Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@dari74 Pro bee original madlo neni, ale nekde v nejake diskusi jsem cetla, ze nejaky na nej sedi, ale nevzpominam si uz jaky. Zkus pohledat. Jinak my jezdime bez, teda jeste moc nejezdime, ale nechystam se zadny porizovat, i kdyz v buffalo je a mala si o nej rada opira nozky, v bee to bude muset zvladnout bez toho
.
@Gorlami Já vím, že origoš není, měla jsem na clasic beečku madlo chicco, ale prodala jsem ho s kočárem a ted jiné nemůžu sehnat, ještě má pasovat Geslein, ale nikde nejdou sehnat ![]()
@dari74 Tak to neporadim
. Btw taky mame Stellinku ( s dvema ll teda) narozenou 2013
.
@dari74 ja měla madlo jen na chvilku z chicca je na houby protoze se dáva těžko a podlemně i křivi konstrukci…lepši je Gesslein drží líp…místa madla mám originál pultík mala ho zbožnuje ![]()
chicco bych měla doma někde odložený
@marus26 díky,našla jsem tady v diskusi, foto madla gesslein a vypadá moc dobře, tak ted ho ještě sehnat. Ja jsem měla taky chci co a nasadit ho musel vždy manžel mě to neslo a ještě škrábalo konstrukci ![]()
A už mám na cestě plusko, se těším jak malé dítě na Vánoce ![]()
@marus26 píše:
@dari74 ja měla madlo jen na chvilku z chicca je na houby protoze se dáva těžko a podlemně i křivi konstrukci…lepši je Gesslein drží líp…místa madla mám originál pultík mala ho zbožnuje
chicco bych měla doma někde odložený
Jojo, přesně
známá ho měla na Bee přes dva roky a bez něj už byl na vyhození, jak se to vyviklalo. Gesslein je lepší i v tom, že se připevní na ten plášť, takže nepoškrábe konstrukci, navíc jde i když máš sedačku čelem k sobě, což u Chicca nejde
jinak taky mám pultík ![]()
@dari74 píše:
@marus26 A to madlo jak mas na profilovce je to gesslein?
To mi přijde spíš jako to Chicco ![]()
Tak zkusím sehnat Gesslein a když nebude, tak koupím ten pultík ![]()
@dari74 je to chicco mela jsme ho par krat a pak putoval pryč
Tak si představte, že jsem sehnala to madlo Gesslein, obvolala jsem eshopy a v jednom našli poslední kus, takže mi ho pošlou ![]()
@dari74 píše:
Tak si představte, že jsem sehnala to madlo Gesslein, obvolala jsem eshopy a v jednom našli poslední kus, takže mi ho pošlou
No superrrr! ![]()
Tak já už mám miláčka doma, plusko se stříbrnou konstrukcí a stříška Deep purple, zítra by mělo dorazit madlo a ještě mám objednaný fusak ![]()
Ahojte, vleze se mi do klasického Bee dítě - necelé tři roky?? Nechce se mi už investovat do pluska na těch pár měsíců ![]()