Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeAhoj tak my sme mali nejprv cameleona a ted se vozime v bee+. U cameleona je ta korby nízko, ale dá se zvyknout je dosť velká aj pre vacšie mimi. U sporťáka jsem odcenila, že jak mi mala zacala sedet v sedmi mesicich tak tam putovala hned, polohovani zad je fajn akorat že nožičky má furt nahoru. Pre nás to bylo fajn istú dobu, až mala začala chodit v roce sme prešli na bee+.Maximálna spokojnost a prešiel terén aj v tatrách, super skladný! proste naj! a neuvažovala si poridit cocoon do bee pro male?
No s tim coconem uvidim u druheho, kdy se narodi
. Ale na obrazku to vypada hezky. No a pokud pises ze od roku stejne jsi pouzivala bee, i dokonce na terenky
..tak to cameleona nema smysl kupovat. Navic pokud ten muj hluboky je fakt super. A po hlubokem se preorientovat na beecko
. A zminovany sportak Dinam
Dinamico nechat fakt na hory, do skaredeho pocasi a tak
. To beecko mam mesic, zadny extra teren zatim nevyzkousen, ale s tim fusakem je tam maly schovany bezvadne. A teren fakt zvlada jo? To cumim
.
A od kdy se da v bee vozit bez cocoona? Treba ted u maleho na dovcu v lete jsem netahala do letadla hluboky (maly mel 4,5 mes.), ale.mela jsem golfky Nuna a tam se mu libilo..myslis ze v tom veku by to zvladl i v bee? Ze jo
. Navic bee muzu otocit i proti smeru ![]()
Já osobně bych asi cameleona kvůli sporťáku nepořizovala… pokud ti vyhovuje ten co máš s hlubokou korbou, tak bych vozila úplné mimi v něm a pak pořídila ten cocon třeba do beečka… a místo sporťáku podle mě stačí bee, nevím, kde bydlíš, ale moc sněhu v čr obecně nebývá, takže bee skoro stačí ![]()
V cocoone sa da vozit od narozeni..a jak mimco sedi tak uz normalne..ja na druhy budu nechavat rozhodne jenom bees coconem
Diky holky. ![]()
Ono vetsina udava u toho sportaku cameleon, ze vizili max.do roku a pul..asi je spis pro mensi mimca. Bydlime ve meste, chodim na prochazky po lesnich cestach nebo po asfaltkach po cyklostezkach.
A ten coccon js jak teply? Pokub by melo mimco 3-6 mes. v lete, tak to by se asi nehodilo, ne? Nebo baopak do zimy to neni zase pro zmenu moc malo? Fusak pod to asi nevejde..
Buffalo je do 23kg a mně osobně se i tedy líbí víc jak cameleon ![]()
s tím coconem je to fakt… také by mě zajímalo, jak v zimě… v létě asi jedině nechat rozepnutý… ale v zimě se tam asi fusak fakt nevejde a třeba mému obříkovi by to bylo hned malé asi… a co potom… když ještě neseděl? rovnou bez coconu do bee?
No v lete asi jen tu podlozku a na zimu usak bgb.. a ten cocoon asi max.na jaro, podzim.:-)
Ten coocon je skor pro zimni nebo podzimni mimco, ta vlozna taška je hrubsia je to jak maly fusak a kdyz je mimco oblecene a das po pripade deku tak je mu ok, zase tady nejsou zimu -20 a kdyz je velka zima tak s tym malým miminkom taky moc venku nejezdis..takze myslím že na zimu je cocoon uplne ok, v lete narodene mimi na bee asi nebude.
Tak ja bych v zime s malym mimcem v Bee i s tim coconem nejezdila. Je strasne odkryty, proste neni v zime nad klasickou korbu. Ja mam Bufallo, uzasny kocar a jeste jsem poridila Bee i s coconem, ale ted ho pouzivam akorat doma.