Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
22.1.14 20:21

Ahoj tak my sme mali nejprv cameleona a ted se vozime v bee+. U cameleona je ta korby nízko, ale dá se zvyknout je dosť velká aj pre vacšie mimi. U sporťáka jsem odcenila, že jak mi mala zacala sedet v sedmi mesicich tak tam putovala hned, polohovani zad je fajn akorat že nožičky má furt nahoru. Pre nás to bylo fajn istú dobu, až mala začala chodit v roce sme prešli na bee+.Maximálna spokojnost a prešiel terén aj v tatrách, super skladný! proste naj! a neuvažovala si poridit cocoon do bee pro male?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.14 20:33

No s tim coconem uvidim u druheho, kdy se narodi :-). Ale na obrazku to vypada hezky. No a pokud pises ze od roku stejne jsi pouzivala bee, i dokonce na terenky :-D..tak to cameleona nema smysl kupovat. Navic pokud ten muj hluboky je fakt super. A po hlubokem se preorientovat na beecko :-). A zminovany sportak Dinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.14 20:35

Dinamico nechat fakt na hory, do skaredeho pocasi a tak ;-). To beecko mam mesic, zadny extra teren zatim nevyzkousen, ale s tim fusakem je tam maly schovany bezvadne. A teren fakt zvlada jo? To cumim :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.14 20:38

9 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.14 20:45

A od kdy se da v bee vozit bez cocoona? Treba ted u maleho na dovcu v lete jsem netahala do letadla hluboky (maly mel 4,5 mes.), ale.mela jsem golfky Nuna a tam se mu libilo..myslis ze v tom veku by to zvladl i v bee? Ze jo :-D. Navic bee muzu otocit i proti smeru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
22.1.14 22:14

A co pořídit třeba buffalo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
22.1.14 22:15

Já osobně bych asi cameleona kvůli sporťáku nepořizovala… pokud ti vyhovuje ten co máš s hlubokou korbou, tak bych vozila úplné mimi v něm a pak pořídila ten cocon třeba do beečka… a místo sporťáku podle mě stačí bee, nevím, kde bydlíš, ale moc sněhu v čr obecně nebývá, takže bee skoro stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.1.14 22:30

V cocoone sa da vozit od narozeni..a jak mimco sedi tak uz normalne..ja na druhy budu nechavat rozhodne jenom bees coconem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.1.14 13:17

Diky holky. :-)

Ono vetsina udava u toho sportaku cameleon, ze vizili max.do roku a pul..asi je spis pro mensi mimca. Bydlime ve meste, chodim na prochazky po lesnich cestach nebo po asfaltkach po cyklostezkach.

A ten coccon js jak teply? Pokub by melo mimco 3-6 mes. v lete, tak to by se asi nehodilo, ne? Nebo baopak do zimy to neni zase pro zmenu moc malo? Fusak pod to asi nevejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
23.1.14 14:22

Buffalo je do 23kg a mně osobně se i tedy líbí víc jak cameleon ;)

s tím coconem je to fakt… také by mě zajímalo, jak v zimě… v létě asi jedině nechat rozepnutý… ale v zimě se tam asi fusak fakt nevejde a třeba mému obříkovi by to bylo hned malé asi… a co potom… když ještě neseděl? rovnou bez coconu do bee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.1.14 14:25

No v lete asi jen tu podlozku a na zimu usak bgb.. a ten cocoon asi max.na jaro, podzim.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.1.14 14:25

Fusak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.1.14 19:06

Ten coocon je skor pro zimni nebo podzimni mimco, ta vlozna taška je hrubsia je to jak maly fusak a kdyz je mimco oblecene a das po pripade deku tak je mu ok, zase tady nejsou zimu -20 a kdyz je velka zima tak s tym malým miminkom taky moc venku nejezdis..takze myslím že na zimu je cocoon uplne ok, v lete narodene mimi na bee asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
23.1.14 19:25

Tak ja bych v zime s malym mimcem v Bee i s tim coconem nejezdila. Je strasne odkryty, proste neni v zime nad klasickou korbu. Ja mam Bufallo, uzasny kocar a jeste jsem poridila Bee i s coconem, ale ted ho pouzivam akorat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
23.1.14 19:26

A jeste jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie