNOHEM sirsi nez Callisto. Callisto me naopak zarazilo, jak je uzke. Cetla jsem to tady na diskuzich, a kdyz jsem ho videla nazivo, tak musim rozhodne souhlasit. Dcera tam byla narvana a to ma rok a pul. Bee Plus je uzasny, obhlizela jsem ho v obchode, malou do nej posadila, a mela vsude prostor. Je ji rok a pul a je trochu vetsi. Bee jsem hodne zvazovala, ale nakonec koupila Mamas and Papas Urbo. Jsem z nej nadsena, mam ho ale jen dva dny, tak uvidime, jestli se nevyskytnou nejaky mouchy. Bee Plus ale byla hned druha volba. Moc hezky kocarek! ![]()
Urbo sa mi moc páči,ale som ho nezohnala a tak máme bee plus ![]()
nemáš nejaké fotečky a kde si ho kúpila?
a posledni..
mám pocit, že se teď prodává na MMB za cca 10 tis.
Andry, ja ho mam ted dva dny a zalozila jsem na nej diskuzi tady na emimino, ale odpovedely mi jen holky, ze se jim libi, zadna ho nemela. Je to nadhernej kocarek- vlozila jsem do te diskuze hodne fotek, koukni na ne. Perfektne se ovlada, skvele vypada, je pevne, bytelnej a pritom lehkej, ovsem mam zasadni vyhradu uz po DVOU DNECH!!!- v koleckach je napichana spousta kaminku, u vetsich, guma na koleckach, ktera jsou jinak kvalitni, je totiz mekci nez obvykle byva. To me teda vytocilo… uvidim jeste tyden, co to udela, a pak budu zrejme reklamovat, coz me velmi mrzi, protoze jinak je uzasnej!
Tady je odkaz na tu diskuzi na URBO.
Zapomnela jsem jeste zminit, ze nektery i vetsi kaminky byly vlisovany u URBA uplne do kolecek, takze jsem je musela vyrypnout a zustala tam dirka, no skoro dira, ktera se sice mirne zacelila, ale zustala tam jakoby prasklina. Neskutecny!!! Udelaji tak skvelej kocar a pokazi (mirne receno) to gumou na koleckach.
Jinak Andreo, prosim, dej mi vedet, jak jsi celkove spokojena s BEE PLUS? Kdybych reklamovala a vratili mi penize, sla bych do nej. Na jinym Urbu urcite jiny kolecka nebudou, ze…
Zajima me:
1. jestli se neprovesuje kosik, ci pri vetsim zatizeni neodira o teren
2. jestli jsou odpruzena u kocarku vsechna kola a jak dobre.
3. jestli se s nim prejizdi dobre mirny prekazky ci nerovnosti cesty (hrboly, diry) nebo se na nich seka
4. je na nej nanoznik?
5. celkove klady a pripadne zapory.
MOC DIKY TOBE I KOMUKOLIV JINEMU ZA ODPOVEDI. ![]()
Jo Andrejko,
sorry, jsem dnes uplne rozlitana, ptala jsi se, kde jsem Urbo sehnala- jediny obchod, co ho mel skladem jsou Kocarky Beruska, jinde trvalo objednani 4-6 tydnu.
Tady je pro info odkaz:
http://www.beruskakocarky.mimishop.cz
tak prečítala som diskusiu a musím povedať,že je nádherný..to s tými kamienkami som zažila pri PP sí a pri chiccu multiway,tiež som ich vyberala s pinzetou a robilo to veľké jamy do kolečiek..na to ,že je dosť drahý,mali dať lepšiu gumu ![]()
na bee plus je guma na kolečkách dokonala..jazdím s ním 10 mesiacov a sú ako nové a to máme kameňov v meste dosť.
ale vyzerá krásne,je taký lesklý ![]()
s pluskom som spokojná,dá sa povedať,že je dokonalý..nánožník nemá,ja som nosila fusak lodger bunker a ked pršalo alebo snežilo som dala kryt do dažďa..
košík sa neprevažuje ani nešúcha,nosím ho dosť plný..
s odpružením som spokojná a u nás v meste je dosť zámkovej dlažby a jazdí sa po nej super..jazdné vlastnosti sú na jedničku..síčko a chicco boli proti nemu strašné hrkálky..
mierne hrboly a diery prejde v pohode,ale nie veľmi veľké diery,lebo kolečká sú menšie..
no ja som mala asi 8 kočíkov,ale až teraz som spokojná ![]()