Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
1.11.15 17:49

Jaka task na poveseni na kocarku?

Dobry den, prosim vas, jake tasky tedy pouzivate na madlo, kdZ teda organizer je na nic? Premyslim, ze pokud koupim Bee, tak koupim organizer na plinky a osobni veci(klice, penezenka) do tasky na madlo… Jak to mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.11.15 17:52

Pouzivate nekdo bee jako hlavni kocar? Mel nekdo i s korbou na mimi? Prosim o rezenci? jezdime hlavne v praze. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.11.15 17:52

Pouzivate nekdo bee jako hlavni kocar? Mel nekdo i s korbou na mimi? Prosim o rezenci? jezdime hlavne v praze. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.11.15 21:49

Holky prosím o řadu. Mám možnost koupit Bee Clasik za 4300,–. Znám ho jen z fotek. Je ta cena reálná…nebo o něčem vypovídá. Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
11.1.16 22:36

@zoeV Ahoj, ja si ted poridila Bee 3 i s tou korbickou :potlesk: (mam mimco 8tydnu)…mam teda doma jinej kocar na jezdeni na prochazky a tak -doma, Bee mam v aute, kdyz jezdime, at nemusim porad skladat a rozkladat svuj kocar…zatim jsem z nej nadsena, hlavne je skvele lehounkej a malej, skvela manipulace, vypada to s korbou jak pro panenky :mrgreen:,vyborne s nim muze jezdit i moje 5ti leta :palec: a je stastna :pankac:.sportak zatim nevim, nikdy jsem Bee jeste nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 16:33

Letní striska (Stříbrná )má bgb bee classic

Holky Pomoc? :,( Potřebují letní stříšku na bgb bee classic, nemá Prosím některá??? :D
Ps: moc by mi pomohla!!!Prosím infa do emailu Bafan111@centrum.cz .
Děkuji moc M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 17:04

Taky potřebují letní stříšku na bgb bee classic :,( nemůžu sehnat :,(…M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.16 18:39

Dokdy je korbička

Ahoj maminky. Do kdy je cca korbička v bee3? Máte zkušenosti?? Máme Cam3 a budeme kupovat teď i Bee3. Chtela bych ho i s korbičkou, malému jsou teď 2 měsíce. Tak abych ji neměla jen na měsíc :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
8.7.16 16:51

Ahoj holky, ráda bych koupila Bee ale nevím kolik měří v lehu a ve vytaženém lehu… můžete mi ho prosím někdo změřit? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
11.7.16 15:12

Holky jak velké dítě se vám vejde do bee+? Dítěti je teprve 10 měsíců, ale je to kus chlapa a bojim se, aby nám z něj rychle nevyrostl. Taky teda nevim jestli se tam aspoň trochu pohodlně vyspí? Nechci ho jako hlavní kočárek, to máme Hartana, je perfektní, ale přece jen v kufru zabere dost místa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.8.16 07:08

nova kolekce

Ahoj znalkyne bee, mate prosim prehled kdy miva bugaboo nove kolekce? Jaro / podzim? Uvazuju o koupi, nepotrebuju ho rychle, hluboky mam perfektni, muzu pockat do jara az na sportak.
Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.8.16 09:52

@dydy_2010 tak prvne bee jsou spis golfky…kupovala jsem pro dceru az po roce. Sotva sedici dite bych tam nedala, nema sportak jak napr buff ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
30.3.18 14:50

Potah na sedak

Dobrý den, zkoušel jste někdo dát potah sedáku z bee 5 na bee 3? Četla jsem, že není kompatibilní, ale zkoušel jste to někdo reálně? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.5.18 00:20

Madlo Bee3

Ahoj, prosím poraďte madlo na Bee 3
Nečetla jsem předchozí komentáře, tak nevím zda se řešilo, ale tak madlo easywalker je jedno ktere? Koukala jsem, ze jsou 2druhy ruzna cena, tak nevim ktere pasuje… diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
15.5.18 23:16

@adula84 https://www.babyplace.cz/…gy-buggy-xl/ tohle holky kupují. My na Bee3 neměli žádný :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí