Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@cattenka Pročti si tady diskuzi, já myslím že rozdíl je hlavně v té sedačce a v celkovém vzhledu.
Holky cetla jsem na nejake strance, ze bugaboo bee ma obrovskou nevyhodu, ze kdyz se dite predklani dopredu, ze se muze kocarek prevratit, ze je to obrovska nevyhoda.. Muzu se zeptat zkusenych?
dekuji
Prosím nemáte některá držák nápojů na beečku? Potřebovala bych vědět číslo klipu, který tam pasuje.
Holky prosim vás, stříška z Bee + nejde na normální bee??? Děkuji
Neprodáváte některá stříšku na Bee+?? Barva pro kluka. Děkuji
@cattenka píše:
Holky cetla jsem na nejake strance, ze bugaboo bee ma obrovskou nevyhodu, ze kdyz se dite predklani dopredu, ze se muze kocarek prevratit, ze je to obrovska nevyhoda.. Muzu se zeptat zkusenych?dekuji
No, já mám Bugaboo Bee (classic) a tento problém jsem nezaznamenala, ba naopak, spíš, když si dám na madlo tašku, tak má někdy tendence spadnout dozadu, že je přetíženej. Ale to mi přijde jako normální, fyzikální zákon ![]()
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jaké madlo pasuje na kočárek Bugaboo bee? Je ještě jiné kromě madla z chicca multiway? To není bohužel nikde k sehnání. Děkuji
Na Bee pasuje madlo gesslein swift to se připíná na plasty nebo ještě Britax Bmobile to je stejné jako to chicco.
@sarjen píše:
Neprodáváte některá stříšku na Bee+?? Barva pro kluka. Děkuji
prodávám electric blue (tmavě modrou), oranžovou a tmavě fialovou ![]()
Holky, co říkáte na nové bee3? Já plánuji zakoupit tu hlubokou korbičku na druhé potom… mám bee plus a jsou prý kompatibilní ![]()
@pettom Mě přijde super, ale mám už poslední dítko, takže už nevyužiju ![]()