Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeTak v „terenu“ vyzkouseno nemam, ale na krame byly naprosto nej!
jezdi skoro sam… ![]()
No na 2,5 leté dítko už je asi opravdu Bee Plus zbytečné
ale je tak kráásné že ![]()
danica.janica: ty budeš mít kočárek od narození? město zvládá kočárek v pohodě, jak dlažební kostky, tak přejezdy tramvajových kolejí apod… na vyloženě terén to není, ale lesní cestu nebo park zvládá úplně s přehledem…totéž sníh, když je to udusané a nejsou závěje…
Děkuju za rady, je rozhodnuto, v pátek vyrazíme do babyparku ![]()
Od narození ne, malé je rok a 2 měsíce, máme sporťák, ale je hodně těžkej.
Danico, kde v Babyparku je maji na sklade? Divala jsem se na jejich stranky, a maji tam napsano: dodani 6-8 tydnu. Chtela jsem to vedet, jelikoz do nej taky chci jit, pokud dobre dopadne reklamace meho noveho kocaru, kteremu jsem bohuzel dala prednost pred Bugaboo Plus. Chtela bych cerny plus nejakou barevnou strechu, ale v Babyparku maji v nabidce skladem jen tu piskovou. Ta je sice moc pekna, ale bude na ni vse videt. Diky.
ja jsem mela tu piskovou (off-white, ta je jeste svetlejsi) na Cameleonovi a bylo to v pohode, spinila se uplne stejne jako jakakoliv jina a vypadalo to krasne elegantne…takze bych do ni klidne sla i u Bee…kdyby se delala ke starsimu Bee delala, urcite ji beru ![]()
No mne se taky v obchode hodne libila, presne jak rikas- velmi elegantni. No, jenze kdyz jde uz o golfky a mit to vevnitr, byl z toho celej sedak, tak to chci radsi cernou. Mala porad do kocaru naliza, jak se ji zachce, seda na schody, jakmile nejaky vidi atd… tak nevim
U korbicky u mimca bych do toho ale sla.
jo ty myslis tu limitku off-whote i se svetlym sedakem…tak to je jasny, ten bych nebrala, ten bude hned spinavy…a navic se mi ty cerne sedaky libi vic ![]()
ja mela namysli klasicky cerny sedak se striskou off-white…ale tech bylo taky malo, byla to limitovana edice..
Presne tak, ten tam maji vystaveny a je moc hezkej, ovsem nepraktickej. Chci cernej s nejakou barevnou striskou. Cekam jeste jak dopadne ta reklamace a uvidime.
Jinak myslim, ze ty barevne strisky skladem nemeli…jen cernou a ten denim, aspon myslim… ![]()
já jsem ten denim ještě neviděla naživo, ale musí být parádní ![]()
Je skvelej!!!!!!
Fakt me to mrzi, ze ho nebudu mit…teda pokud nebude ruhe…, uvidime!
![]()
Ginger7: mě se právě ten pískový moc líbí, asi bude náročnější na údržbu, ale počítám s tím, že si koupím i tu oboustrannou vložku (černou) a tím bych alespoň částečně ochránila sedačku. Ale nejdřív ho musím vidět naživo, u mě je to láska na první pohled.
Tak to si pis, ze se ti bude libit. Ve skutecnosti vypada jeste lip nez na obrazku. Maji ho tam vystaveny. ![]()
Ona do toho existuje nejaka vlozka? To je super, ale v nabidce jsem si ji nevsimla. Ja mam univerzalni vlozku, co se hodi do sportaku i golface, ale kdyz je delana presne na miru je to mnohem lepsi.
Doufám, že jsem to správně pochopila, že tuhle vložku do Bee+ můžu použít, a když jí malá zapatlá, tak jí dám do pračky. Původně jsem taky chtěla černé bee, ale nechce se mi čekat tolik týdnů a manžel byl z pískové barvy nadšenej, je ulítlej na hnědou barvu ![]()
http://www.babypark.cz/…ozka-bugaboo