Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeDobry den, prosim vas, jake tasky tedy pouzivate na madlo, kdZ teda organizer je na nic? Premyslim, ze pokud koupim Bee, tak koupim organizer na plinky a osobni veci(klice, penezenka) do tasky na madlo… Jak to mate vy?
Pouzivate nekdo bee jako hlavni kocar? Mel nekdo i s korbou na mimi? Prosim o rezenci? jezdime hlavne v praze. Dekuji.
Pouzivate nekdo bee jako hlavni kocar? Mel nekdo i s korbou na mimi? Prosim o rezenci? jezdime hlavne v praze. Dekuji.
Holky prosím o řadu. Mám možnost koupit Bee Clasik za 4300,–. Znám ho jen z fotek. Je ta cena reálná…nebo o něčem vypovídá. Díky. ![]()
@zoeV Ahoj, ja si ted poridila Bee 3 i s tou korbickou
(mam mimco 8tydnu)…mam teda doma jinej kocar na jezdeni na prochazky a tak -doma, Bee mam v aute, kdyz jezdime, at nemusim porad skladat a rozkladat svuj kocar…zatim jsem z nej nadsena, hlavne je skvele lehounkej a malej, skvela manipulace, vypada to s korbou jak pro panenky
,vyborne s nim muze jezdit i moje 5ti leta
a je stastna
.sportak zatim nevim, nikdy jsem Bee jeste nemela.
Holky Pomoc?
Potřebují letní stříšku na bgb bee classic, nemá Prosím některá??? ![]()
Ps: moc by mi pomohla!!!Prosím infa do emailu Bafan111@centrum.cz .
Děkuji moc M
Taky potřebují letní stříšku na bgb bee classic
nemůžu sehnat
…M
Ahoj maminky. Do kdy je cca korbička v bee3? Máte zkušenosti?? Máme Cam3 a budeme kupovat teď i Bee3. Chtela bych ho i s korbičkou, malému jsou teď 2 měsíce. Tak abych ji neměla jen na měsíc
![]()
Ahoj holky, ráda bych koupila Bee ale nevím kolik měří v lehu a ve vytaženém lehu… můžete mi ho prosím někdo změřit? Díky moc ![]()
Holky jak velké dítě se vám vejde do bee+? Dítěti je teprve 10 měsíců, ale je to kus chlapa a bojim se, aby nám z něj rychle nevyrostl. Taky teda nevim jestli se tam aspoň trochu pohodlně vyspí? Nechci ho jako hlavní kočárek, to máme Hartana, je perfektní, ale přece jen v kufru zabere dost místa..
Ahoj znalkyne bee, mate prosim prehled kdy miva bugaboo nove kolekce? Jaro / podzim? Uvazuju o koupi, nepotrebuju ho rychle, hluboky mam perfektni, muzu pockat do jara az na sportak.
Dekuju!
@dydy_2010 tak prvne bee jsou spis golfky…kupovala jsem pro dceru az po roce. Sotva sedici dite bych tam nedala, nema sportak jak napr buff ![]()
Dobrý den, zkoušel jste někdo dát potah sedáku z bee 5 na bee 3? Četla jsem, že není kompatibilní, ale zkoušel jste to někdo reálně? Děkuji!
Ahoj, prosím poraďte madlo na Bee 3
Nečetla jsem předchozí komentáře, tak nevím zda se řešilo, ale tak madlo easywalker je jedno ktere? Koukala jsem, ze jsou 2druhy ruzna cena, tak nevim ktere pasuje… diky
@adula84 https://www.babyplace.cz/…gy-buggy-xl/ tohle holky kupují. My na Bee3 neměli žádný
![]()