Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@BlueFairy No já dávala clasické bee pryč ted ve 20ti měsících malé, sice se tam vešla, ale nedá se používat bouda, je tam moc nízko, takže se pod ní dítě nevejde, což je v zimě naprd
a koupila jsem plusko za stejné peníze co před rokem clasica ![]()
@dari74 ty neděs mě, už je na cestě
já tu střechu zas až tak nevyužiju… Plusko jsme už měli, ale nějak jsme ho rozbili ![]()
@BlueFairy No tak to už je pozdě
Ale myslím, že se ti tam vejde určitě, akorát nesmíš dávat čepici s bambulí ![]()
@dari74 při nejhorším amputujeme nožičky hahaha
(vtip) však se uvidí, mám ho za dobrou cenu, takže i kdyby měl jít zase dál, tak neprodělám… ![]()
@BlueFairy píše:
@dari74 při nejhorším amputujeme nožičky hahaha(vtip) však se uvidí, mám ho za dobrou cenu, takže i kdyby měl jít zase dál, tak neprodělám…
Vlastně ty nožičky by na to stejně neměly vliv, když už jsme u toho
![]()
@BlueFairy Tak to je super, že je za dobrou cenu
Já koupila celkem za hodně, ale před tím rokem nebyli zrovna skoro žádné na prodej.
@dari74 teď hodně klesly ceny, když je na trhu nová verze. Taky jsem se dívala… Uvidím, když nebudu spokojená, půjdem do pluska
hoď fotku, nechceš??? Ráda kuknu ![]()
@BlueFairy Ne není, je to gesslein, akorát má jít přidělat na tu plastovou část a mě to tam nejde, tak nevím co dělám špatně ![]()
@BlueFairy Tady v diskusi str.52 jsou fotky s madlem Gesslein Swift a já mám to stejné, tak fakt nevim ![]()
@dari74 no a ta druhá byla jedna z těch fotek z 52.
tak nepřidávám…
Ahoj holky,
nevíte někdo náhodou, jestli jde to nové polstrování z Bee3 nasadit i na konstrukci sedáku z pluska???
Děkuju mooc ![]()