Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeZ čeho sundat? Z kočárku jsi to přece musela nějak sundat, když jsi jí už vyměnila, né?
@Milli_Š Nevim jak sundat celou stříšku z kočáru, mě se povedlo jen vyndat ty dráty na jedné straně a pak zase zandat ![]()
Nevíte jak u bee + otočit sedačku proti směru? Nemám návod a nemůžu na to přijít..Děkuji ![]()
@adelina3 Já plusko nemám, ale na youtube jsou videa, kde to ukazují.
@adelina3 píše:
Nevíte jak u bee + otočit sedačku proti směru? Nemám návod a nemůžu na to přijít..Děkuji
operatko das az k sedaku a pak zaceloubsedacku zatahnes nahoru;-)
@dari74 píše:
@Milli_Š Nevim jak sundat celou stříšku z kočáru, mě se povedlo jen vyndat ty dráty na jedné straně a pak zase zandat
Tak já to udělala tak, že jsem jí vyhákla z těch gumičkovejch poutek dole právě tam, co jsou zabodnutý do kočárku ty železa stříšky. Tyhle poutka jsou myslim, že dvě na jedný straně a tři na druhý straně. Pak jsem jí sundala ze všech knoflíků a vytáhla ze sedačky a nakonec vytáhla ty železa z děr. Nepřišlo mi na tom nic složitýho a to jsem totální technickej antitalent
Tak držim palce!!! ![]()
@Milli_Š Tak to jsem vlastně udělala taky, já jen myslela, že tam je nějaký čudlík, který zmáčkneš a sundáš celou boudu, prostě jako u jiných kočárků. Tady mám tu sluneční stříšku
Aha, no tak takovej čudlík tam fakt neni ![]()
Stříška pěkná, ale teda ujistila jsem se, že jí nepotřebuju. Neni ona i trošku kratší než ta normální původní classicová?
@Milli_Š ne,je stejně velká, akorát mám tady kočár v pololehu ![]()
Nejlevnější (i když furt hodně drahý) ho mají chytryhracky.cz a sice za 15.775,–
All-in-black verze stojí 17.290,–
Ahoj, holky… pro roční díte doporučíte spíše bogaboo bee nebo bee plus? děkuji
@cattenka Asi záleží jak velké dítě máš, já pro roční dceru kupovala klasik a místa má dost.
Já pořád nemůžu najít rozdíl mezi bee a bee plus
jen velikost… snad dle recenzi na nohy je lepší bee, ze se da uplne polozit… ![]()